قلب کمک
-
سلام بچه ها در چه زمانی تمام دریچه های قلبی بسته هستند .
من خودم تو میکرو گاج خوندم که در ابتدای استاراحت عمومی تمام دریچه ها بستس بعد دقیقا صفحه ی بعدش نوشته در ابتدای انقباض بطنی همه دریچه ها بستن .
حالا کدوم درسته واقعا؟؟؟
ایا مگه این درست نیست که در ابتدای استراحت عمومی و انتهای انقباض بطنی دریچه ها همه بستن .
میشه کمکم کنین .با دلیل و توضیح مرسی .
Virus
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام بچه ها در چه زمانی تمام دریچه های قلبی بسته هستند .
من خودم تو میکرو گاج خوندم که در ابتدای استاراحت عمومی تمام دریچه ها بستس بعد دقیقا صفحه ی بعدش نوشته در ابتدای انقباض بطنی همه دریچه ها بستن .
حالا کدوم درسته واقعا؟؟؟
ایا مگه این درست نیست که در ابتدای استراحت عمومی و انتهای انقباض بطنی دریچه ها همه بستن .
Virus
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءسلام بچه ها در چه زمانی تمام دریچه های قلبی بسته هستند .
حالا کدوم درسته واقعا؟؟؟
Virus
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءسلام
هر دو جمله درست هست هم ابتدای انقباض بطن و هم انتهای انقباض بطن %(#ff0000)[(ابتدای استراحت عمومی)] هر 4 دریچه در ی لحظه کوتاه بسته هستن در ابتدای انقباض بطن ها ک از قبل دریچه های دولتی و س لتی بسته شدن ک الان بسته %(#ff0000)[میمانند] و در ابتدای انقباض هم ک هنوز سینی ها باز نشدن پس در یک لحظه هر 4 دریچه بسته اس
پایان انقباض بطنی هم یک لحظه هر 4 دریچه بسته آن چون دولتی و س لتی همچنان بسته %(#ff0000)[میمانند] و سینی ها هم بسته میشن تا از برگشت خون ب بطن جلو گیری کنن -
ببین کلا از ابتدای انقباض بطن که خون رو حول میده ب سمت بالا این خونا میخورن به دریچه های قلب(سه و دو لختی) و اونارو میبندن تا انتهای انقباض بطن ها
بعدشم که استراحت عمومی شروع میشه و خونی ک تو دهلیزا جم شده دریچه هارو باز میکنن و میریزن ب بطنا -
https://alaatv.com/c/7331
دقیقه 20 تا 30 و ببین قشنگ توضیح میدن -
اقای موقاری گفتن که در انقباض بطنی که 0/3 طول میکشه تو 0/2 ش هر 4 دریچه بسته ست
ولی تو کنکور اینو نمیخاد و باید بگی میترال و سه لختی بسته ست سینی بازه -
ولی تو کنکور اینو نمیخاد و باید بگی میترال و سه لختی بسته ست سینی بازه@shoka2000 در قلب کمک گفته است:
ولی تو کنکور اینو نمیخاد و باید بگی میترال و سه لختی بسته ست سینی بازهبرداشت من از صحبت های ایشون این بود ک کل انقباض قلبی 0.4 ثانیه است ک از ثانیه 0.2 ثانیه تا 0.4 ثانیه این بازه زمانی مربوط ب انقباض بطن هاست ک توی ثانیه 0.2 ام و ثانیه 0.4 ام هر 4 دریچه بسته هستن چون اصلا زمان بسته بودن هر 4 دریچه اینقدر کوتاهه ک اصن طول نمیکشه !!
