سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
hasan0j در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
با عرض سلام و احترام .... بنده لیسانس برق دارم و بنا به دلایلی می خوام در کنکور تجربی شرکت کنم .. و تا حالا زیست نخوندم چون رشته دبیرستانم ریاضی فیزیک بود.. لذا می خواستم بپرسم که فیلم های تدریس جناب آقای پوریا رحیمی می تونه برای من مناسب باشه .؟ چون در عنوان فیلم های تدریس ایشون نوشته شده دوران طلایی ( جمع بندی ) ..... آیا ایشون کامل و از صفر تدریس کردن یا فقط جمع بندی می کنند ؟
سلام بله میتونید استفاده کنید ولی باید برمتن کتاب مسلط باشید درزیست دوران جمع بندی اسم پک زیسته چون ازنوروز تاالان داره ضبط میشه وان شاالله تمامی مطالب پوشش داده میشه .
موفق باشید. -
hasan0j در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
س جناب آقای پوریا رحیمی می تونه برای من مناسب باشه .؟ چون در عنوان فیلم های ت
تدریس استاد اقای رحیمی واقای امینی راد خیلی عالی وفوق العاده است برای تمامی خوبه (چه دانش اموزان عالی چه ضعیف و.......)
حتما نگاه کن خیلی تدریس هردو عالی
درباره فلیم هر دو ابتدا کتاب تدریس نکات ترکیبی شو مگن -
سلام دوستان من گیج شدم کسی میتونه بفهمه آخرش برای چی 52% میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال:در جمعیتی مفروض و در حال تعادل که تعداد زنان با مردان برابر است اگر فراوانی مردان سالم نسبت به بیماری اتوزومی غالب 8% باشد چه نسبتی از زنان جامعه هموزیگوس هستند؟
پاسخش:
8% در 2 ضرب میشه 16%----->f(aa)=16------->
q=0.4 و p=0.6
زنان هموزیگوس: 1/2 (pp+qq)=26% -
عالیه/نبینی ضرر کردی
-
سلام
ميشه بگين فصل بعدی که قراره تدریس بشه کدوم فصل هستش؟ -
قارچ ها باشه!3و4زیاد آموزشی نیست!حفظیه!
-
بچه ها هیچ وقت فکر نکنین حتماکسی که ساعت مطالعه بالایی داره بچه درسخونه نه شاید نمی فهمه داره هی مرور میکنه
-
خدایش رفیق داشتم تو ازمون های قلم چی رتبه تک رقمی بارها شده بود ولی کنکورشو
.............. -
ببخشید قسمت بعدی چند شنبه در سایت قرار میگیره ؟
-
سلام استاد خسته نباشید...
ی سوال داشتم...
آیا امکانش هست یک دوزیست در دوران رویانی گردش خون ساده داشته باشه و در دوران بلوغ مضاعف؟ !!! -
سلام، استاد رحیمی توی آخرین فیلم فصل هشتم پیش (قسمت4)گفتن که فیلم بعدی مربوط ميشه به حل چندتا تست از فصل 8؛ولی نیستش فیلم!فیلم بعديش فصل 4زیست سال دوم ميشه!
-
Dr.am در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
فااطمه
دو تا پیام پایین تر گفته بودمجزوه ی فصل هفت سال دم
تنظیم محیط داخلی و دفع مواد زاءد استاد میگم که جزوه اش رو میذارن رو سایت اما نیستجلسه ی ۶۶تا ۷۰
بله منظورتون جزوه استادبود
حتما جزوه ای دراختیار مدیر وعوامل سایت قرارنگرفته چون جزوه اگر به دست مدیر برسه حتما قرارمیدن روی سایت. -
سلام استاد خسته نباشید...
ی سوال...
میگم از اونجایی ک کتاب گفته میتوکندری ها و کلروپلاست ها منشا باکتریایی دارند... آیا میشه گفت این دو ،همانند باکتری ژن رمز کننده آنزیم محدود کننده رو هم دارند؟و اینکه یوکاریوت ها نیز میتوانند این آنزیم رو بسازند؟! -
جوک هفته
با مدیرعامل ادامس شیک مصاحبه کردن که علت ماندگاری شما چیست ؟ گفته پول خرد