انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94)
-
Mehdi_Zr خودت از هر کدوم ی قسکت دانلود کن ببین با کدوما بیشتر حال میکنی چون دوتاشون خوبن
-
DR.PeRshIA انگلیسیم خوبه تو قلم چی بالای پنجاه میزنم همیشه ولی میخوام تقویتش کنم بیشتر بزنم چون استعدادشو دارم ... معمولا بنظر شما کدام استاد برای وضعیت من خوبتره؟ ممنون
-
DR.PeRshIA انگلیسیم خوبه تو قلم چی بالای پنجاه میزنم همیشه ولی میخوام تقویتش کنم بیشتر بزنم چون استعدادشو دارم ... معمولا بنظر شما کدام استاد برای وضعیت من خوبتره؟ ممنون
Mehdi_Zr در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
اقای فراهانی هم طراح قلم چی بودن نمیشه گفت کدوم بهترن شما اگر مشکل داری توی تستای قواعد خب میتونه کمکت کنه اما اگر 50 درصدت فقط سوالای لغاتو میتونی بزنی خب فیلمم ببین ک بتونی قواعدم بزنی اما اگر قواعدو کامل میزنی فیلم کمکت نمیکنه
-
DR.PeRshIA
والا قواعدم خوب میزنم خخخت تو ریدینگ و کلوز تست بیشتر مشکل دارم -
DR.PeRshIA
والا قواعدم خوب میزنم خخخت تو ریدینگ و کلوز تست بیشتر مشکل دارمMehdi_Zr در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
DR.PeRshIA
والا قواعدم خوب میزنم خخخت تو ریدینگ و کلوز تست بیشتر مشکل دارماین دوتا رو شما باید دایره لغاتتو ببری بالا و هر شب یکی درمیون ی متن درک مطلب و یکی کلوز کار کنی وتکنیکارو از روی کتاب اناری اگر داری بخونی
-
DR.PeRshIA کتاب جامع مبتکران؟
-
اره قرمزه
-
اره قرمزه
DR.PeRshIA در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
اره قرمزه
+سورمه ای .. دقیق بگو
-
اره قرمزه
+سورمه ای .. دقیق بگو
Dr.Saraaa در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
اره قرمزه
+سورمه ای .. دقیق بگو
دیگه همون پرسپولیسو رنگشو بگم متوجه میشه خخخ
-
سلام ببخشید کل تدریس چند ساعته؟ ممنون میشم جواب بدید
و اینکه من تازه با سایت شما آشنا شدم عالیه -
سلام ببخشید کل تدریس چند ساعته؟ ممنون میشم جواب بدید
و اینکه من تازه با سایت شما آشنا شدم عالیهReza Mehri
خوش آمدید
کل تدریس حدود 60 ساعت است. -
سلام از دوستان عزیزی که از فیلم های آموزشی استاد عزتی و استاد فراهانی دیدن کردن راهنمایی کنن که کدوم تدریس تو دل برو تر و خوب تره؟
-
اقای فراهانی رو ندیدم ولی گرامر استاد عزتی واسه هر درس یک جلسه بیشتر نیست و 100 درصد تستاشو میتونی بزنی چه کنکور چه ازمایشی ها.من بقیشو نمیبینم البته
-
اقا خیییییییلی خوب تدریس میکنین مررررسی
-
فقط یه سوال..جزوه هایی ک تو کلاس ازشون استفاده میشه همین جزوه های بالاس؟؟اگه کپی بگیریم حله؟؟لطفا یکی جواب بده
-
فقط یه سوال..جزوه هایی ک تو کلاس ازشون استفاده میشه همین جزوه های بالاس؟؟اگه کپی بگیریم حله؟؟لطفا یکی جواب بده
-
مرسی اقا امیر
..
-
سلام دوستان,بچه ها درس پنجم زبان پیش فیلماش کامل نیست؟گرامر هست و ترجمه متن هم هست اما ترجمه متن صفحه 46 در فیلما نیست,کسی میدونه چرا و ترجمه صفحه 46 رو از کجا پیدا کنم؟