فیلم آلا/ قرابت استاد راوش نظام قدیم
-
Mahhh سلام
دبیر فارسی ما میگه برای قرابت به مرور خوب میشین میگه اگه شما 100تا تست قرابت بزنید که 90تاش غلط دربیاد بازم ناامید نشید چون با تست زیاد قطعا خوب میشید@saraa-66
ممنون از شما ودبیرتون.
ولی من اصلا بیت رو نمی دونم ونمی فهمم چی میگه -
دنیا اسکندری 0 بزارکنار خو
دنیا اسکندری 0
ممنون بابت جوابتون☺ -
دنیا اسکندری 0
ممنون بابت جوابتون☺Mahhh قربونت
-
Mahhh بعد از هرتست معانی بیت رو نگاه کنید بعد اگه شما معنی لغات رو خوب بفهمید میتونید تست های قرابت رو هم خوب بزنید
@saraa-66
معنی رابله میبینم. ولی معنی ازیادم می ره
شما قرابتتون خوب؟ -
Mahhh خوبه باز
-
Mahhh خوبه باز
دنیا اسکندری 0
کجاش خوب؟
باز معنی متوجه نمیشم -
دنیا اسکندری 0
کجاش خوب؟
باز معنی متوجه نمیشمMahhh اره دردش کمتره🤗🤣🤣
-
دنیا اسکندری 0 ولش کن خوووو من که گفتم
-
دنیا اسکندری 0 ولش کن خوووو من که گفتم
دنیا اسکندری 0
نه من حذف نمی کنم.
چون بیشتر سوالات قرابت -
دنیا اسکندری 0
نه من حذف نمی کنم.
چون بیشتر سوالات قرابتMahhh خو بخون ادم پسرباشه این قدر درس خون جای تحسینههه
-
Mahhh نیاز نیست که حفظش کنید بعد از نگاه کردن به هر تست دوباره برید سراغ بیت بببینید چی ازش میفهمید ویا این معنی برچه اساس نوشته شده
@saraa-66
معنی گزینه ها رو چی
مثلا ی سوال می ده که کدوم گزینه با بیت سوالی قرابت داره؟
4تاش غلط یکی درست.
اون 4تاغلط تو کتاب نیست بیتاش ومعنیش تو پاسخ تشریحی. این واسم سخت -
@saraa-66
معنی گزینه ها رو چی
مثلا ی سوال می ده که کدوم گزینه با بیت سوالی قرابت داره؟
4تاش غلط یکی درست.
اون 4تاغلط تو کتاب نیست بیتاش ومعنیش تو پاسخ تشریحی. این واسم سخت -
Mahhh توی پاسخ تشریحی که مفهوم هر بیت رو گفته بعد شما توی هر بیتی که مشکل داشتین کلمات رو معنی کنید بعد کل بیت معنی میشه
@saraa-66
بله گفته شده.. چشم . امتحان مي كنم😊
ولی آخه کلمه داره. بعضی اوقات اشتباه درمیاد معنی که می کنم ی چیزی دیگه میشه مفهومی که من می دونم .
زمین تااسمون فرق می کنه😅 -
@saraa-66
بله گفته شده.. چشم . امتحان مي كنم😊
ولی آخه کلمه داره. بعضی اوقات اشتباه درمیاد معنی که می کنم ی چیزی دیگه میشه مفهومی که من می دونم .
زمین تااسمون فرق می کنه😅 -
Mahhh نمیدونم منظورتون چیه ولی انشالله با این کار بهتر میشین اگه توی معنی بیتی به مشکل خوردین همینجا مطرحش کنید تا بچه ها کمک کنند🙂
@saraa-66 🤣😐😐👍
-
Mahhh نمیدونم منظورتون چیه ولی انشالله با این کار بهتر میشین اگه توی معنی بیتی به مشکل خوردین همینجا مطرحش کنید تا بچه ها کمک کنند🙂
@saraa-66
حتما. خیلی ممنون از کمکتون😊 -
Mahhh اره دردش کمتره🤗🤣🤣
دنیا اسکندری 0 حذف قرابت واقعا اشتباهه
-
سلام الایی ها. کسی فیلمهای آقای راوش قرابتتش نگاه کرده؟ چطور،؟ تدریسشون برچه اساسی.
چون من ازقرابت چیزی سردرنمیارم😑 ممنون
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء همیار Virus Golsa اکالیپتوس خانوم @romis sonic Brilliant dlrm @MaryaM-_-shMahhh در فیلم آلا/ قرابت استاد راوش نظام قدیم گفته است:
سلام الایی ها. کسی فیلمهای آقای راوش قرابتتش نگاه کرده؟ چطور،؟ تدریسشون برچه اساسی.
چون من ازقرابت چیزی سردرنمیارم😑 ممنون
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء همیار Virus Golsa اکالیپتوس خانوم @romis sonic Brilliant dlrm @MaryaM-_-shسلام. قرابت رو فقط با تست زدن نمیشه مسلط شد..
نیازه که اولا معنی شعر را یه نگاهی بکنید بعد مفهوم بیت رو بفهمید(ترجیحا کتاب سیرتا پیاز گاج)
وقتی مفهوم رو فهمیدید دیگه از یادتون نمیره
بعدش برای شعرای اون درسی که خوندید چندتا تست بزنید و تحلیل کنید کم کم مسلط میشید
موفق باشید