دهم تجربی
-
سلام یه سوال داشتم من دهم تجربی ام میخوام بدونم درس خوندنم چجور باشه تست بزنم یا نزنم چون معلم ریاضی ام گفت حالا ک دهمی یازدهم زیست و شیمی و دوازدهم رو جزوه شون رو کامل کن تا اون موقع دیگه بخونی نکته ننویسی فقط بخونی الانم کتاب زیست یازدهم رو گرفتم و نکات اقای موقاری رو نوشتم فقط خواستم از تجربه یازدهمی و دوازدهمی ها استفاده کنم ممنون
-
اگه بخونی که خیلی جلو میفتی البته اگه درسارو قاطی کنی
-
البته تست بزن اما فقط دهم و اما به نظرم دیگه دوازدهم خوندن از الانت خیلی زوده مگر فقط جزوه شونو بنویسی
-
سلام یه سوال داشتم من دهم تجربی ام میخوام بدونم درس خوندنم چجور باشه تست بزنم یا نزنم چون معلم ریاضی ام گفت حالا ک دهمی یازدهم زیست و شیمی و دوازدهم رو جزوه شون رو کامل کن تا اون موقع دیگه بخونی نکته ننویسی فقط بخونی الانم کتاب زیست یازدهم رو گرفتم و نکات اقای موقاری رو نوشتم فقط خواستم از تجربه یازدهمی و دوازدهمی ها استفاده کنم ممنون
@mehdi-esfandiari وقتی جزوه مینویسی و هیچی نمیفهمی ازشون چه فایده ای داره؟😐
تست زدنو باید از همون تابستون دهم شروع کرد ! ( مثلا من خیلی درس خونم 😐)
شروع کن تستاتو بزن درستم خوب بخون دهمتُ نزار هیچی ازش بمونه و خلاصه ب قول بزرگان " قورتش بده " 😐✌
تابستون بشین پیش خوانی کن سال یازدهمتو + مرور دهم -
@mehdi-esfandiari در دهم تجربی گفته است:
سلام
حتما حتما دهم تست بزنید ب نظر من ب هییییچ عنوان از الان سراغ یازدهم و دوازدهم نرید ب دو دلیل : 1.ممکنه مطالب رو با هم قاطی کنید و بهنر این هست ک تمرکز اصلیتون مسلط شدن روی دهم باشه ب وقتش موضوعات یازدهم و دوازدهم بهتون تدریس میشه و شمام روشون مسلط میشین ب نظرم از الان برا 11 و 12 اصلا عجله ایی نی 2.ممکنه مطالب توی سال های بعدی تغییر کنه و این دیگه ب شدت میتونه باعث قاطی کردنتون بشه این رو جدی بگیرین چون بین زیست دهم چاپ اول و چاپ دوم ی جاهایی با هم در تضاد هست !!
ب نظرم الان فقط دهم خلاصه برداری و مرور کنید و تست بزنید و تست بزتید و تست بزنید تابستون رو اختصاص بدید ب پیش خوانی یازدهم (ن نت برداری و خلاصه نویسی دهم ) چون شما هنوز اون مباحث بهتون تدریس نشده ب نظرتون همه جاش مهم هست و میخواین همه نکات رو نت برداری کنین و این فقط شما رو خسته میکنه و وقتتون تلف میشع ی پیش خوانی برا یازدهم تو تابستون کافیه بقیه زمان مرور دهم و تست....
و اینکه خیلی هم ساعت مطالعه بالا برا شما نیازی نیس خودتون رو خسته نکنید آهسته و پیوسته برید جلو اینطوری قطعا کار توی سال آخر براتون راحت تر هست چون اگ از الان خیلی بخواین سخت گیری کنید و ساعت مطالعه بالا یخونید ممکنه سال آخر از درس زده شین و کم بیارین لطفا لطفا این نکته رو هم جدی بگیرید 🙏🙏 -
@mehdi-esfandiari در دهم تجربی گفته است:
سلام
حتما حتما دهم تست بزنید ب نظر من ب هییییچ عنوان از الان سراغ یازدهم و دوازدهم نرید ب دو دلیل : 1.ممکنه مطالب رو با هم قاطی کنید و بهنر این هست ک تمرکز اصلیتون مسلط شدن روی دهم باشه ب وقتش موضوعات یازدهم و دوازدهم بهتون تدریس میشه و شمام روشون مسلط میشین ب نظرم از الان برا 11 و 12 اصلا عجله ایی نی 2.ممکنه مطالب توی سال های بعدی تغییر کنه و این دیگه ب شدت میتونه باعث قاطی کردنتون بشه این رو جدی بگیرین چون بین زیست دهم چاپ اول و چاپ دوم ی جاهایی با هم در تضاد هست !!
ب نظرم الان فقط دهم خلاصه برداری و مرور کنید و تست بزنید و تست بزتید و تست بزنید تابستون رو اختصاص بدید ب پیش خوانی یازدهم (ن نت برداری و خلاصه نویسی دهم ) چون شما هنوز اون مباحث بهتون تدریس نشده ب نظرتون همه جاش مهم هست و میخواین همه نکات رو نت برداری کنین و این فقط شما رو خسته میکنه و وقتتون تلف میشع ی پیش خوانی برا یازدهم تو تابستون کافیه بقیه زمان مرور دهم و تست....
و اینکه خیلی هم ساعت مطالعه بالا برا شما نیازی نیس خودتون رو خسته نکنید آهسته و پیوسته برید جلو اینطوری قطعا کار توی سال آخر براتون راحت تر هست چون اگ از الان خیلی بخواین سخت گیری کنید و ساعت مطالعه بالا یخونید ممکنه سال آخر از درس زده شین و کم بیارین لطفا لطفا این نکته رو هم جدی بگیرید 🙏🙏my name ممنون
-
my name ممنون