سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد.
-
@hot_ice
به نظر من این ترسیدن مردم عادی به خاطر پروپاگاندا حکومت هست وگرنه خود سناتور ها ترسی ندارن این مسخره بازی هایی که بعضی دموکرات خواه ها در میارن سر قضیه استیضاح ترامپ هست در ضمن تو حفظ اسد فقط ایران نقش نداشت روسیه هم نقش بزرگی رو ایفا کردتازه این برا موقعی بود که دست ایران تو منطقه باز بود کلی سرمایه داشت الان اون منابع مادی رو نداره من نمیگم ایران قدرت نداره اتفاقا خیلی خیلی هم ارتش با تجربه و قدرتمندی داره ولی در مقابل امریکا عددی نیست من خودم نظرم اینه نباید واکنش هیجانی داشت ولی وقتی از ابدارچی مجلس تا خود رهبر از#انتقام سخت حرف میزنن و ... یعنی دست به مهره شدن هیچ راه برگشتی نیست اگه انتفام سخت نگیرن ابرو و حیثیتشون ن تنها تو ایران بلکه تو دنیا میره و ....
MahdiNOVE
من نمیخوام توی این تاپیک در مورد قدرت دفاع نظامی ایران حرف بزنم چون هم مفصله هم خیلی از هدف تاپیک دورش میکنیم پس اشاره ای توی پرانتز میکنم
بحث سوریه و مداخله ی روسیه،چندین سال پس از ورود ایران بود،وقتی پایتخت سور گرفته شد و بشار فرار کرد و ایران برشگردوند،اوج فشار و درگیری روسیه مداخله نکرد،بعد چند سال هم وقتی اوضاع بهتر شد،اونم تسلیحاتی نه انسانی وارد شد.
اتفاقا اوج درگیری اون زمان هم اوج تحریما بود،الان تحریمی ک هست تحریم بین المللی نیست،اون موقع به شورای امنیت رفته بود و جهانی بود،الان تحریم از طرف امریکاس،خب این دو تا خیلی فرق دارن...
همینحا بحث رو تموم میکنمخب هرکسی نظری داره و لزوما نظرا همه صد درصد درست نیست،نه این تاپیک نه خط و مشی الا این اجازه رو میده زیاد ادامه بدیم و وارد شیم ب قضیه...
پس بنظرم تو هم بیا کنار خودم ی کیلو تخمه هم بیار بشینیم ببیینیم چی میشه -
MahdiNOVE
من نمیخوام توی این تاپیک در مورد قدرت دفاع نظامی ایران حرف بزنم چون هم مفصله هم خیلی از هدف تاپیک دورش میکنیم پس اشاره ای توی پرانتز میکنم
بحث سوریه و مداخله ی روسیه،چندین سال پس از ورود ایران بود،وقتی پایتخت سور گرفته شد و بشار فرار کرد و ایران برشگردوند،اوج فشار و درگیری روسیه مداخله نکرد،بعد چند سال هم وقتی اوضاع بهتر شد،اونم تسلیحاتی نه انسانی وارد شد.
اتفاقا اوج درگیری اون زمان هم اوج تحریما بود،الان تحریمی ک هست تحریم بین المللی نیست،اون موقع به شورای امنیت رفته بود و جهانی بود،الان تحریم از طرف امریکاس،خب این دو تا خیلی فرق دارن...
همینحا بحث رو تموم میکنمخب هرکسی نظری داره و لزوما نظرا همه صد درصد درست نیست،نه این تاپیک نه خط و مشی الا این اجازه رو میده زیاد ادامه بدیم و وارد شیم ب قضیه...
