ژنتیک جمعیت/زیست نظام قدیم
-
سلام بچه ها همونطور که میدونین بودجه بندی آزمون الان به ژنتیک جمعیت رسیده و کابوسای من شروع شده! :( من تو مبحث ژنتیک خیلی خیلی ضعیفم و حتی ساده ترین مساله هاروهم نمیتونم حل کنم... شما جزوه ای یا فیلمی از شخص خاصی میشناسین که واقعا هم پایه ای درس بده و هم همه نوع مساله رو بهت یاد بده؟ دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء
-
سلام بچه ها همونطور که میدونین بودجه بندی آزمون الان به ژنتیک جمعیت رسیده و کابوسای من شروع شده! :( من تو مبحث ژنتیک خیلی خیلی ضعیفم و حتی ساده ترین مساله هاروهم نمیتونم حل کنم... شما جزوه ای یا فیلمی از شخص خاصی میشناسین که واقعا هم پایه ای درس بده و هم همه نوع مساله رو بهت یاد بده؟ دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء
-
Negar K Nk سلام من خودم واسه ژنتیک از کلیپ های درسی آقای پوریا رحیمی از همین سایت استفاده کردم، منم اوایل ژنتیم یه کابوس بود برام، مخصوصا شجره نامه،،، ولی خیلی اون کلیپا بهم کمک کرد، به انضمام این که کتاب ژنتیک جانوری آرام فر هم خیلی واسه درک و فهم مطلب خوبه، نگران نباشید تو یه ماه میتونین کلا ببندینش
موفق باشید