فیزیک نظام قدیم .. حرکت
-
@Mahed در فیزیک نظام قدیم .. حرکت گفته است:
@نجف-زاده ببخشید... ولی من قصدخاصی نداشتم.. شما پشت کنکوری هستین یا دبیرین یا دانشجو؟؟!
من دانشجو هستم
@نجف-زاده دانشجو چه رشته ای؟؟!
-
@Mahed در فیزیک نظام قدیم .. حرکت گفته است:
@نجف-زاده ببخشید... ولی من قصدخاصی نداشتم.. شما پشت کنکوری هستین یا دبیرین یا دانشجو؟؟!
من دانشجو هستم
@نجف-زاده رتبتون چندشد؟
-
-
@نجف-زاده آها.. من هم اینجوررشته ها رواوردم ولی نرفتم..
-
@نجف-زاده موفق وپاینده باشین.... ممنون
-
romisa
سلام.. ۴سؤال فیزیک روحلش ک
نید.. توضیح کامل داده بشه... بلدنیستم. ممنون. @Amir-Bernousi ... @negin-78 ....... @نجف-زاده ..... رتبه-های-انجمن-آلاء ......ً دانش-آموزان-آلاء@Mahed
سوال 161
-
@MM-zahed ممنون.. متشکر.. حالاهر کدومش که بلدی جواب بده.. درکت میکنم بایدحضورذهن نداشته باشی..
-
romisa
سلام.. ۴سؤال فیزیک روحلش ک
نید.. توضیح کامل داده بشه... بلدنیستم. ممنون. @Amir-Bernousi ... @negin-78 ....... @نجف-زاده ..... رتبه-های-انجمن-آلاء ......ً دانش-آموزان-آلاء@Mahed سوال 162
-
@MM-zahed میشه بگیم چون مسافت خاسته قدرمطلق رودرنظرمیگیریم که بشه دوبه علاوه دوبرابروچهار
-
@MM-zahed خودتون ریاضی وفیزیک روخوندین یا با آلا پیش رفتین؟!؛ اگه باکدوم استاد؟؟!
-
@MM-zahed ببخشیدنقطه اکسترمم چیع،چ؟
-
@MM-zahed من نفهمیدم این رو؟؟! چی شد؟؟
-
@Mahed
به نقطه ی max یا min نسبی اکسترمم نسبی میگویند
در این سوال جایی که سرعت صفر میشه -
@Mahed
فیزیک بیشتر با آلا پیش میرفتم وبا استاد کازرانیان اما ریاضی زیاد نه ولی هم از استاد شامیزاده وهم از استاد ثابتی استفاده کردم -
@Mahed چون مسافت خواسته باید به ببینید تا کجا پیش میره بعددر دو ضرب کنیم چون که به مکان اولیه ی خودش بر میگرده
-
@Mahed چون مسافت خواسته باید به ببینید تا کجا پیش میره بعددر دو ضرب کنیم چون که به مکان اولیه ی خودش بر میگرده
@MM-zahed بنده این رونفهمیدم.. چی میگین.. میشه واضح ترتوضیح بدین.. اصلا سؤال نگفته که دوباره برمی گرده ازکجا فهمیدین ،
-
@MM-zahed ببخشید.. اگه میشه درصدریاضی وفیزیک کنکورتون روبگین!؟؛ چندسال پشت کنکورموندین یانه؟ ریاضی وفیزیکتون خوبه؟؟؛ شیمیتون چطور!!!! ازعمومی هاچطور
-
@MM-zahed ببخشید.. اگه میشه درصدریاضی وفیزیک کنکورتون روبگین!؟؛ چندسال پشت کنکورموندین یانه؟ ریاضی وفیزیکتون خوبه؟؟؛ شیمیتون چطور!!!! ازعمومی هاچطور
@Mahed
پشت کنکور نبودم شیمی و فیزیکم هم بهتر از ریاضی م بود وبهتر از عمومی ها البته چون رشته ام مرتبط با شیمی نیست خیلی چیز ها یادم رفته
اینجا هم میتونید با درصد هام رو ببینید
https://forum.alaatv.com/topic/7643/رتبه-701-کنکور-ریاضی-97/9 -
@MM-zahed بنده این رونفهمیدم.. چی میگین.. میشه واضح ترتوضیح بدین.. اصلا سؤال نگفته که دوباره برمی گرده ازکجا فهمیدین ،
@Mahed
خود متن سوال گفته در بازه ای زمانی بین دو لحظه که متحرک از مبدا مکان میگذرد