این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94)
-
بچه های تجربی امروز آخرین جلسه ی ریاضی تجربی آقای حسینی فرد رو قرار می دیم رو سایت
البته در نظر داریم که یکی دو تا کنکور هم بعدا حل کنیم بذاریم انتهای فیلم ها که ببینید چطور میشه با نکاتی که تو این سری فیلم ها یاد دادیم، از پس تست های کنکور بر بیایید.
این کار یه حسن دیگه هم داره که تمام نکات خیلی سریع براتون مرور میشه.به شما توصیه می کنم در کنار مجموعه ی ریاضی تجربی های دیگه که استفاده می کنید، حتما این 32 جلسه ی ریاضی تجربی رو هم حتما نگاه کنید. باعث تثبیت مفاهیم تو ذهن شما میشه و راحت از پس تست های سخت بر میایید.
-
sohrab در ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
بچه های تجربی امروز آخرین جلسه ی ریاضی تجربی آقای حسینی فرد رو قرار می دیم رو سایت
البته در نظر داریم که یکی دو تا کنکور هم بعدا حل کنیم بذاریم انتهای فیلم ها که ببینید چطور میشه با نکاتی که تو این سری فیلم ها یاد دادیم، از پس تست های کنکور بر بیایید.
این کار یه حسن دیگه هم داره که تمام نکات خیلی سریع براتون مرور میشه.به شما توصیه می کنم در کنار مجموعه ی ریاضی تجربی های دیگه که استفاده می کنید، حتما این 32 جلسه ی ریاضی تجربی رو هم حتما نگاه کنید. باعث تثبیت مفاهیم تو ذهن شما میشه و راحت از پس تست های سخت بر میایید.
مرسی آقا سهراب عزیز
آقای فدایی فرد واقعا سبک تدریس خوبی دارناین 32 قسمت زیاد رو تدریس کار نکرده ولی خوب با تست یه جورای هر فصل رو جمع کرده یه جورایی حالت جمع بندی داره.
همین جا جا داره از آقای حسینی فرد به خاطر تدریسشون تشکر کنم.همچین با قدرت درس میده آدم حال میکنه!!! -
armin313 در ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
مرسی آقا سهراب عزیز
آقای فدایی فرد واقعا سبک تدریس خوبی دارناین 32 قسمت زیاد رو تدریس کار نکرده ولی خوب با تست یه جورای هر فصل رو جمع کرده یه جورایی حالت جمع بندی داره.
همین جا جا داره از آقای حسینی فرد به خاطر تدریسشون تشکر کنم.همچین با قدرت درس میده آدم حال میکنه!!!جمع بندی نبود، سطح کلاس بالا بود برای همین به همه ی کسانی که از فیلم آقای امینی یا آقای شامی زاده تو ریاضی تجربی استفاده می کنند، توصیه می کنم بعد از دیدن فیلم های خودشون، این فیلم ها رو هم ببینند
این به این معنی نیست که آقای شامی زاده یا آقای امینی سطح پایین درس میدن یا نکاتی رو نمی گن، نه اشتباه نکنید.به این معنیه که یه بار درس رو از اون عزیزان یاد گرفتید و حالا سریع و فشرده اینجا مرور می کنید.
حتی بهتره که این کار رو مبحث به مبحث انجام بدید ولی با فاصله ( مثلا 1 ماه بعد یا دو هفته ی بعد )
-
mhsmhs در ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
آیا هندسه تدریس نمی شود
هندسه تدریس شد، آقای حسینی فرد هم تدریس کردند
به اسم هندسه پایه روی سایت قرار گرفت
سهراب جان فصل 4 هندسه رو تدریس نکرد آقای حسینی فرد ها البته فصل 3 رو هم کامل نگفتتتتت
تو هندسه پایه -
armin313
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/9/20/
هندسه پایه تکمیل هستش تقریبن
فصل اول هندسه یک و فصل اول هندسه دو در قالب هندسه واستدلال
و فصل اخر هندسه یک و فصل اخر هندسه دوم هم در قالب اشکال فضایی و هندسه فضایی تدریس شدن ! -
ترو خدا اگه میشه یکی بگه اقای حسینی هندسه پایه تدریس میکنن یا نه؟؟؟؟؟؟
-
سلام ....من نگاه میکنم فیلما رو . .....اما باور کنین نوشتن ریز مبحث ریاضی اونم فصل منحنی درجه 2 خیلی سخت و وقت گیر لطفا اقا سهراب اگه نمیرسین تدریس این استاد رو ضبط کنین
بی زحمت فقط این فصل منحنی درجه 2 رو کامل کنین
ممنون
اگه بدون حضور دانش اموز سر کلاس باشه که عاااالی میشه -
ینی این دبیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررفوووووووووووووووووووووووق العادس
چه منحنی درجه 2 درس دادن استاد
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ...........سپاس گذارم:)..:)...:)....:)
اقا سهراب لطفن این فصل رو کامل کنین ازش بیشترتست حل کنین ...از هذلولی ...و سهمی ...لطفن -
مارال در ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
ینی این دبیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررفوووووووووووووووووووووووق العادس
چه منحنی درجه 2 درس دادن استاد
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ...........سپاس گذارم:)..:)...:)....:)
اقا سهراب لطفن این فصل رو کامل کنین ازش بیشترتست حل کنین ...از هذلولی ...و سهمی ...لطفنایشون تحلیل هم درس دادن
یعنی عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالین
منم ازشون سپاس گزارم.
آقا سهراب ارادت ما رو به گوش استاد برسونین
تستای خیلی خوبی حل میکنن -
-
منم با نظر دوستان موافقم اگه این کلاس یکم دیگه کامل بشه عالی میشه سطح کلاس بسیار مطلوب تر از کلاس اقای امینی است کلاس اقای امینی برای عموم دانش اموزا و کسایی که ریاضی ضعیف تری دارند خوبه ولی سطح این کلاس خیلی به کلاس های کنکور نزدیک تره.
-
سلام.خسته نباشید.
استاد هندسه پایه تدریس نمیکنین؟؟؟ -
اقا سهراب
من دیگه با چه زبونی از شماخواهش کنم . ....... من اشتباهی داشتم که الان جواب 3 تا کامنت منو نمیدین . ......حداقل جواب بدین من بدونم اصلن قصد ی برای ضبط بقیه کلاس هست؟
بااااااااااااااااااااااااااااااااور کنین بدون دانش اموز بازدهی کلاس استاد فوق العاده رفته بالا
من به هفته ای 1 جلسه ام راضی ام اصن نه دو هفته 1 جلسه
اگه تصمیم نیس برا ی ضبط لطفن بگین تا از سال قبل استاد استفاده کنم
باور کنین من خیلی منتظر یه جواب از شمام
من تا الان نشده بود انقدر بابت چیزی خواهش کنم
پس بدونین چه دبیر عالی دارین
که میشه ازشون حداکثر استفاده رو برد -
خدایی دمتون گرم برا کلاس ها.ولی ولی ولی... چن ساله دارسد فعالیت میکنید هنوز نتونستید1ریاضی تجربی کامل و با کیفیت بزارید.... سعی نکنید همیشه ایده جدید بزنید و کارای بزرگتر کنید که از این کارای مهم جا بمونید.الان مشکل عمده ما ریاضی تجربیه اما با این وضع الا من از الان به بچه ها میگم قید ریاضی اینجارو بزنن... هونطور که پارسال گفتم شیمی تیپ تست رو بیخیال شید شروع کنید خودتون به خوندن و همون شد و ضبط نشد