سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
مشاوره
-
سلام دوستان
من یه چند وقتی هست که دنبال یه مشاور میگردم که در مورد روش خوندن و مباحث از این دست ازش سوال بپرسم
ولی خودتونم میدونید بعضی از مشاور ها هستن که متاسفانه فقط به دنبال جنبه های مالی قضیه هستن
میخواستم ازتون خواهش کنم که اگه مشاور خوبی سراغ دارید معرفی کنید
یا از تجربه هاتون بگید تا هم من استفاده کنم هم دیگران
ممنون -
mina74 ممنونم بیشتر احتیاج دارم تا صحبت کنم
مشکلم اینه که نمی دنم چیکار کنم!
ممنونم استفاده میکنم -
اینجا اقا صادق هست ک خودش مشاوره ازشون میتونی بپرسی
-
zeynab.khanoom
نمیشناسمشون تجربه کار دارن؟ چون من تابستون با یه مشاور صحبت میکردم اصلا تجربه نداشت -
دقیق نمیدونم دیگ حالا بپرس ضرر نمیکنی
-
این پست پاک شده!
-
nastaran78 ایشون دانشجوی دندانپزشکی اصفهان ورودی93هستند وتاحالا هرچی مشاوره گرفتم خوب بوده من قبلا4صبح می خوابیدم ولی الان12شب می خوابم من قبلا هیچ درسی رو نمی تونستم بخونم ولی الان به همه مباحث رسیدم وقسمت تسلط مباحث ومرور هستم
-
zeynab.khanoom
چجوری بپرسم! -
mina74 حتما
سپاس فراوان -
nastaran78 اشکال نداره حتی همین طوری عضو کانال عمومی باشی ضرر نمی کنی ولی نکات خوبی توی کانال واسه همه میگن
-
nastaran78 در مشاوره گفته است:
سلام دوستان
من یه چند وقتی هست که دنبال یه مشاور میگردم که در مورد روش خوندن و مباحث از این دست ازش سوال بپرسم
ولی خودتونم میدونید بعضی از مشاور ها هستن که متاسفانه فقط به دنبال جنبه های مالی قضیه هستن
ممنونسلام مشااورم مشاورای قدیم......منم مشااور دارم خیررررر سرش دانشجوویه پزشکیه ولی منو از درس خوندن بیزاار کرررده اقااااا ی جووو انگیزم ک مونده بود واسموو ازم گررفت گفت کسی ک پزشکی میخوااد از هموون دوم دبیرستان میخوونه ن الان و بهتره ب پزشکی فکررر نکنی....................
-
-
@بی-نام در مشاوره گفته است:
nastaran78 در مشاوره گفته است:
سلام دوستان
ممنونسلام مشااورم مشاورای قدیم......منم مشااور دارم خیررررر سرش دانشجوویه پزشکیه ولی منو از درس خوندن بیزاار کرررده اقااااا ی جووو انگیزم ک مونده بود واسموو ازم گررفت گفت کسی ک پزشکی میخوااد از هموون دوم دبیرستان میخوونه ن الان و بهتره ب پزشکی فکررر نکنی....................
-
سلام. من خودم 3 ،4 سال تجربه مشاوره دارم. دوستان آلایی که نیاز به مشاوره داشتید من در حد توانم و زمان آزادم در خدمتتون هستم.امیدوارم بتونم کمک کنم.البته بگم هیچ توقع مالی ای ندارم نگید تبلیغ میکنه یه وقت :|
-
mehdi_zangane سلام . پس من مشاوره میخوام
-
@minaaaaa سلام من سوالتون رو دیدم ببینید با توجه به شرایطی که دارید وزمان الان.اولا باید بدونید زحمت وسختی زیادی دارید پس بهتره با دید منطقی نگاه کنید. منطق میگه شما باید استارت بزنید :).ممکنه تا چند ماه نتیجه جالبی نگیرید ولی اگه تلاشتونو ادامه بدید قطعا موفق میشید. ولی دید احساسی که الان بیشتر غلبه داره بهتون هیجان میده یه انرژی خفن ولی تا میخواید شروع کنید سر در گم میشید.سر همین با اینکه انگیزتون از 99 درصد افراد بیشتره ولی یحتمل شروع نمیشه تو این شرایط. پس یه نفس عمیق بکشید ! آرامشتون رو حفظ کنید.با توکل بخدا قدم بردارید. کتابای درسیو اول تهیه کنید مهم ترین منبعتون هست.بعد با کمک فیلم های آلا درس و تمرین کنید.کم کم شروع کنید به تست زدن. یادتون باشه توقع از خودتون نداشته باشید. ولی تو هر شرایطی که هستید اگه به هدفتون اعتقاد دارید که واقعا چیزیه که میخواید پس تمام تلاشتون رو براش کنید جوری که خودتون افتخار کنید به تلاشتون، این موقع است که انگیزه ای که بوجود میاد خیلی کمک کننده است. و اینکه بدونید تنها نیستید اینجا آدمای زیادی هستند که کمکتون کنن و آلا رو دارید. موفق باشد
-
mehdi_zangane یک دنیا ممنونم .نه واقعامشاورید دقیق تفسیر کردید حالات منو .انگیزه شد
-
@minaaaaa خواهش میکنم.موفق باشید.که تلاش کنید قطعا خواهید شد.