پس بنظرم تو هم بیا کنار خودم ی کیلو تخمه هم بیار بشینیم ببیینیم چی میشه -
@Erfan-11
همین نترسیدتون از امریکا باعت شده کشور به قهقرا بره مردم از اون عذت به این ذلت بیوفتن عزیز من که به من میگی مقاله بخون تو اصلا از توان نظامی امریکا خبر داری که میگی ایران رو نمیتونه شکست بده ؟ فقط بودجه نظامی امریکا از جمع بودجه نظامی همه کشور ها به تنهایی بیشتره خود ظریف گفت امریکا به یکی دوتا بمب کل مملکت مارو ویرون میکنه بعد شما از پشت گوشی داری روزه میخونی؟ اصلا دوتا مقاله داخلی ! نمیگم خارجی که بگی معتبر نیست و... از همین خبر گزاری های جیره خور حکومتی خوندی که توان نظامی کشور هارو مقایسه کرده باشه ؟
MahdiNOVE در سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد. گفته است:
@Erfan-11
همین نترسیدتون از امریکا باعت شده کشور به قهقرا بره مردم از اون عذت به این ذلت بیوفتن عزیز من که به من میگی مقاله بخون تو اصلا از توان نظامی امریکا خبر داری که میگی ایران رو نمیتونه شکست بده ؟ فقط بودجه نظامی امریکا از جمع بودجه نظامی همه کشور ها به تنهایی بیشتره خود ظریف گفت امریکا به یکی دوتا بمب کل مملکت مارو ویرون میکنه بعد شما از پشت گوشی داری روزه میخونی؟ اصلا دوتا مقاله داخلی ! نمیگم خارجی که بگی معتبر نیست و... از همین خبر گزاری های جیره خور حکومتی خوندی که توان نظامی کشور هارو مقایسه کرده باشه ؟
خب بریم بیوفتیم به پای ترامپ و آمریکا التماس کنیم خوبه همون ی بار ک خودمونو کوچیک کردیم و رفتیم مذاکره بس نبود ؟
درسته ک امریکا قدرت نظامیش از ایران بیشتره اما عاشق چشم و ابروی ایران هم نیست که تا حالا کاری نکرده چون میدونه که جنگ با ایران براش گرون تموم میشه -
MahdiNOVE در سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد. گفته است:
@Erfan-11
خب بریم بیوفتیم به پای ترامپ و آمریکا التماس کنیم خوبه همون ی بار ک خودمونو کوچیک کردیم و رفتیم مذاکره بس نبود ؟
درسته ک امریکا قدرت نظامیش از ایران بیشتره اما عاشق چشم و ابروی ایران هم نیست که تا حالا کاری نکرده چون میدونه که جنگ با ایران براش گرون تموم میشهبه قول دوستمون این بحث جاش اینجا نیست و خیلی حرف ها واسه زدن هست ولی اینو بدون ما میتونستیم مثل مردم بقیه کشور ها خیلی عادی بدون ترس از جنگ بدون تحریم بدون ... زندگی کنیم .
-
شهادتت مبارک سردار
قصد توهین ندارم ولی دوستان یه نگاهی به عنوان بندازید فکرنکنم جای خوبی برای بحث در این موارد باشه -
-
@Erfan-11
-
@hot_ice در سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد. گفته است:
ای،بازی منچ دوران کودکیت نیست ک تاس بندازی ببینی چی درمیاد،تو داری با ی دید لوله ای ب اطراف نگاه میکنی و هزاران چیز رو نمی بینی،هزاران پارامتر هست،هزاران چیز دخیله،اینک اولا پاسخی داده شدع شأن ایران حفظ شه،دوما پاسخ طوری باشه منطقه وارد جنگ جدیدی نشه و هزاران نفر کشته
دقیقا مشکل همینجاست که نمیشه پاسخی داد که هم جنگ نشه هم شان ایران حفظ بشه مخصوصا اینکه همه مسئولین یک تنه حرف از انتقام سخت میزنن مگه میشه به امریکا حمله کرد و اونم بشینه مارو نگا کنه ؟ ما یکی بزنیم اونا 10 تا میزنن !
MahdiNOVE اصلا این طور نیست که ما یکی بزنیم اونا ده تا میزنن...بلکه در حیطه نظامی یکی بزنن ده تا میخورن...فکر کردین نامه ای که کاردار سوییس به ایران داد چی بود؟؟؟؟؟؟برید یه تحقیق کنید....وقتی غیر علنی میگن ۱۶کشور رو واسطه کردن اگر ما زدیم شما در حد ما بزنید نه بیشتر....چرا؟؟؟؟چون اونا بهتر از عامه مردم میدونن که یکی بزنن ده تا میخورن...
-
MahdiNOVE اصلا این طور نیست که ما یکی بزنیم اونا ده تا میزنن...بلکه در حیطه نظامی یکی بزنن ده تا میخورن...فکر کردین نامه ای که کاردار سوییس به ایران داد چی بود؟؟؟؟؟؟برید یه تحقیق کنید....وقتی غیر علنی میگن ۱۶کشور رو واسطه کردن اگر ما زدیم شما در حد ما بزنید نه بیشتر....چرا؟؟؟؟چون اونا بهتر از عامه مردم میدونن که یکی بزنن ده تا میخورن...
-
MahdiNOVE برو سگ ترامپ شو ...
قدرت آمریکا برای خودش زیاده...ما خدا رو داریم...
آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند...
#انتقام_سخت -
خوب این تاپیک برا همیشه اینجا میمونه دیگه امریکا علنا اعلام کرده فردا ارتش جنگی یه کشور رو ترور کرده دیگه بالاتر از این میخواست کاری کنه فقط گزینه حمله به ایران رو داشت من 3 ماه دیگه تو همین پست تگت میکنم تا بفهمی قدرت فقط تو حرف زدن نیست زمان همه چیو مشخص میکنه .
-
MahdiNOVE
ایران
(میدونم میخوای ب چی برسی،ولی خبرهم از واشنگتن پست کپی کرده فقط ی پیشه شیران زدن بهش:/)الا ایها الحال حاجی بحث شروع نکن خدایش با من،حوصلم نیست،اون دوتا بالایی هستن