-
@shoka2000 مطمئنا ایشون همچین چیزی نگفتن چون چیزی ک گفتید کلا غلطه
چرا غلطه ؟
شاید شما نظام قدیم هستین
ما توی نظام جدید ی جدول داریم ک طبق اعداد اون جدول نشون داده میشه در تمام انقبض بطنی در کل 0.2 ثانیه اش هر 4 دریچه بسته ست 0.1 ثانیه ابتدای انقباض بطن و 0.1 ثانیه انتهای انقباض بطن و ابتدای استراحت عمومی -
@shoka2000 در قلب کمک گفته است:
ولی تو کنکور اینو نمیخاد و باید بگی میترال و سه لختی بسته ست سینی بازهبرداشت من از صحبت های ایشون این بود ک کل انقباض قلبی 0.4 ثانیه است ک از ثانیه 0.2 ثانیه تا 0.4 ثانیه این بازه زمانی مربوط ب انقباض بطن هاست ک توی ثانیه 0.2 ام و ثانیه 0.4 ام هر 4 دریچه بسته هستن چون اصلا زمان بسته بودن هر 4 دریچه اینقدر کوتاهه ک اصن طول نمیکشه !!
-
چرا غلطه ؟
شاید شما نظام قدیم هستین
ما توی نظام جدید ی جدول داریم ک طبق اعداد اون جدول نشون داده میشه در تمام انقبض بطنی در کل 0.2 ثانیه اش هر 4 دریچه بسته ست 0.1 ثانیه ابتدای انقباض بطن و 0.1 ثانیه انتهای انقباض بطن و ابتدای استراحت عمومی -
چرا غلطه ؟
شاید شما نظام قدیم هستین
چرا غلطه ؟
شاید شما نظام قدیم هستین
ما توی نظام جدید ی جدول داریم ک طبق اعداد اون جدول نشون داده میشه در تمام انقبض بطنی در کل 0.2 ثانیه اش هر 4 دریچه بسته ست 0.1 ثانیه ابتدای انقباض بطن و 0.1 ثانیه انتهای انقباض بطن و ابتدای استراحت عمومی@shoka2000 مطمئنا ایشون همچین چیزی نگفتن چون چیزی ک گفتید کلا غلطه
چرا غلطه ؟
شاید شما نظام قدیم هستین
ما توی نظام جدید ی جدول داریم ک طبق اعداد اون جدول نشون داده میشه در تمام انقبض بطنی در کل 0.2 ثانیه اش هر 4 دریچه بسته ست 0.1 ثانیه ابتدای انقباض بطن و 0.1 ثانیه انتهای انقباض بطن و ابتدای استراحت عمومیاینی ک گفتی ۰.۱ ثانیه انتهای انقباض بطن اخه چجوری میشه وقتی هنوز خون از بطن داره خارج میشه و دریچه سینی شکل بازه واسه انتقال
ولی ابتدای استراحت عمومی قبوله -
سلام خدمت همه ی دوستان . در ابتدا و در انتهای انقباض بطن ها هر چها رتا دریچه ی قلب بسته اند. دقت شود که انتهای انقباض بطنی همون ابتدای استراحت عمومی است.
-
ولی تو کنکور اینو نمیخاد و باید بگی میترال و سه لختی بسته ست سینی بازه@shoka2000 عزیزم اقای موقاری گفتن که یه زمانی داریم که هرچهار دریچه بازن و این تو کنکور نمیاد و ما باید بر اساس متن کتاب بگیم هیچ زمانی چهار تا دریچه باهم باز نیستند.{نه این چیزی که جنابعالی میگی}
-
@shoka2000 عزیزم اقای موقاری گفتن که یه زمانی داریم که هرچهار دریچه بازن و این تو کنکور نمیاد و ما باید بر اساس متن کتاب بگیم هیچ زمانی چهار تا دریچه باهم باز نیستند.{نه این چیزی که جنابعالی میگی}
amirhossin eskandari در قلب کمک گفته است:
@shoka2000 عزیزم اقای موقاری گفتن که یه زمانی داریم که هرچهار دریچه بازن و این تو کنکور نمیاد و ما باید بر اساس متن کتاب بگیم هیچ زمانی چهار تا دریچه باهم باز نیستند.{نه این چیزی که جنابعالی میگی}
البته شماهم درست میگی ها .جملت از نظر کتاب کاملا درسته -
amirhossin eskandari در قلب کمک گفته است:
البته شماهم درست میگی ها .جملت از نظر کتاب کاملا درستهamirhossin eskandari ب کدوم سازتون برقصیم
-
amirhossin eskandari ب کدوم سازتون برقصیم