Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
مجموعه سوالات حرکت شناسی
-
سلام، بچه ها ممنون ميشم این چندتا سوالو اگه میدونید به منم بگید
۱_ متحرکی از حالت سکون با شتاب ثابت بر محور x شروع به حرکت میکند. اگر سرعت متوسط متحرک در t ثانیه اول حرکت ۶ متر برثانیه، در t ثانیه دوم حرکت ۹ متر بر ثانیه و در t ثانیه سوم حرکت نیز ۹ متر بر ثانیه باشد نوع حرکت(از لحاظ کندشونده یا تندشونده بودن) در t ثانیه اول و دوم و سوم چگونه است؟(حرکت در هر مرحله شتاب ثابت است)۲_ متحرکی بر روی مسیر مستقیم با شتاب ثابت در یک جهت حرکت میکند. اگر جابجایی آن در ۴ ثانیه ابتدای حرکتش ۱۶ متر و حرکتش تند شونده باشد شتاب چقدر است؟
**۳_**متحرکی از حالت سکون با شتاب ثابت شروع به حرکت میکند. اگر متحرک از لحظه شروع حرکت ۱۶ متر جابجا شود، نسبت زمان طی شده در ۹ متر اول به زمان طی شده در ۷ متر بعدی کدام است؟
۴_ قطاری به طول ۶۰ متر که باتندی ثابت ۱۵ متر بر ثانیه در حال حرکت است، به پلی به طول L میرسد. اگر مدت زمانی که طول میکشد تا نیمی از قطار از روی پل رد شود سه برابر مدت زمانی باشد که قطار به طور کامل روی پل قرار دارد،چند ثانیه طول میکشد تا قطار به طور کامل از روی پل عبور کند؟
پ.ن: بچه ها ميدونم زیاد شد ولی تروخدا جواب بديد
-
Mobina Golshani اشتباه گفتم جواب ۱۱ ثانیه است
-
Virus در مجموعه سوالات حرکت شناسی گفته است:
سوال ۲
بنظرم ی چیزیش کمه، اصن نمیدونیم سرعت اولیش چیه فکر میکنم توی سوال منظورش حرکت از حال سکون بوده باشه ک شما جاش انداختی اگه اینطور باشه میشه:
یه دنیا مرسی از این همه پیگیر بودنتون
نه متن سوال دقیقا همینجوری بود که نوشتم -
سوال ۱
فرض کردیم ک شتاب ثابت تو حرکت اول مثبت بوده
این سوالو منم دقیقا همینجوری حل کردم ولی کتاب کار زده تند شونده، کند شونده، تند شونده
-
Mobina Golshani
تو سوال 2 مطمئنید که ننوشته متحرک شروع به حرکت میکند؟
ینی دقیقا همینه؟ -
Mobina Golshani در مجموعه سوالات حرکت شناسی گفته است:
سوال ۱
فرض کردیم ک شتاب ثابت تو حرکت اول مثبت بوده
این سوالو منم دقیقا همینجوری حل کردم ولی کتاب کار زده تند شونده، کند شونده، تند شونده
از پاسخنامه عکس بذارید شاید جاییو اشتباه میکنم
-
Mobina Golshani گزینه ها چی بودن؟
-
Mobina Golshani گزینه های سوال 2 رو میگم
هر 4 گزینش رو بنویسید -
Virus 5 _ 1 _ 2/5 _ 4
-
Mobina Golshani چون تند شونده هس سرعت و شتاب در یک جهت با هم باعث افزایش جابه جایی میشن اگه سرعت اولیه نداشتیم شتاب میشد 2
حالا که داریم شتاب باید کمتر باشه از 2
تا تاثیر سرعت اولیه باعث شه توی این 4 ثانیه 16 متر جا به جا شیم
توی گزینه ها کمتر از 2 فقط 1 هس پس میشه 1