IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
سوال ریاضی تعیین علامت
-
-
m-mp-ss در سوال ریاضی تعیین علامت گفته است:
جواب سوال اول واضحه چون بی منهای آ شده بنابر این 0 منهای منهای 6 میشه 6
سوال دوم یا عدد بزار میفهمی یا به ضریب x به توان دو نگاه کن و در درجه یک ها به ضریب x. اینجا ضریب x به توان دو مثبته پس از اخر مثبت میزاری یکی یکی میای عقبممنونم از توضیحتت
ولی من متوجه نشدم چرا بازه ی منفی شیش تا صفر رو انتخاب کرده؟ -
mriaw سلام
دلیل این که از بازه ی منفی 6 تا 0 انتخاب شده اینه که تو نامعادله ی اولی که حل کردیم با توجه به جهت نامساوی ما ایکس هایی رو قبول میکنیم که کسر مارو مثبت کنن(یعنی بزرگ تر یا مساوی صفر باشن)،
با توجه به این که تو بازه منفی 6 تا 0 عبارت ما مثبت میشه، میشه جواب مسله ما
-
Virus میدونم میخوای بگی چون از 1 تا بی نهایتم مثبته، پس جواب میشه بی نهایت.،
ولی تو این سبک سوالا وقتی یه بازه مشخصی میدن اون بازه ای که بین دوعدد صحیح، گویا،یا گنگ قرار میگیره رو حساب میکنیم،من مشابه این تست رو تو حتی تو کتاب مهر وماه هم دیدم و همین کارو کرده بود
ولی استدلال شما رو قبول دارم
-
Reza6946 در سوال ریاضی تعیین علامت گفته است:
mriaw سلام
دلیل این که از بازه ی منفی 6 تا 0 انتخاب شده اینه که تو نامعادله ی اولی که حل کردیم با توجه به جهت نامساوی ما ایکس هایی رو قبول میکنیم که کسر مارو مثبت کنن(یعنی بزرگ تر یا مساوی صفر باشن)،
با توجه به این که تو بازه منفی 6 تا 0 عبارت ما مثبت میشه، میشه جواب مسله ما
آها مرسی توضیح دادی الان متوجه شدم