-
@parastu23
قضیه خیلی جدیه
با توجه به تمام علاقه و ارادتی که به استاد دارم ولی باید بگم که
ایشون مارو گذاشته بودن سر کار به 2 دلیل زیر:
1.گفتند این پست به 25k برسه برا همینم من و تمام دوستانم تو هرچی سوپر گروه که تو تلگرام بوده مطلبو فروارد کردیم تا به زور بعد از چندین ساعت رسید به 18k
2.حالا استاد رفتند امار بازدید سایت رو چک کردن در حالی که ایشون گفتن بازدید پست تلگرام به 25k برسه ...... اگه میگفتند امار سایت باید به 25k برسه ما ادرس سایت رو فروارد میکردیم نه اون پست رو
بعدشم تلگرام یه نرم افزار انلاین هست و امکان هک و دستکاری در امار اون وجود نداره
از همگی و به خصوص کادر الا و استاد معذرت میخوام که انقد صریح حرفمو زدم چون ساعت 1.30 شبه و خوابم میومد یکم حال نداشتم رک صحبت نکنم
بازم معذرت :-) -
Best در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه امار فیک چه ربطی به بازدید از سایت ایشون داره.خب پست سین خورده.مگه قراره هر کی پست رو خوند روی لینک جزوه پولی سایتتون کلیک کنه که وب گذر رو چک میکنید؟اخه اینم شد حرف؟این شد دلیل؟:))بچه ها فروارد کردن تو سوپر گروه سین خورد حالا لزوما باید25هزار دانش اموز ببینن؟خب این کار با تلگرام نمیشه که شما برو دم حوضه قلمچی روز ازمون بگو...بگذریم....امان از بهانه ...خخ...الان اوج حملات به سوی من رو شاهدید
قضیه چیه دوست عزیز؟
@parastu23 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه امار فیک چه ربطی به بازدید از سایت ایشون داره.خب پست سین خورده.مگه قراره هر کی پست رو خوند روی لینک جزوه پولی سایتتون کلیک کنه که وب گذر رو چک میکنید؟اخه اینم شد حرف؟این شد دلیل؟:))بچه ها فروارد کردن تو سوپر گروه سین خورد حالا لزوما باید25هزار دانش اموز ببینن؟خب این کار با تلگرام نمیشه که شما برو دم حوضه قلمچی روز ازمون بگو...بگذریم....امان از بهانه ...خخ...الان اوج حملات به سوی من رو شاهدید
قضیه چیه دوست عزیز؟
استاد قرار بود ی فیلم همایش رو بزارن برای بچه ها مثلا ی جور هدیه بود
اما گفتن امار باید برسه به 25 کا
بچه ها پست ها رو فرو کردن تو گروه های تلگرام
اما بعدش استاد گفتن نه این امار فیک هستش و بعدا میزاریم تا اامار واقعی باشه -
بیخیال دوستان بیاین وارد حاشیه نشیم و از امکاناتی که تا اینجا به لطف الا در اختیارمونه نهایت استفاده رو ببریم
-
#شیمی_شریف
#شیمی_آقاجانی:hibiscus: :hibiscus:
✔️ شیمی تعادل فردا با ضبط "عوامل موثر بر تعادل" به پایان می رسد.
✔️ کتاب خوانی منحصر به فرد استاد آقاجانی از مبحث "شیمی و زندگی" هم هفته گذشته در سه جلسه ضبط شده است. که بدلیل اینکه عوامل موثر بر تعادل پیش نیاز مبحث شیمی و زندگی است، قسمت شیمی و زندگی بعد از ضبط و آپلود عوامل موثر بر تعادل برروی سایت صنعتی شریف.آی آر قرار خواهد گرفت.
