نرم افزار پیشنهاد کنید 🙏🙏
-
سلام
کسی ی نرم افزار سراغ داره ک بهش تایم بدیم ک مثلا n ساعت از فلان برنامه ک استفاده کردم برنانه رو قفل کنه ؟؟
هر چی دیدم فقط هشدار میده
یا اینکه فقط ی تایم های خاص مثلا از ساعت 12 تا 2 مثلا قفلش میکنه
ولی مثلا من میخوام اینطوری بلشه وقتی توی شبانه روز 2 ساعت از ی برنانه استفاده کردم برنانه رو قفل کنه ن فقط هشدار یده. ...کسی میشناسه ؟؟
فارغ-التحصیلان-آلاء
ادمین
ناظم
sohrab
همیار
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی -

سلام
اون نرم افزار استی فوکس اون بالا رو دانلود کنید
روش های متفاوتی برای فوکس دارهـهم میتونید ساعت بدید بهش که از فلان ساعت تا فلان ساعت برنامه هایی ک زیاد استفاده میکنید رو(خودتون باید انتخاب کنید) قفل کنه هم میتونید انتخاب کنید که اجازه بده برای یه برنامه در روز چند ساعت اجازه ی استفاده دارین
و حتی صفحه گوشی رو که بکشید پایین بهتون میگه چند ساعت از تلفن همراهتون استفاده کردین
حتی توی خود برنامه مدت زمان استفاده از هر برنانه رو به صورت نموداری براتون میاره
موفق باشید -

سلام
روش های متفاوتی برای فوکس دارهـهم میتونید ساعت بدید بهش که از فلان ساعت تا فلان ساعت برنامه هایی ک زیاد استفاده میکنید رو(خودتون باید انتخاب کنید) قفل کنه هم میتونید انتخاب کنید که اجازه بده برای یه برنامه در روز چند ساعت اجازه ی استفاده دارین
و حتی صفحه گوشی رو که بکشید پایین بهتون میگه چند ساعت از تلفن همراهتون استفاده کردین
حتی توی خود برنامه مدت زمان استفاده از هر برنانه رو به صورت نموداری براتون میاره
موفق باشیدdlrm در نرم افزار پیشنهاد کنید 🙏🙏 گفته است:

سلام
موفق باشیدخیلی ممنون از راهنماییتون خیلی مفید بود 🙏🙏🙏🙏
-
تو اپلیکیشن کانونی ها ی برنامه واسه همین ک شما میگین گذاشته