Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
واقعا هر چی بگم از این تدریس بازم کمه بینظیر و فوق العاده هستن استاد طلوعی در ارایه مطالب فیزیک واقعا فکر فیزیک منو افسرده کرده بود تا قبل از اینکه فیلم های استاد رو ببینم الان نقطه قوت من تو درسام فیزیک هست
-
negar2012 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شناسی
بله بفرمایید؟
fg -
Masood1139
سوال کنکور ۹۵ تجربی همونی که استاد تو ویدیو ۱۳ حل کرد. نمودار شتاب متحرک بود. بعد گفته بود که بیشترین فاصلخ متحرک از مبدا چقدره.
توضیحات استاد قانعم نکرد تو فهم سوال -
negar2012
خب ببینید البته نمیدونم دقیقا مشکلتون کدوم قسمتشه ولی اما بطور کلی نمودار شتاب زمان رو به نمودار سرعت زمان تبدیل میکنیم خب الان توی نمودار سرعت زمان وقتی که سرعت منفی باشه معنیش اینه که متحرک داره بر خلاف جهت محور x حرکت میکنه نمودار داره میگه متحرک سرعت اولیه ش 10 بوده و منفیشم ینی خلاف محور داره میره یعنی اینکه متحرک با سرعت 10 تا داره خلاف میره یک ثانیه بعد سرعتش میشه 8 یک ثانیه دیگه 6 یک ثانیه دیگه 4 و ... تا اینکه بعد از 5 ثانیه سرعتش صفر میشه ینی اون متحرک در جا میاسته سرجاش حالا بعد از 5 ثانیه تصمیم میگیره در جهت محور حرکت کنه پس اینجا هم 5 ثانیه در جهت محور حرکت میکنه معنیش اینه که الان دقیقا برگشت سرجا اولشه(مبدا مختصات) خب حالا از اینجا به بعد 20 ثانیه دیگه در جهت محور حرکت میکنه تا اینکه سرعتش دوباره صفر میشه و دوباره تصمیم میگیره برگرده و 5 ثانیه برمیگره در کل ما اینجا بیشترین فاصله رو از مبدا میخوایم یعنی از ثانیه 20 ام تا ثانیه 30 ام و مساحت از 20 تا 30 رو به دست میاریم
.............................................................
روش دیگه اینکه استاد میخواستن مفهمومش رو بهتون بگن شما میتونید کل مساحت ها رو بدست بیارید (مساحت زیر نمودار سرعت منفیه) و با هم جمع کنید جواب بدست بیاد
جایش متوجه نشدی بگو دوباره توضیح بدم -
Masood1139 ممنون از پاسختون.
اخرشو متوجه نمیشم. خب توی ۳۵ ثانیه هم متحرک برمیگرده مبدا مختصات دیگه. درسته؟ چون سرعتش شده منفی ۱۰. اینجوری که کلا جایجایی صفر میشه -
negar2012
نه نه اینکه شما میگید واسه نمودار مکان زمان هست
ببین مثلا فرض کنید توی 5 ثانیه اول ماشین دنده عقب میرفته بعد از 5 ثانیه تا 30 ثانیه دنده جلو حرکت کرده از 30 ثانیه تا 35 فقط"5ثانیه" دنده عقب حرکت کرد
ینی فرضا اگه تا ثانیه 30 ام 100 متر رفته باشه از ثانیه 30 تا 35 10 مترشو برمیگرده نمیشه ایا میشه بگی جابجایی صفره؟؟ -
Masood1139 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
گرده یه لحظه صبر کنین من فکر کنم....
-
Masood1139
یه لحظه صبر کنین من فکر کنم.... -
negar
:)) باشه -
Masood1139 نمیدونم چرا نمیتونم تصور کنمش.
خب آخه اینجا هر مرحله یه شتاب داره و یه سرعن این مثالی که شما زدین ینی تو همه مراحلا سرعتا برابره -
negar2012
ببین خواهر عزیزم شما چرا اصلا مسله رو پیچیده ش میکنی هر سرعت و هر شتابی که میخاد داشته باشه ما کاری نداریم
ما یه نمودار داریم که داره به ما میگه متحرکمون چطوری رفته و کجاها رفته
شما خونه تون تهران بوده یه ماشین زیر پات بوده از تهران رفتی خونه عمه ت اصفهان از اصفهان تصمیم میگیرید برید شما یه ده روزی بمونید گازشو میگیری به طرف شمال اونجا که رفتی چند روز میمونی بعدش خسته میشه
میخای برگردی تومسیر میری خونه خاله ات اینا که تو قزوین زندگی میکنن خب الان دورترین مسافتی که رفتی کجا بود؟از تهران (مبدا مختصات ) تا شمال بود حالا ما مسافت شو میخاییم تموم
دیگه حالا میخای با سرعت رفته باش میخای پیاده رفته باش میخای با دوچرخه رفتی باشی یا هواپیما مسافت یکسانه -
اصلاح میکنم جمله یکی به اخر رو...
..........زندگی میکنن خب الان دورترین مسافتی که_((از تهران)) رفتی کجا بود؟ -
Masood1139
ااااااااااااااااااا. اره هااااا. من گیر داده بودم به اون مسیر برگشتیه. حواسم نبود که فقط دورترین فاصله رو میخاد خب وقتی بخاد برکرده طبیعتا مسافتش کم میشه از مبدااااا. ممنووووووووووووون برادرم(خخخ)
ینی تنها مبحثی که من لنگ میزنم تو فیزیک همینه. اونم معلممون خودشم نمی فهمید چی داره میگه دیگه از ما چه انتظار........
خیلی خیلی ممنوووون بابت پااااسخ -
Masood1139
بازم مننووووننننن. چقد مغزمو درگیر کرده بودااااا . مغزم داشت می ترکید.:)))انشالله به هدفت برسی -
negar2012
خب خداروشکر اتفاقا این مبحث بسیار ساده و راحته فقط باید متوجه مفاهیم بشید
خواهش میکنممم ممنون از شما ایشالا که شما نیز به هدف تون برسید -
سلام. چرا تو جلسه اول دینامیک 12=4aقرار دادن مگه نگفتن که میشه درخلاف جهت.
کجای حرفام اشکال داره -
محمد phd در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام. چرا تو جلسه اول دینامیک 12=4aقرار دادن مگه نگفتن که میشه درخلاف جهت.
کجای حرفام اشکال دارهفقط بزرگی a رو بدست آورد نه جهتش رو.وقتی بخواد برداری حساب بکنه یا جهت رو هم بپرسن اون وقت علامت رو مشخص می کنیم.
-
جزوه نوسان رو قرار نمیدن?