@shimiaghajani96:heart: -
من فکر میکنم که بعد امتحانات دی ادامه فیلم ها را شاهد باشیم
-
سلام ببخشید جزوه ای که استاد در حین تدریس بخش سینتیک پیش دارن در سایت قرار نگرفته؟؟
-
چرا بقیه فیلما نمیاد
-
سلام . می خواستم بدونم ادامه فیلم به امید خدا کی در سایت قرار خواهد گرفت؟
ما همچنان منتظر فیلم های بسیار عالی استاد هستیم -
negar2012 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
پویا
سلام . پس چرا نیومد فیلما؟ میشه بگیم کی میاد؟#شیمی_شریف
#آقاجانی
امروز (یکشنبه 12 دی) فیلمبرداری مبحث #عوامل_موثر_بر_تعادل از شیمی پیش دانشگاهی1 (بخش تعادل) در پنج جلسه انجام شد. (سه جلسه تدریس نکات + 2 جلسه حل تست)
به زودی از طریق #سایت_صنعتی_شریف
www.m-aghajani.com
www.sanatisharif.irمباحث بخش تعادل؛
#مفاهیم_تعادل ✔️
#مسائل_ثابت_تعادل ✔️
#خارج_قسمت_واکنش ✔️
#تفسیر_ثابت_تعادل ✔️
#عوامل_موثر_بر_تعادل ✔️
#شیمی_و_زندگی ✔️
@shimiaghajani96ضبط کتاب خوانی مبحث #شیمی_و_زندگی (فرایند هابر) نیز قبلا در سه جلسه انجام شده است. و بعد از آپلود فیلم های عوامل موثر بر تعادل برروی سایت قرار می گیرند.
-
سلام بعد مدت ها کامنت میذارم.
همه که کنکوری نیستن. بریبکس توی سوپرگروه ها فوروارد کردن معلومه که بین انبوه پیام ها اصلا دیده نمیشه و خونده نمیشه . چون مطالب چرت زیاده. دیده هم بشه چند درصد کنکوری ان
بهترین راه تبلیغات هوشمنده. اگه خود استاد و یا یکی هزینه تبلیغات توی سایت و یا انجمن (کنکور دات این ) که بازدید زیادی داره رو برعهده بگیره و تبلیغ کنه مطمعنا بازده خیلی بالایی داره .
یا یه نوع تبلیغ هوشمند دیگه اعلامیه زدن بیرون حوضه های آزمون و مدارس هست. -
اینکه بگیم سرکار بودیم و... نامردیه
آلا و اساتیدش بی چشم داشت دارن برامون کار میکنن و زحمت میکشن.اولش که با آقاجانی و دبیران زیست آلا اشنا شدم اصلا باورم نمیشد رایگانه
کلاس کنکور تو خونه :/ -
واقعا بچه ها انصاف داشته باشید
اخه استاد تا الان چ کم و کاستی واسه ما گذاشته
تا الانم منت برسر ما گذاشته
من از الا و استاد محترم ب خاطر تمام زحماتشون مچکرماستاد اقاجانی بی نظیرن
-
جواب استاد خدمتتون ههه
در پاسخ به این کامنت مستقیما نیاز هست ورود کنم چون شاگرد مجازی هستید و کمتر از شخصیت بنده در کلاس های حضوری آگاه!
دوست عزیز افکار احمقانه ت رو میتونی برای خودت و نهایتا اطرافیانت محفوظ بداری و سعی کنی شعور اندک ت رو گسترش ندی
شمایی که شعور پایینت شما رو و قلیل افراد دیگه ای هم سنگ شما رو متوجه هدف ما نکرد که اتفاقا یک بار دیگه اون رو نشر دادیم تا شاید اندک شعورت متوجه موضوع بشه که متاسفانه گویا نشد
مجبوریم دوباره برای تو پست رو تکرار کنیم هرچند عدم داشتن شعور نشات گرفته از بسیاری عوامل هست و بعید می دانیم این کار ما برای تان کارساز شود.
👇#سورپرایز
》》》با رسیدن بازدید 25k از پست زیر تا روز دوشنبه، ضبط #جمع بندی ویژه شیمی پیش 1 (سینتیک + تعادل) توسط مهندس آقاجانی》》》 می دانیم هنوز بسیاری دانش آموزان از آن بی خبرند و با هزینه های گزاف اقدام به خرید دی وی دی های آموزشی موسسات با کیفیت بسیار پایین می کنند. 《《《
👆
حالا اینکه شما بیای این لینک رو در به قول خودت سوپر گروه بذاری تا به 25k برسه ناشی از درک و فهم و شعور پایین (عذر می خوام از کلمه ی پایین) شماست. و کامنتی که گذاشتی تاکیدی موکد بر آن.
در آخر، مجدد تاکید میکنم که سخت متاسفم از اینکه دانش آموز مجازی هستید و نه دانش آموز حضوری!
