درس زیست شناسی/ منابع
-
سلام الایی ها. من برای زیستم چن تا منبع دارم الگو- خیلی سبز- آیکیو- جزوه
به نظرتون چطور به همشون برسم؟
چون می خوام نکات زیاد دربیارم..
وبه شدت عقبم😑😑
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا پشتیبان-همایش-های-آلاء همیار @Milad91 اکالیپتوس خانوم Maven Virus دانش-آموزان-آلاء Flight @farewell -
سلام الایی ها. من برای زیستم چن تا منبع دارم الگو- خیلی سبز- آیکیو- جزوه
به نظرتون چطور به همشون برسم؟
چون می خوام نکات زیاد دربیارم..
وبه شدت عقبم😑😑
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا پشتیبان-همایش-های-آلاء همیار @Milad91 اکالیپتوس خانوم Maven Virus دانش-آموزان-آلاء Flight @farewell -
@farewell سلام. بله انجام دادم، ولی نمی دونم چرا نمی تونم برسم به همشون
-
@REZA-79
ممنون.
یعنی چطور؟ مثلا دربازه زمانی مختلف بخونم
@farewell -
Mahhh کتاب درسی و بخون کامل مسلط .درسنامه خیلی سبز +درسنامه نشر که خیلی مختصر و مفید گفته بعدشم تست اون مبحث و بزن
@REZA-79
جزوه هم دارم -
اگه مطالب هر سه سال و یه اشنایی باهاشون داری پس میتونی تستارو راحت بزنی چون تستا ترکیبیه
اگه صفر صفری عین من یه دور همه رو یه نگاه داشته باش و همزمان با سال دوم سال چهارمم شروع کن
بیشتر تستا ترکیبی همه فصل هاست من خودم مفاهیم همه فصلا رو ک فول بشم بعد تست میزنم ک مفید باشه -
اگه مطالب هر سه سال و یه اشنایی باهاشون داری پس میتونی تستارو راحت بزنی چون تستا ترکیبیه
اگه صفر صفری عین من یه دور همه رو یه نگاه داشته باش و همزمان با سال دوم سال چهارمم شروع کن
بیشتر تستا ترکیبی همه فصل هاست من خودم مفاهیم همه فصلا رو ک فول بشم بعد تست میزنم ک مفید باشه@REZA-79
کنکوری قدیمین؟ -
بیشتر تستا ترکیبی همه فصل هاست من خودم مفاهیم همه فصلا رو ک فول بشم بعد تست میزنم ک مفید باشه@REZA-79
آها یعنی بعد ازاتمام فصل تست می زنید!؟
من خیلی عقبم.
پیش هیچی نخوندم
دون وسوم فصل 3 -
بیشتر تستا ترکیبی همه فصل هاست من خودم مفاهیم همه فصلا رو ک فول بشم بعد تست میزنم ک مفید باشه@REZA-79 امسال دارم زیست می خونم 2سال پیش نخونده بودم
ولی مدرسه عالی بودم -
Mahhh من سال پیش چهار تا کتاب و باز میکردم جلوم که مثلا نکات همشو داشته باشم تو همون فصل اول سال دوم دبیرستان این کارو گذاشتم کنار برا تریکودینا پونصد تا نکته الکی بخونم ک چی!!!
یه فاگو خوندم با نشر عالی بود
(تو همین دوتام کلی نکاتشون ضد هم بود ولی بازم بهتره تا چند تا کتاب مختلف) -
Mahhh من سال پیش چهار تا کتاب و باز میکردم جلوم که مثلا نکات همشو داشته باشم تو همون فصل اول سال دوم دبیرستان این کارو گذاشتم کنار برا تریکودینا پونصد تا نکته الکی بخونم ک چی!!!
یه فاگو خوندم با نشر عالی بود
(تو همین دوتام کلی نکاتشون ضد هم بود ولی بازم بهتره تا چند تا کتاب مختلف)@REZA-79
آها -
@REZA-79
من خیلی عقبم.
پیش هیچی نخوندم
دون وسوم فصل 3Mahhh در درس زیست شناسی/ منابع گفته است:
@REZA-79
من خیلی عقبم.
پیش هیچی نخوندم
دون وسوم فصل 3یه دور اول کل متن و میخونم بدون تست دور دوم و دیگه بیشتر تست نکات اصلی مرور
البته تو این دور دوم مبحثیه تست زدن .همون درسنامه هایی که نشر داره همون قدشو بخون همون قد تست و بزن -
Mahhh در درس زیست شناسی/ منابع گفته است:
@REZA-79
من خیلی عقبم.
پیش هیچی نخوندم
دون وسوم فصل 3یه دور اول کل متن و میخونم بدون تست دور دوم و دیگه بیشتر تست نکات اصلی مرور
البته تو این دور دوم مبحثیه تست زدن .همون درسنامه هایی که نشر داره همون قدشو بخون همون قد تست و بزن@REZA-79
باز ممنون.چشم