مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری
-
Zahra Najafi در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
sohrab سلام ببخشید من تازه اشنا شدم مشاوره های صوتیشون رو از کجا میتونیم برداریم؟
سلام، سعی کردم تمام فایل های صوتی ایشون رو که مربوط به امسال هست قرار بدم:
http://forum.alaatv.com/category/4/مشاوره-تحصیلی
توی لیست تاپیک ها هست.mohammadhassan تشکر
-
سلام
یه سوال داشتم اون قسمتی استاد گفتن که باید ضرایب درس ها رو بنویسیم تو زیر گروهی که میخوایم دیگه درسته ؟ یا باید به طور کلی بنویسیم ؟ -
دمتون گرم. حداقل هفته ای یه بار فایل تصویری مشاوره بزارید...
-
مشاوره - برنامه ریزی به روش x
#مشاوره
محمدعلی امینی راد، مشاور آلاء
تماشا و دانلود از لینک زیر
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/33/11/5708
@alaa_sanatisharif
mohammadhassan سلام ببخشید اون قسمتی که دروس اختصاصی میگه مثل ابزار تلگرام و هک اینستا و... متوجه نشدم واس انسانی چند هستش؟؟؟
-
mohammadhassan سلام ببخشید اون قسمتی که دروس اختصاصی میگه مثل ابزار تلگرام و هک اینستا و... متوجه نشدم واس انسانی چند هستش؟؟؟
ALI_hezbollah در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
سلام، منظورتون فایل مشاوره ای آقای امینی راد هست دیگه؟
من هیچکدوم از فایل های ویدئویی ایشون رو ندیدم فعلا. دوستان دیگه ای که دیدن میتونن کمک کنن. -
اره اونه
-
ALI_hezbollah در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
سلام. دفترچه سنجش رو دانلود کنید. دروس اختصاصیتون و ضرایبش اونجاس. ازون بنویسید. مثلا ابزار تلگرام عربی اختصاصیه با ضریب مثلا 8. یا هک اینستاگرام مثلا فلسفه اس با ضریب 12
-
sohrab سلام ببخشید من تازه اشنا شدم مشاوره های صوتیشون رو از کجا میتونیم برداریم؟
Zahra Najafi در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
کانال آلا و خود استاد
-
سلام
فایل مکتوب (مشاوره ی اول:مدیریت آزمون)
تقدیم به دوستان عزیزم در آلاء
تایپ: سمیرا کلهری
0_1483569022537_مشاوره مدیریت آزمون آلاء.pdf -
اگه میشه درباره تست زدن که هر درس و با چه برنامه ای تست بزنیم هم صحبت کنین ممنون
-
سلام بببخشید من درصد ادبیاتم بالا نمی ره خیلی هم تلاش میکنم؟میشه در راجع به درس های عمومی یک فایل مشاوره بگدارید؟
-
سلام.تایم مدرسه من همیشه از ساعت ۱۲ تا ۶ بعد از ظهره چطور میتونم واسه خودم برنامه ریزی کنم؟؟؟
-
سلام.من یه خورده دیر به الا اضافه شدم و یه سری از درسا مثل شیمی رو هم نمی خواستم نگاه کنم اما الان تصمیمم عوض شده ولی اگه بخوام اینار رو ببینم باید کل روز بشینم فیلم نگاه کنم خوب صبح تاظهر هم مدرسه هستم و جزوه نوشتن خیلی طول میکشه مثلا دیفرانسیل یه کلاس30minحدودا50minطول میکشه که جزوه بنویسم اینجوری فقط دلم خوشه که نوشتم وگرنه اصلا به مبحث مسلط نیستم مثلا بخوام 6تادرسام با الا جلوبیام(فزیک و دینی و دیف و گسسته و شیمی و شاید هم تحلیلی)خوب کل روز باید وقت بذارم.به نظر شما چی کارکنم که هم بتونم با اینا پیش بیام و هم تمام وقتم نذارم اموزش.
پاسخ
-
سلام ممنون از مشاوره عالیتون لطفا یکم بیشتر بزارید مشاوره مثل برنامه ریزی کردن و چه ساعتی بعد از مطالعه ست بزنیم چطوری ممنون اجرتون با امام حسین وشهدا
-
سلام.ممنون از راهنمايي هاي مفيدتون.واقعا استفاده كردم...بي صبرانه منتظر ويديوي بند سوم برنامه ريزي يني مشخص كردن زمان مطالعه ي هر درس تو بازه ي زماني يك هفته هستم
-
جلسه دوم واقعا مفید بود ممنون ازتون
-
سلام واقعا خدا خیرتون بده
-
اقای امینی شما فوق العاده این ! هر وقت فیلمای شما رو میبینم اصلن خسته نمیشم ، مخصوصن اونجا هاش ک صداتونو میبرین بالا ، حتی ابجیمم با من زیست میخونه ! امیدوارم همیشه موفق باشین !