انگیزه و راهنمایی
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون تو این روزای سرنوشت ساز خوب باشه . میخواستم از دوستانی که قبلا این مسیر رفتن یا در حال رفتن هستن ی کمکی بگیرم و اگر لطف کنید یکم راهنمایی کنید ، من پایه یازدهم ریاضی هستم و هدفمم قبول شدن تو یک رشته خوب مثل مکانیک و برق تو ی دانشگاه خوبه و خب تلاش هم براش دارم (حداقل) من روزایی که مدرسه میرم بین ۵تا ۷ و روزایی که مدرسه نمیرم ( مثل این ایام امتحانات ) بین ۸ تا ۱۰ ساعت مطالعه دارم اما به نتیجه ای که میخوام نمیرسم ( بر طبق نتایج ازمون ها ) و تو یک بازه کریه پنچ هزاری گیر افتادم ، و هدفمم از اول سال این بود که بتونم سال یازدهم رو کامل در طول سال جمع کنم ولی میبینم تا الان به اون چیزی که میخواستم نرسیدم ، مشکلات زیادی هم هست مثل اینکه تعادل ندارم مثلا تو یک ازمون شیمی رو ۸۰ میزنم ولی تو ازمون بعدی تمرکزم رو میزارم رو یک درس دیگه و مثلا همون شیمی میشه ۴۰ و نمیتونم تو یک بازه ثابت نگهشون دارم و یا مشکل تو درس هایی مثل هندسه و امار و احتمال که چون تو مدرسه هم زیاد دبیرا مناسب نیستن الان توی این دو درس که ضریب ۴ دارن موندم!! و خلاصه همه اینها دست به دست هم داده و باعث شده الان یک احساس یاس و پوچی بهم دست بده ، خواستم ببینم پیشنهادتون چیه برای خلاصی از این وضع ، ممنون میشم کمک کنید.
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
-
سلام
خسته نباشیدساعت مطالعتون خیلی خوبه
اما مهم تر از ساعت مطالعه کیفیت مطالعتونه
بازدهیتون رو میتونین اخر هرهفته یعنی جمعه ها بسنجین
اینطور که از مجموعه تستی که این هفته میزنید
تستهای جالب و علامت دار رو توی هر درس، جمعه واسه خودتون دوباره حل کنیداینکه توی این ایام بعد از اومدن از امتحان بشینید دوسه ساعت تستای نیم سال اول دوازدهم رو بزنید هم خیلی مهمه
اینکه میفرمایید که ثبات ندارید خب این یکمی بده چون خب
" رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود
رهرو آن است ک آهسته و پیوسته رود "
شما طبق ازمونتون میگین
مثلا این ازمون فصل اول شیمی ۱۲ رو میزنید ۸۰ ازمون بعدی که فصل دوم شیمی ۱۲ باشه رو میزنید ۴۰
خب این نمیشه بی ثبات بودن کهاین یعنی فصل دوم رو خوب کار نکردید
واقعا تست زدن خیلی مهمه من امسال سومین کنکوری هست که میخوام بدم اگه برمیگشتم به زمان پیش دانشگاهیم واقعا این کار رو میکردم که بعد ازمونای ترم بیام و تمرین کنم همون درسی که امتحانش رو صب دادم
آلاء دبیرای خوبی داره واسه اون دوتا درسی ک فرمودین میتونین از آلاءِ خودتون کمک بگیرین
-
یه مورد دیگه رو از قلم انداختم معذرت میخوام
گفتین احساس یاس و ناامیدی
این واقعا بده
خیلی خیلی خیلی بدهاینو بگم دقیقا اون زمانی ک شما دست از تلاش کشیدین بقیه دارن سخت درس میخونن
ثانیه هایی ک شما از دست میدین ارزوی یه فردی مثل منه که برگرده و خیلی جدی تر بگیره ماجرا روتوی رقابت کنکور کسی میبره که تا لحظه ی اخر به دوندگی ادامه بدهـ
مثالش رو اتفاقا دیشب واسه یه کاربری زدم
گفتم ببین تو یه دونده ای توو زمین
شروع نمیکنی به دویدن چون میترسی بند کفشت باز بشه
من میگم بدو
به دویدن ادامه بدهـ
نهایتا بند کفشتم که باز بشه، کفشاتو درمیاری
درسته زمین سنگ داره
درسته شاید خار داشته باشه
درسته شیشه داره
درسته زمین داغه افتاب مستقیم میتابهولی به این فکر کن که اگه ندویی چی میشه
به این فکر کن که اگه جابزنی چی میشهواقعا عمر ادمی کوتاه تر از اونیه ک ادم واسه چیزی ک هدفشه تلاش نکنه
خب؟