Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
ریز مباحث جلسه 055:
مدت زمان: 32 دقیقه و 36 ثانیه.تست1) نقش موجی در یک طناب در لحظه t=0 مطابق شکل روبرو است.در بازه زمانی 0 تا 3T/4 جابجایی ذره M م مسافتی که موج در این مدت طی می کند کدام است؟()سراسری ریاضی 85 خارج از کشور)
نکته حل: نکته مهم این تست تشخیص جهت حرکت ذره M است و با توجه به نکات جلسات پیش براحتی حل می شود و احتمالی 96 است.
//یادآوری طول موج و نسبت طلایی.تست2)شکل مقابل یک لحظه از موج رونده را نشان می دهد.حداقل زمانی که لازم است تا مکان نقطه A , ضفر شود چند برابر حداقل زمانی است که لازم است تا مکان نقطه B صفر شود؟(آزمایشی سنجش 84)
نکته حل:تعیین جهت حرکت ذرات A و B.
//مرور تعیین جهت حرکت-تعیین کند یا تند بودن-تعیین علامت سرعت-تعیین علامت شتاب.تست3) نقش یک موج عرضی در طنابی در لحظه t=0 مطابق شکل روبرو است.در لحظه t=1/30 ثانیه مکان ذرات M و N به ترتیب از راست به چپ کدام است؟(سراسری ریاضی 93 خارج از کشور)
نکته حل: تشخیص جهت حرکت ذرات و بدست آوردن دوره توسط طول موج و سرعت. و توضیح و استفاده از تکنیک t/T و پیدا کردن فاز از روی آن.
//این تست حاوی نکات زیادی می باشد و مهم است.تست4)شکل مقابل موجی را در لحظه t=0 نشان می دهد.در بازه زمانی 0 تا 1/75 ثانیه حرکت ذره M چگونه است؟(سرعت انتشار موج در طناب 10 متر بر ثانیه است).(احتمالی 96)
نکته حل: پیدا کردن دوره و بدست آورد و براحتی حل می شود.تست5)شکل مقابل نقش موجی به بسامد 20 هرتز را در لحظه t=0 نشان می دهد.بزرگی شتاب متوسط ذره M در بازه زمانی 1/24 ثانیه چند متر بر مجذور ثانیه است؟( سراسری ریاضی 88)
نکته حل: پیدا کردن جهت حرکت ذره و یافتن سرعت در دو لحظه و پیدا کردن شتاب متوسط. -
آقا من ندید میگم عالیه
کاملا مسخصه تدریس کاملیه تستم ک حل میکنن واقعا دمشون گرمه استاد طلوعی منکه از فیزیک هیچی بلد نیستم امیدوارم بتونم با کمک استاد خوب یاد بگیرم -
میشه استاد طلوعی مبحث دینامیک رو تا قبل ازمون جمع بندی برسونن؟؟چون بیشتر بچه ها از جمله خودم تو این مبحث تسلط نداریم با تشکر از مجموعه آلا و استاد طلوعی عزیز
-
sheyda 96 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
میشه استاد طلوعی مبحث دینامیک رو تا قبل ازمون جمع بندی برسونن؟؟چون بیشتر بچه ها از جمله خودم تو این مبحث تسلط نداریم با تشکر از مجموعه آلا و استاد طلوعی عزیز
استاد گفتن بعد موج دینامیکه دیگه معلوم نیست برسه یا نه
-
[Forwarded from صفر تا فيزيك كنكور]
#تدریس #فیزیک جلسه 55 - امواج مکانیکی (قسمت 5)
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5684
@physicsss100
-
خیلی خیلی ممنون از زحمات استاد
-
واقعا خسته نباشید استاد با این بیان روان و شیوا تون
-
از کتاب های زیر کدوم برای تست زدن خوبه؟
1- گاج نقره ای
2- مبتکران ( فرید شهریاری )
3- نشر الگو