دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پرسش پاسخ زیست
-
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنین اگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم -
my name در پرسش پاسخ زیست گفته است:
سوال 1
ب نظرتون جواب سوال 14 چیه ؟ لطفا دلیلتون رو هم بگین
گزینه 4 توی عکس نیفتاده :
گزینه 44مورد@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانشجوی-پزشکی -
سلام اپی نفرین روی مجاری کلیه گیرنده نداره؟ داره؟پس چطور باعث کاهش ادرار میشه؟
@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام ببخشین این قد دیر شد
iCy HeARt
nik bavar
enmi
fatemehahmadi
M.mohamadiاولا خییییلی ممنون از همتون ک وقت گذاشتین ک ج دادین
ثانیا بله منم کاملا با همتون موافقم ولی خود کتاب زده گ 2
تحلیلشم اینهولی من خودم گفتم درسته ک باکتری ها میتونن همانند سازی 2 جهته داشته باشن ولی نه همشون !!
برا همین شک کردم ک شاید من دارم اشتباه میکنم -
سلام
ب نظرتون
سلول های نوع 2 حبابک ها سنگفرشی اند ؟؟
من میگم ن چون خود کتاب اینطوری میگه : سلول های دیواره حبابک دو توع اند : 1 آن هایی ک سنگفرشی اند 2 آن هایی ک ظاهر متفاوت دارت
خوب اگ نوع 2 هم سنگفرشیه پس چرا بیان کتاب اینطوریه ؟؟!ممنون میشم راهنمایی کنید
@همیار
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
Virus -
@Amir-Bernousi در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name من درست نمیدونم ولی احتمالا کتابتون منظورش اینه که اون یکیا تمایز یافته هستن به نسبت نوع 1
خوب ب نظرتون بازم میشه سنگفرشی حسابش کرد ؟!
-
my name در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name من درست نمیدونم ولی احتمالا کتابتون منظورش اینه که اون یکیا تمایز یافته هستن به نسبت نوع 1
خوب ب نظرتون بازم میشه سنگفرشی حسابش کرد ؟!
جمله اولی ک گفتم مال کتاب درسی نی مال کناب تسته
-
my name من اطلاعاتم در این حده که کیسه های هوایی بافت پوششی سنگفرشی تک لایه دارن :|
یه سری جاها دیده بودم که نوشته بود توی کیسه های هوای ماکروفاژا هم مستقرن، تو قدیم نیست همچین چیزی، شاید منظورش این سلولاس
آهان خیلی ممنون ک وقت گذاشتین
-
my name من اطلاعاتم در این حده که کیسه های هوایی بافت پوششی سنگفرشی تک لایه دارن :|
یه سری جاها دیده بودم که نوشته بود توی کیسه های هوای ماکروفاژا هم مستقرن، تو قدیم نیست همچین چیزی، شاید منظورش این سلولاس
سلول های نوع 2 همون سلول های ترشح کننده سورفاکتانت هستن
-
my name تو نظام قدیم همون سلولای سنگفرشی هستن اینا
چقد بده این تالیفای کتابای درسیشون، به درد عمشون میخوره
دقیقاااااا