-
سلام دوستان ، خوبین ... میگم ببخشید کسی جزوه کامل تدریس های آقای اقاجانی صفر تا صد 95-96 رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی لازم دارم ... ممنون میشم کمک کنین .
-
واسه نظام قدیم منظورم بودش . ممنون
-
سلام دوستان ، خوبین ... میگم ببخشید کسی جزوه کامل تدریس های آقای اقاجانی صفر تا صد 95-96 رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی لازم دارم ... ممنون میشم کمک کنین .
این پست پاک شده! -
@ehsan-200 ببخشید میپرسم منم خیلی به فیلمای شیمی نظام قدیم احتیاج دارم آقای طهرانی که اصلا تدریسشون در حد سطح توقعم نبود که چند قسمتش رو دیدم جناب آقاجانی هم تدریسشون خیلی فوق العادست ولی قسمتا به هم ریخته و بدون ترتیبه و بعضی قسمتا مثل محلولا و فصل ۴ شیمی پیش رو فقط در صفر تا صد ۹۴_۹۵ موجود میخواستم بدونم شما چطوری استفاده میکنید از فیلمای صفر تا صد ۹۵_۹۶ خصوصا مباحثی رو ک نداره

-
@ehsan-200 ببخشید میپرسم منم خیلی به فیلمای شیمی نظام قدیم احتیاج دارم آقای طهرانی که اصلا تدریسشون در حد سطح توقعم نبود که چند قسمتش رو دیدم جناب آقاجانی هم تدریسشون خیلی فوق العادست ولی قسمتا به هم ریخته و بدون ترتیبه و بعضی قسمتا مثل محلولا و فصل ۴ شیمی پیش رو فقط در صفر تا صد ۹۴_۹۵ موجود میخواستم بدونم شما چطوری استفاده میکنید از فیلمای صفر تا صد ۹۵_۹۶ خصوصا مباحثی رو ک نداره
این پست پاک شده! -
من از فیلمای اقای اقاجانی جزوه داشتم به نظرم کامل بود ولی دادمش به دوستم الانم ازم خیلی دوره ولی یه روزی حتما ازون جزوه عکس میزارم
-
Golsa در جزوه کامل شیمی صفر تا صد آقاجانی 95-96 گفته است:
@m-bahrami1378 کاش میشد ازش عکس بذارید

اگه دستم به دوستم میرسید واقعا همین کارو میکردم شاید تا یک ماه دیگه ببینمش شایدم زودتر بشه
@m-bahrami1378 در جزوه کامل شیمی صفر تا صد آقاجانی 95-96 گفته است:

اگه دستم به دوستم میرسید واقعا همین کارو میکردم شاید تا یک ماه دیگه ببینمش شایدم زودتر بشه
البته جزوه رو خودم نوشتمااا
-
@m-bahrami1378 در جزوه کامل شیمی صفر تا صد آقاجانی 95-96 گفته است:

البته جزوه رو خودم نوشتمااا
-
Golsa شیمی نظام قدیم؟!

-
Golsa شیمی نظام قدیم؟!

-
Golsa چرا نظام قدیم؟!
نظام جدید شیمی نظام جدید در حد علوم تجربی راهنماییه!
حفظیات و مفاهیم غالبه تا فرمول و مسئله.
تووی شیمی واقعا نظام جدید فوق العاده تالیف شده! -
Golsa چرا نظام قدیم؟!
نظام جدید شیمی نظام جدید در حد علوم تجربی راهنماییه!
حفظیات و مفاهیم غالبه تا فرمول و مسئله.
تووی شیمی واقعا نظام جدید فوق العاده تالیف شده!Sohrab Mortazavi بله دیگه نظام قدیم!با اینکه نظام جدید ساده تر و کم حجم تر در کل دروس اما تصمیمم اینه همون نظام قدیم رو انتخاب و دنبال کنم به دلایل زیادی

-
سلام مجدد بچه ها ... شیمی استاد اقاجانی سال 95-96 کامل نیستش من بررسی کردم ..و مباحثی رو باید از سایت خودشون خریداری کنیم گویا ... بچه هایی که دیدن کامل بود ؟
الان بنظرم بهترین گزینه تدریس اقاجانی سال 94-95 هستش که کامله و داخل کلاس درس تدریس میکنن ... کسی جزوه اونو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلییی لازمه هر کی داره لطفا کمک کنه

سلام بچه ها
به صورت خلاصه (نمیخواد مفصل بگین. چون وقت ندارین میدونم)
ممکنه بگین توی مقایسه های نقطه جوش و نیرو های بین مولکولی توی کل دسته بندی های موادی که میخونیم،
ترتیب مواد چجوریه؟
البته می دونم مثلا ترکیبات یونی یا جامد های کووالانسی نیروی بین مولکولی ندارن. اما لطفا جایگاهشون توی رده بندی نقطه جوش بگین. ممنون
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
سلام به روی ماهتون
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون