Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
جزوه نوسان رو قرار نمیدن?
-
@dr.yassi جزوه ندارن و نمیذارن باید همه رو بنویسی...
-
با سلام .ببخشید از کدوم قسمت میتونم مباحث فیزیک دهم تجربی رو نگاه کنم ؟؟؟ ممنون
-
hamidreza24
خب ببین مباحث فیزیک دهم ت چیه بعد بیا از اینجا پیداشون کن -
@دوستان آلایی
تو کانالتون گفته بودید هر روز یه قسمت از فیزیک رو قرار میدیدم! پس چرا قرار نمیدین؟
ممنون از لطف تون -
تو کانال قرار دادن اینجا هم بزودی قرار میدن
-
mohsen76
ممنونممم -
-
سلام و خدا قوت دوستان عزیز اگه کسی از فیلمای استاد جزوه داره بزاره ما هم استفاده کنیم کمبود وقت نمیذاره جزوه برداری کنیم ممنون از دوستان
-
mehran.abdi با جزوه برداری بهتر یاد میگیرید
بشخصه اون فصل هایی ک جزوه نوشتم رو بهتر بلدم -
#تدریس #فیزیک جلسه 62 - دینامیک ( قسمت دوم )
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5739
@alaa_sanatisharif
-
ریز مباحث جلسه 062 (دینامیک قسمت 2):
مدت زمان:29 دقیقه و 15 ثانیه.نیروی عمودی تکیه گاه(نیروی عموذی سطح) N: نیرویی که از طرف سطح(تکیه گاه) بصورت عمود بر جسم وارد می شود.
برای یافتن این نیرو رابطه خاصی وجود ندارد.
توضیح یافتن N , وقتی جسم در راستای عمودی ساکن است مانند : بدون وارد شدن نیرو و ساکن بر سطح - هنگامی که نیروی افقی وارد می شود - هنگامی که نیروی مایل در جهات مختلف وارد می شود , با تجزیه نیرو در حالت های مایل.//همراه با شکل
توضیح یافتن N وقتی جسم در راستای افقی ساکن است: مثلا به دیوار تکیه دارد در حالاتی که نیرویی وارد نمیشود- نیروی افقی جسم را به دیوار فشار می دهد - نیروی مایل به جسم وارد می شود.//همراه با شکل
محاسبه نیروی عمودی تکیه گاه بر روی سطح شیب دار بدون نیروی خارجی و با نیروی خارجی , با تجزیه نیروها و انتخاب محور مختصات مناسب.//توضیحات بسیار کامل می باشند.
//ارائه یک تست که باید N را در هر کدام با استفاده از فرمولهای گفته شده پیدا کنیم.
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5739
@ادمین -
Tara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ریز مباحث جلسه 062 (دینامیک قسمت 2):
سلام ممنونم از شما
درج شد -
سلام
این پیام برای اقا سهرابه
توپیاما گفته بودین ادامه فیلم برداری منوط بر نوشتن ریز مطالبه
من شرح حال خودمو میگم شاید تاثیری بر ادامه روند باشه
بعد حدودا10سال بخاطرعلاقه و البته شرایطم شروع کردم ب خوندن برای کنکور
متاسفانه نمیتونم تمام مباحث فیزیک رو بخونم و منتظر قسمتایی هستم که براشون برنامه ریزی کردم
فیلمای درسهای دیگه مثل ریاضی رو وقتی دانلود میکنم اول میبینم چقدر زمان فیلم هست و درکل روز درحال چیندن کارام ب صورتی هستم ک بتونم زمان لازم برای دیدن فیلم رو داشته باشم و استفاده کنم
کسایی مثل من وقت نوشتن و تایپ ریز مطالب رو ندارن اما حداکثراستفاده رو فیلما میکنن
شرایط کسایی مثل من بقدری سخت هست ک ادامه فیلم برداری دروس ب بهبود وضعیت درسی شون کمک شایانی کنه
ننوشتن ریز مطالب بخاطر بی معرفتی نیست وقت و شرایط لازم رو نداریم
ان شاالله با نتیجه خوبی ک بگیریم زحماتتون شماهم نتیجه میده
تشکر -
اقا کاش میشد کلا امواج رو تا الکترومغناطیس درس میدادید کاشکی کاشکی کاشکی
-
http://uupload.ir/files/byiu_20170111_145408_hdr.jpg
کسی سوال 19 رو بلده ؟ -
خیلی عجیبه . سوالش یه جورایی ناقص به نظر میرسه . من هم نتونستم . از فرمول ( سرعت=اۤمگا در رادیکال A به توان ۲ منهای X به توان دو ) برو ببین میشه یا نه .
-
trainpredator این سوال فاز اولیه داره از مباحث ما حذف شده
-
-
trainpredator یه راه دیگم داره صب کنید چن دقیقه