درخواست کمک اضطراری
-
@ساجده-روحیدوازدهمی اخ من امسال دارم براکنکورمیخونم چندتاسوال داشتم
sara sogole بپرس
-
sara sogole بپرس
ساجده روحی ببین من کلادخترزرنگی هستما ینی گیرایم بالاست ی سال به دلایلی ازمدرسه دورموندم مجبورشدم ازراه دوربخونم معلماشم ک میدونی مث مدرسه خب درس نمیدن
-
sara sogole بپرس
ساجده روحی الان به ی مشکل برخوردم اینکه برنامه ریزی خوبی ندارم واینکه ی جای قسمت ریاضی گیرکردم ومیخواستم بدونم میتونی راهنماییم کنی یان
-
ساجده روحی الان به ی مشکل برخوردم اینکه برنامه ریزی خوبی ندارم واینکه ی جای قسمت ریاضی گیرکردم ومیخواستم بدونم میتونی راهنماییم کنی یان
sara sogole واسه برنامه ریزیت حتی شده یه بار پیش یه مشاوره متخصص برو
کجای ریاضی؟اگه بتونم چرا که نه -
وحتما میخوام امسال هرجورشده قبول شم حتی اگ شده 24 ساعته درس بخونمونخوابم شماچطوری درس میخونیدمنظورم برنامه ریزیتون چ شکلیه
-
وحتما میخوام امسال هرجورشده قبول شم حتی اگ شده 24 ساعته درس بخونمونخوابم شماچطوری درس میخونیدمنظورم برنامه ریزیتون چ شکلیه
sara sogole اینکه24 ساعته درس بخونی کار فوق العاده غلطیه مطمئن باش اینجوری اصلا موفق نمیشی
-
sara sogole دوازدهما معمولا باید روزی 8 تا12 ساعت درس بخونن
-
sara sogole واسه برنامه ریزیت حتی شده یه بار پیش یه مشاوره متخصص برو
کجای ریاضی؟اگه بتونم چرا که نهساجده روحی قسمت تابع اونجایش ک یک تابع دوضابطه ای میده میگه برعکسشوبنویسید
-
sara sogole با دقت و مفهومی و کلی تست زدن
-
sara sogole با دقت و مفهومی و کلی تست زدن
ساجده روحی دقیقا دارم اینکارومیکنم کتاب تخته سیاه دارم واقعافوق العادست
-
ساجده روحی قسمت تابع اونجایش ک یک تابع دوضابطه ای میده میگه برعکسشوبنویسید
sara sogole فیلمای ریاضی شو دیدی؟اقای صدری
-
ساجده روحی قسمت تابع اونجایش ک یک تابع دوضابطه ای میده میگه برعکسشوبنویسید
sara sogole اقای صدری که همینجا فیلماش هست هم خیلی سوال حل میکنه هم واقعا تدریسش خوبه مطمئنم از اونجایی ک گفتی گیراییت بالاس حتما میفهمی
-
sara sogole فیلمای ریاضی شو دیدی؟اقای صدری
ساجده روحی ن توسایت نبودکه دهمش مال امینی رادبودیازدهم مال ی اقای لاقری بوداسمشو یادم رفته دوازدهمم ک مال اقای ثامتیودیدم ک اون نکات تستی بیشترمیگه چون من تاحالا معلم نداشتم بایدیکم مفهومی ترپیش برم
-
ساجده روحی ن توسایت نبودکه دهمش مال امینی رادبودیازدهم مال ی اقای لاقری بوداسمشو یادم رفته دوازدهمم ک مال اقای ثامتیودیدم ک اون نکات تستی بیشترمیگه چون من تاحالا معلم نداشتم بایدیکم مفهومی ترپیش برم
sara sogole کتاب تشریحی هم داری؟
-
sara sogole خب الان برا کدوم پایه رو میخوای تا برات فیلم پیداکنم؟
-
sara sogole اقای صدری که همینجا فیلماش هست هم خیلی سوال حل میکنه هم واقعا تدریسش خوبه مطمئنم از اونجایی ک گفتی گیراییت بالاس حتما میفهمی
ساجده روحی ارهکتاب تخته سیاه دارم اول قشنگ توضیح میده بعدسوالای تستی میاره ولی اون قسمتی ک تابع دوضابطه ای میده میگه وارونشوبنویسیونگفته بودالان تنهاگیرم همونه بقیشوفولم
-
sara sogole خب الان برا کدوم پایه رو میخوای تا برات فیلم پیداکنم؟
ساجده روحی دوازدهم قسمت تابع تابع دوضابطه ایشومیخوام که بتونم وارونشوبنویسم
-
ببین اون سوالی ک میگمواینجابپرسم میتونی حلش کنی
-
ساجده روحی دوازدهم قسمت تابع تابع دوضابطه ایشومیخوام که بتونم وارونشوبنویسم
sara sogole قسمت65 به بعد فیلم اقای امینی درمورد تابع وارونه
-
sara sogole قسمت65 به بعد فیلم اقای امینی درمورد تابع وارونه
ساجده روحی باش الان میرم دانلودمیکنم نظرت اقای امینی خوب درس میده یاثامتی