سلام
photo_2025-02-13_18-27-42.jpg
یه چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که داخل معادله و به صورت SI دامنه 0.02 هست
اما تو حل سوالا"به جز این سوالی که دارم میپرسم" روی نمودار رسم شده مینویسم 2 با واحد سانتی متر
حالا سوالم اینجا اینه
1.از کجا بفهمم چه واحدی رو باید رو نمودار پیاده کنم؟
2.اینجا چرا خود0.02 رو نوشته؟
"روش حل سوال رو کاملا متوجهم ایراداتم همینایی هستن که بیان کردم"
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
سلام.
1000027244.jpg
وقتی دو سر یک مقاومت توسط سیم بدون مقاومت به هم متصل بشه، بهش میگن اتصال کوتاه و کلا اون مقاومت حذف میشه. خب الان با این تعریف اینجا شما اتصال کوتاهی میبینید؟ پاسخنامه که مقاومت ۵ اهمی رو گفته ولی اصلا متوجه نمیشم چرا. یک راه تشخیص اتصال کوتاه که بهتر باشه درنظر دارید؟
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
-
آقای طلوعی قبل از شما وقتی این آقای مسعودی رو تو تلویزیون میدیدم خیلی از تدریس ایشون خوشم اومد ولی ولی قیمت ایشون رو دیدم از هرچی دبیر اینجوری بود متنفر شدم .خواستم بدونید درسته که ما پول تدریس شما رونمیدیم ونمی تونیم بدیم ولی ارزش شما برای خیلی بیشتر از یک دبیر مجازیه .دبیری که حتی روجزوه اش جزوه ای که ازش هیچی نمیفهمی نوشته کپی حرام است . بازم ممنون.
آرزومند آرزوهاتون علی رضا از بجنورد -
سلام
از جلسه 56 به بعد نمی تونم دانلود کنم . می تونید راهنماییم کنید که چه کار کنم؟ -
اها. ببین اگر از طراح سوال کنه که وقتی دو موج به هم میرسن در چه صورتی هنگام برخورد یه نقطه بین اونا ساکن میشه میگیم وقتی که شکل موج خروجی قرینه مرکزی موج ورودی ما بشه.
اگه بگه کی دو موج وقتی بهم برخورد میکنن در یه لحظه طناب صاف میشه میگی که وقتی موج خروجی شکلش قرینه محوری شکل موج ورودی ما باشه. -
لطفا آموزش فصل 2 فیزیک 3 رو شروع کنید ..........چون خیلی گیج کننده است........
با تشکر از دبیر نمونه و برتر کشور..... -
استاد بعد دینامیک نور و اینه رو تدریس کني خیلی خیلی خیلی خوب ميشه
-
sahrazahra در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با سلام و خسته نباشید
فیلم قسمت پنجم نوسان مشکل داره گفته بودن اصلاح شده
ولی از هردو کیفیت متوسط و عالی دانلود کردم بازم فیلم مشکل داره و وسطاش قطع میشه
میشه بگید از کدوم کیفیت باید دانلود کنم ؟؟؟؟؟سلام من الان چک کرده بودم درست بود هر دو تاش با idm یا با adm دانلود کنید و با potplayer تماشا کنید
-
کسی کار در منزلِ آخرِ جلسه 60 رو به جواب رسیده؟
-
erfan199 من فک کنم 9 میشه . ولی تو گزینه ها نبود
-
mhmdreza99 منم به 9 رسیدم
-
من اول (گزینه 1) آوردم.
-
@Taraمیشه راهتون رو بگید
-
سلام دکتر طلوعی دلسوز و پرتلاش ما، دکتر ازتون یه درخواست داشتم.اگه میشه تدریس فصل 4و5فیزیک سال اول رو زودتر از بقیه فصلها قرار بدین چونکه آسون تره راحت تر میشه جمعش کرد و تو کنکور تجربی ها 3تا و برای ریاضیا هم 4تا تست داره که خیلیه⊙__⊙ مرسی از تموم زحمتایی که برای ما میکشین.همیشه قدردانتون هستیم
-
-
ممنون فک کنم فهمیدم کجا اشتباه کردم Tara
-
سلام و خسته نباشید به الا و دکتر طلوعی عزیز . بنده تازه شروع به دیدن فیلمهای تدریس ایشون کردم خداییش عالیه تدریس دکتر طلوعی .خواستم بپرسم ایا ایشون تمامی مباحث فیزیک رو میرسن تا اردیبهشت تموم کنن ؟