تا شما را به نحوی شایسته و در خور شعورتان از کلاس درس بدرقه میکردیم تا علاوه بر تدریس شیمی شعور رو هم یادت میدادیم تا هر برداشتی که به مغز معیوب و ناقصت رسید به زبون نیاری
تا در مراحل بعدی زندگی احساس خوشمزه بودن هم بهت دست ندهمتاسفانه حضور امثال شما در کلاس های درس ما در کنار دانش آموزان ممتازمان مشکلی حل نشدنی در طول سالهای تدریس بنده و سایر همکاران بوده است و البته یک اشکال یا مزیت! و تمایز بزرگ بنده از سالهای ابتدایی تدریس این بوده که اشخاصی هم تیپ شما که همواره نتایجی در خور شعورشان کسب کرده اند در کلاس های ما جایی نداشته اند.
موفق باشید! -
سلام خدمت شما آقای آقاجانی
شما از دو سال قبل که با آلا همکاری کردید باید میدونستی که به احتمال زیاد دشمنانی هم در این راه پیدا میکنید .
همین دشمن ها هستن که میخوان شما این کار را ترک کنید و گذاشتن یک کامنت که معلوم نیست به قول شما کدوم آدم بیشعوری این کارو کرده شاید یکی از کار های اون دشماتون باشه . چون من که فیلم های شما رو تا حدودی دیدم شما حتی بعضی فرمول های همایشی تون رو سر کلاس گفتید که خیلی از دبیر ها این کار رونمیکنن(البته رایگان ) پس میشه از روی فیلم های شما فهمید که واقعا چه آدمی هستید
پس خواهشن اون هایی که واستون اونجوری کامنت میزارن رو با مامقایسه نکنید
آرزومند آرزو هاتون علی رضا از بجنورد -
استاد عزیز
خدا قوت
همه یدانش اموزان آلایی می دونن که همه اساتید آلاء و همچنین عوامل پشت صحنه سخت مشغولین برای یک کار خیر
برای اینکه امثال من که واقعا هزینه ی کلاسهای کنکوری و دی وی دی های اموزشی براشون خیلی سنگینه ذهنمونو درگیر این نکنیم که چطور از پسشون بر بیایم و فقط به هدف نهایی فکر کنیم
و اینکه بعضی ها کم لطفی می کنن شما خودتون بهتر می دونین که تو خیلی از مسایل این کم لطفی ها پیش میاد متاسفانه... اما شما خودتونو ناراحت این موارد نکنین
همه ما قدرتونو می دونیم و ممنون لطفتونیم
و دعا گوتون -
-
ما یه گربه داریم خونمون
که هر وقت میریم تو حیاط بلااستثنا غذا میخواد
اگه یه بار یادمون بره بهش غذا بدیم یا غذای باب طبعش اماده نباشه اون روز
حمله میکنه که چش و چار ادمو در بیاره -
دوستان کاش ادامه ندیم
چون هم اون طرف متوجه اشتباه حرفش شده هم استاد تذکر لازم رو دادن و متوجهشون کردن
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
جرمی متصل به فنر با بسامد 5 هرتز روی پاره خطی به طول 8 سانتی متر در سطح افقی بدون اصطحکاک حرکت هماهنگ ساده انجام می دهد نوسانگر در لحظه t1از یک سانتی متری نقطه تعادل عبور میکند و حرکتش در این لحظه کند شونده است.در لحظه t1حداقل چند ثانیه طول میکشد تا نوسانگر از یک سانتی متری طرف دیگر نقطه عادل عبور کند؟
ذاتا نفهمیدم چی به چیه....
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام سلام توی این سوال:
معادله حرکت هماهنگ ساده در siبه صورت x=AcosWt کمترین زمانی که پس از t=0طول میکشد تا مکان نوسانگر -َA/2(منفی aدوم)شود Tکدام است؟ (Tدوره است)
خب توی این سوال ما میدونیم توی توابع مثلثتای در یک دوره دو بار مقدار تابع یکسانه...و جایی کسینوس یک دوم میشه پی سوم و پنج پی سوم هستش ...اما wtرو سوال دو حالت 2پی سوم و 4پی سوم در نظر گرفته...چرا؟متوجهش نشدم
پ.ن میدونم خیلی خنگم!!
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
اقاااا من این سوال مشکل محسباتی دارم میشه یکی این محاسبه شو انجام بدههه من یدونه ممیز کم میارممممم..
هوای الوده میتواند شامل ترکیبات الی اکسیژن دار مانند اتانال (همون C2H4Oخودمون ) هم باشد مقدار مجاز این الاینده هوا 320 میلی گرم بر متر مکعب است اگر حجم هوای درون یک خوردو 6000 لیتر باشد مقدار مجاز اتانال درون هوای این خودرو چند مولکول است؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
بسم الله الرحمن الرحیم
فرمِ گزارشکارِ گروه ۲۰ نهایی (یازدهم تجربی) 📝
👤 اسم: دانیال مرادپور
🎓 پایه: یازدهم تجربی
🎯 هدف: نمره عالی نهایی
📅 تاریخ: 29 فروردین
📚 دروس مطالعه شده
🟢 زیستشناسی: خواندن گفتار ۱ فصل اول
🟠 فیزیک: خواندن مبحث بارالکتریکی، پایستگی و کوانتیده بودن بار
🟣 ریاضی: دیدن فیلم نهایی کرمی تا اتمام تیتر یادآوری و تکمیل معادله خط
🟡 انسان و محیط: اتمام درس اول
🟣 عربی: مرور بخشی از عربی راهنمایی
📊 آمار مطالعاتی
⏳ جمع ساعات مطالعه: در 2 تصویر پایین که پیوست می کنم و اینکه اونجایی که نوشته سلامت بهداشت و هویت، درس انسان و محیط هستش چونکه، کتاب انسان و محیط تو گزینه ها نبود اون رو نوشتم و اون پارت های آخری مرور هستش.
🌟 برنامههای فوقبرنامه:
۱. زبان 🗣️
. مدت زمان: 40 دقیقه
· فعالیت انجام شده: خواندن پیش نیاز ها
۲. علم شرعی 📿
. مدت زمان: دیر بیدار شدم نرسیدم انجام بدم، الآن انجامش میدم به مدت ۳۰ مین
· فعالیت انجام شده: خواندن کتاب "فرض طلب علم" امام اجری، شرح کتاب توسط ماموستا هه لو
📺 تلویزیون و فضای مجازی
📱 مدت زمان استفاده: 0
😴 وضعیت خواب
🌙 ساعت خواب شب: 22
☀️ ساعت بیداری صبح: 7.30
📈 ارزیابی روزانه
😊 میزان رضایت از خود: ٪۲۰
⚠️ مشکلات و موانع روز: دوستان راستش من دهم و یازدهم تجربی رو تقریباً نخوندم و الان میشه گفت سطحم صفره
دلیلم هم این بود که اصلاً برنامهریزی درست نداشتم، نمیدونستم چطوری باید درس بخونم و کمالگرا هم بودم…
ولی امروز شروع کردم به خوندن، برنامهم اینه دیکع که تا ۳۱ اردیبهشت انشاءالله کتابامو جمع کنم، اما یه مشکلی دارم: موقع خوندن حس میکنم کیفیت مطالعهم اصلاً خوب نیست😔، مطالب تو ذهنم نمیمونه، کند پیش میرم، هی وسوسه میشم از اول شروع کنم دوباره بخونمش 😓
شما هم اول کار اینطوری بودید؟ چیکار کنم بهتر سم؟ یه موضوع دیگه هم اینکه. برای نماز صبح ساعت ۴:۳۰ گوشیمو تنظیم میکنم ولی خوابم خیلی سنگینه و بیدار نمیشم، معمولاً ۷:۳۰ واینا بیدار میشم 😭
اگه راهی بلدید که بتونم بلافاصله با زنگ گوشی بیدار شم، لطفاً راهنماییم کنید🤲 یه مورد دیگه هم هست که یادم رفت بگم
قبلاً ویس یک مشاور رو گوش دادم که میگفت هر روز بعد از اینکه درستون رو تموم کردید، آخر شب حدود ۱۵ دقیقه همه مطالب خوانده شده همون روز رو روزنامهوار مرور کنید.
ولی خب، ۱۵ دقیقه خیلی کمه برا مرور همه مطالب! 🤔
من برای هر درس حدود ۱۰-۱۵ دقیقه زمان ازم میبره برا مرور، اونم به صورت روزنامهوار و تند، خیلی وقتگیره و این مرور باعث از برنامهم عقب میمونم و دیر بخوابم
شما برا مرور چیکار می کنید؟ اگه مطالب رو آخر هر شب مرور نکنم و فقط آخر هفتهها مطالب کل هفته رو مرور کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ راستش این روش برام منطقیتر به نظر میرسه. ممنون میشم راهنمایی کنید🤲.
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم
در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر
در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است
سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین...
من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن
من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه +
اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم
مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی