سوالا مربوط به زیست
-
@hot_ice در سوالا مربوط به زیست گفته است:
my name
گزینه ی 3.
دو فعل منفی داره،ی فعل مثبت میده یعنی اینطوری بخونش
اگر چهار و دو قاطی کنیم و بزنیم موش،تنها یکی از باکتری ها منجر بیماری زایی میشهخب درسته دیگ:
مرحله ی دو شامل باکتریای:فاقد پوشینه
مرحله ی چهار شامل باکتریای:فاقد پوشینه +دارای پوشینه مرده+دارای پوشینه ی زندهخب فقط دارای پوشینه زنده موجب بیماری زاییه
پاسخ نامه هم همین رو نوشته
ولی
ی سوال چطوری شما باکتری پوشینه دار مرده رو ی نوع باکتری حساب میکنین ؟؟؟!!
باکتری ک توسط گرما میمیره در واقع همه قسمت های پیکره اش ب جز لایه پلی ساکاریدی اش رو از دست میده و خوب ی لایه پلی ساکاریدی ماده آلی حساب میشه ن ی باکتری ....!!!اینو معلم زیست ما موقع تدریس و قبل این تست بهمون گفت ک ب تظرم کاملا منطقی هست برا همین ب نظرم این تست اصلا ج نداره...
خودم هم جواب ندادمشmy name اشتباه میکنی یعنی میخوای بگی باکتری کشته شده همه چیزشو از دست میده اگه فقط لایه پلی ساکاریدیش مونده باشه پس دی ان آ هم از دست داده پس اون ژنی که ب باکتری زنده وارد شده و دستور ساخت لایه پلی ساکاریدی به باکتری زنده داده هم باید از بین رفته باشه پس با این حساب چطوری ترانسفرماسیون شکل گرفته
-
سلام دوستان
ب نظرتون جواب سوال 15 چی میشه ؟؟
سوال مربوط ب درس 1 دوازدهم
همیار
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
ناظمممنون میشم راهنمایی کنید
my name در سوالا مربوط به زیست گفته است:
سلام دوستان
همیار
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
گزینه 3
-
my name اشتباه میکنی یعنی میخوای بگی باکتری کشته شده همه چیزشو از دست میده اگه فقط لایه پلی ساکاریدیش مونده باشه پس دی ان آ هم از دست داده پس اون ژنی که ب باکتری زنده وارد شده و دستور ساخت لایه پلی ساکاریدی به باکتری زنده داده هم باید از بین رفته باشه پس با این حساب چطوری ترانسفرماسیون شکل گرفته
Mitra Mm در سوالا مربوط به زیست گفته است:
my name اشتباه میکنی یعنی میخوای بگی باکتری کشته شده همه چیزشو از دست میده اگه فقط لایه پلی ساکاریدیش مونده باشه پس دی ان آ هم از دست داده پس اون ژنی که ب باکتری زنده وارد شده و دستور ساخت لایه پلی ساکاریدی به باکتری زنده داده هم باید از بین رفته باشه پس با این حساب چطوری ترانسفرماسیون شکل گرفته
بله بله درست میگین من ی لحظه حواسم از DNA پرت شد
ولی خوب راستش با اینکه قبول دارم DNA در برابر گرما مقاومه و از بین نمبره ولی خب ب نظرم هنوز هم ی لایه پلی ساکاریدی و ی DNA نمیتونه ی نوع باکتربحساب بیاد ... -
سلام دوستان
همیار
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
گزینه 3
@Fre-que-nce در سوالا مربوط به زیست گفته است:
سلام دوستان
همیار
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
گزینه 3
دلیلتون رو میگین لطفا ؟
-
my name
گزینه ی 3.
دو فعل منفی داره،ی فعل مثبت میده یعنی اینطوری بخونش
اگر چهار و دو قاطی کنیم و بزنیم موش،تنها یکی از باکتری ها منجر بیماری زایی میشهخب درسته دیگ:
مرحله ی دو شامل باکتریای:فاقد پوشینه
مرحله ی چهار شامل باکتریای:فاقد پوشینه +دارای پوشینه مرده+دارای پوشینه ی زندهخب فقط دارای پوشینه زنده موجب بیماری زاییه
پاسخ نامه هم همین رو نوشته
ولی
ی سوال چطوری شما باکتری پوشینه دار مرده رو ی نوع باکتری حساب میکنین ؟؟؟!!
باکتری ک توسط گرما میمیره در واقع همه قسمت های پیکره اش ب جز لایه پلی ساکاریدی اش رو از دست میده و خوب ی لایه پلی ساکاریدی ماده آلی حساب میشه ن ی باکتری ....!!!اینو معلم زیست ما موقع تدریس و قبل این تست بهمون گفت ک ب تظرم کاملا منطقی هست برا همین ب نظرم این تست اصلا ج نداره...
خودم هم جواب ندادمشmy name
اصلا تو اونم نوع در نظر نگیر باز تاثیری روی جواب نداره!(اگر چه کلمه ی «نوع» رو کسی وابسته به حیات!تعریف نکرده،و این کلمه نوع با نوع یی ک به معنای سویه!واسه افراد یک گونه به کار میره فرق داره)
چهار رو دو رو قاطی کنی چ صد نوع باکتری توش باشه چ ب قول من سه نوع یا به قول تو دونوع،باز ی نوع موجب بیمازی زایی میشه:زنده پوشش دار -
بله بله درست میگین من ی لحظه حواسم از DNA پرت شد
ولی خوب راستش با اینکه قبول دارم DNA در برابر گرما مقاومه و از بین نمبره ولی خب ب نظرم هنوز هم ی لایه پلی ساکاریدی و ی DNA نمیتونه ی نوع باکتربحساب بیاد ... -
بچه ها کسی یه رشته ی نوکلئیک اسیدی میشناسه که رونویسی بشه اما کدون آغاز(AUG) نداشته باشه؟
-
بچه ها کسی یه رشته ی نوکلئیک اسیدی میشناسه که رونویسی بشه اما کدون آغاز(AUG) نداشته باشه؟
-
@hot_ice من نظام جدیدم کاری ب اونا ندارم
-
-
Mitra Mm البته خودم با استنباطی که از تو یکی از شکلای کتاب کردم فهمیدم ی رشته ام ار انا هست ک رونویسی میشه ک کدون آغاز نداره میخوام ببینم بقیه هم میدونن که بفهمم استنباطم درست بوده یانه
Mitra Mm البته خودم با استنباطی که از تو یکی از شکلای کتاب کردم فهمیدم ی رشته ام ار انا هست ک رونویسی میشه ک کدون آغاز نداره میخوام ببینم بقیه هم میدونن که بفهمم استنباطم درست بوده یانه
کدوم شکل
-
کدون فقط واسه رنای پیکه،رونویسی ممکنه ب تولید رنای ناقل و ریبوزمی منجر شه ک میتونن توالیaug نداشته باشن...
@hot_ice اشتباه میکنی اوناهم کدون آغاز دارن اصلا مگه توی کتاب جمله ای مبنی بر این چیزی ک شما گفتی میبینی
-
کدوم شکل
@hot_ice من گفتم ام ار انایی میشناسید که کدون آغاز نداشته باشه اصلا کاری ب بقیه رناها ندارم فقط رنای پیک منظورمه
-
my name
اصلا تو اونم نوع در نظر نگیر باز تاثیری روی جواب نداره!(اگر چه کلمه ی «نوع» رو کسی وابسته به حیات!تعریف نکرده،و این کلمه نوع با نوع یی ک به معنای سویه!واسه افراد یک گونه به کار میره فرق داره)
چهار رو دو رو قاطی کنی چ صد نوع باکتری توش باشه چ ب قول من سه نوع یا به قول تو دونوع،باز ی نوع موجب بیمازی زایی میشه:زنده پوشش دار@hot_ice در سوالا مربوط به زیست گفته است:
my name
چهار رو دو رو قاطی کنی چ صد نوع باکتری توش باشه چ ب قول من سه نوع یا به قول تو دونوع،باز ی نوع موجب بیمازی زایی میشه:زنده پوشش دارخییییلی ممنون کاملا جا افتاد برام
-
-
@hot_ice اشتباه میکنی اوناهم کدون آغاز دارن اصلا مگه توی کتاب جمله ای مبنی بر این چیزی ک شما گفتی میبینی
توالی های سه نوکلوتیدی رنای پیک رو فقط میگن کدون:/
جملات اول گفتار دوم فصل دو رو بخون.درست میگم یا غلط رو بیخیال شو اصلا
فقط بگو کدوم شکل مدنظرته ک بدون کدون اغاز ترجمه شده توی نظام جدید؟ -
بله ب شرطی ک ی نوع جهش کوچیک ساختاری تو DNA مربوط رخ بیفته
بله ب شرطی ک ی نوع جهش کوچیک ساختاری تو DNA مربوط رخ بیفته
اصلا جهش کوچیک ساختاری نداریم:/
جهش یا کوچیکه
یا بزرگه بهش میگن ساختاری:/
(فصل چهار صفحه های اول)
الان کدوم مدنظرته:/ -
my name
چهار رو دو رو قاطی کنی چ صد نوع باکتری توش باشه چ ب قول من سه نوع یا به قول تو دونوع،باز ی نوع موجب بیمازی زایی میشه:زنده پوشش دارخییییلی ممنون کاملا جا افتاد برام
my name
خاهش