کمک کنید منبع فیزیک معرفی کنید
-
@Dr-mahmudi در کمک کنید منبع فیزیک معرفی کنید گفته است:
@نجف-زاده
بسیار ممنون. بله من از حجم میترسم. بنابرین اگه فرق زیادی بین نشر الگو و خیلی سبز نباشه دومی رو انتخاب میکنم. البته اگه اون خیلی سبزی که میگم همونی باشه که شما میگید...من جامع خیلی سبز رو میگم تک جلدی هست اما نشر الگو 4 جلداون تک جلدی رو هم من بودم انتخاب نمیکردم خیلی کمه حجمش
بستگی داره طرف بتونه با چه تعداد تستی به تسلط برسه
(اون تک جلدی که میگین همونیو نمیگین که فقط تالیفیه؟)@Dr-mahmudi
بله همونه تالیفیه فقط. تلفیق دوتاشون چطوره؟ تالیفی خیلی سبز + کنکوری های گاج.....
یا کلا گاجو بذارم کنار و از فکرش بیام بیرون و یه 4 جلیدی خیلی سبز یا الگو بگیرم؟ -
romisa
نه حل نکردم -
@Dr-mahmudi
بله همونه تالیفیه فقط. تلفیق دوتاشون چطوره؟ تالیفی خیلی سبز + کنکوری های گاج.....
یا کلا گاجو بذارم کنار و از فکرش بیام بیرون و یه 4 جلیدی خیلی سبز یا الگو بگیرم؟@Dr-mahmudi
نمیتونم بگم چی کار کنید شاید دوستان بتونن خیلی راحت نظر بدن ولی من نه
من اگه بودم و نمیخواستم کل کتابای بازارو بزنم 4 جلد نشر الگو رو میخوندم ولی خوب بازم میگم برای هر ادمی فرق میکنه مثل انتخاب دبیر الا میمونه که چه کسی با چی راحت تره ...من پول کتابای فیزیکم رو خودم دادم ....خاطر اون هر چی بود میخریدم ...شما کمی هم اقتصادی فکر کنید هاا ...
من فعلا دوستان
غول فیزیک باشید -
romisa
نه حل نکردم -
@Dr-mahmudi
نمیتونم بگم چی کار کنید شاید دوستان بتونن خیلی راحت نظر بدن ولی من نه
من اگه بودم و نمیخواستم کل کتابای بازارو بزنم 4 جلد نشر الگو رو میخوندم ولی خوب بازم میگم برای هر ادمی فرق میکنه مثل انتخاب دبیر الا میمونه که چه کسی با چی راحت تره ...من پول کتابای فیزیکم رو خودم دادم ....خاطر اون هر چی بود میخریدم ...شما کمی هم اقتصادی فکر کنید هاا ...
من فعلا دوستان
غول فیزیک باشیدromisa
ممنون من تا حالا برا درسی دو تا منبع نداشتم. بخاطر همین منبع مطمین از شما دوستان کمک گرفتم.
ممنون -
@Dr-mahmudi
خب یک قدم تا صد سطحش بالاست و باهاش میشه حتی سوالای سخت آزمونا رو هم حل کرد و اینکه دو سه تا آزمون جامع هم آخر هر فصل داره که یکیش متوسطه یکیش سخت که پیشنهاد می کنم قبل هر آزمون حل کنید به خصوص جامع هر فصل روromisa
تشکر -
@Dr-mahmudi در کمک کنید منبع فیزیک معرفی کنید گفته است:
@نجف-زاده
بسیار ممنون. بله من از حجم میترسم. بنابرین اگه فرق زیادی بین نشر الگو و خیلی سبز نباشه دومی رو انتخاب میکنم. البته اگه اون خیلی سبزی که میگم همونی باشه که شما میگید...من جامع خیلی سبز رو میگم تک جلدی هست اما نشر الگو 4 جلداون تک جلدی رو هم من بودم انتخاب نمیکردم خیلی کمه حجمش
بستگی داره طرف بتونه با چه تعداد تستی به تسلط برسه
(اون تک جلدی که میگین همونیو نمیگین که فقط تالیفیه؟)@نجف-زاده
تشکر -
نیازی به تشکر نیست
چون کار خاصی نکردم فقط نظرمو گفتم
شما هم اگه منبع دوم خواستید با آقای نجف زاده موافقم که حتما نشرالگو بگیرید اگه سخت میخواید اما با گاج هم میشه درصد خوبی به دست آورد به شرطی که هر سوالی از توو گاج گذاشتم جلوتون بتونید حل کنید -
خدایی من با گاج کار میکنم، الان تو ازمون دلیل اینکه کم میزنم مرور و کم دقتیه، وگرنه سوالا رو گاج پوشش داده
گاج رو باید سوالای خوبشو مارک کرد برای مرور چون سوالای ساده و تکراری خیلی داره.
-
@sahar16
تشکر....
چیزی درمورد نشر الگو نشنیدین؟ جامع یا موج آزمون؟@Dr-mahmudi سلام
من خودم از نشر الگو استفاده میکردم البته کتاب فیزیک جامع نه بقیه کتابش مخصوصا برای پیش فوق العاده است اما نمی دونم منظورتون از حجم کم دقیقا یعنی چی ولی سطحش مطمئنا هم درسنامش و هم سطح تستاش بالا تر از گاج ه به طوری که اگه خوب کار کنی تست های هر فصل گاج رو تو یکی دو روز به راحتی میتونی بزنی البته اگه نظام قدیم هستی برای نظام جدید نمیدونم موفق باشید -
@نجف-زاده نشر الگو الان درسنامه خیلییییییی ضعیف ولی تستای خیلی قوی داره
@parniyan-k در کمک کنید منبع فیزیک معرفی کنید گفته است:
سلام فکر میکنم این نظر شما در مورد کتاب جامع نظام قدیم صادق نیست
-
نیازی به تشکر نیست
چون کار خاصی نکردم فقط نظرمو گفتم
شما هم اگه منبع دوم خواستید با آقای نجف زاده موافقم که حتما نشرالگو بگیرید اگه سخت میخواید اما با گاج هم میشه درصد خوبی به دست آورد به شرطی که هر سوالی از توو گاج گذاشتم جلوتون بتونید حل کنیدromisa
ممنونم -
@Dr-mahmudi سلام
من خودم از نشر الگو استفاده میکردم البته کتاب فیزیک جامع نه بقیه کتابش مخصوصا برای پیش فوق العاده است اما نمی دونم منظورتون از حجم کم دقیقا یعنی چی ولی سطحش مطمئنا هم درسنامش و هم سطح تستاش بالا تر از گاج ه به طوری که اگه خوب کار کنی تست های هر فصل گاج رو تو یکی دو روز به راحتی میتونی بزنی البته اگه نظام قدیم هستی برای نظام جدید نمیدونم موفق باشید@MM-zahed
متشکرم -
خدایی من با گاج کار میکنم، الان تو ازمون دلیل اینکه کم میزنم مرور و کم دقتیه، وگرنه سوالا رو گاج پوشش داده
گاج رو باید سوالای خوبشو مارک کرد برای مرور چون سوالای ساده و تکراری خیلی داره.
@Amir-Bernousi
ممنون -
@parniyan-k در کمک کنید منبع فیزیک معرفی کنید گفته است:
سلام فکر میکنم این نظر شما در مورد کتاب جامع نظام قدیم صادق نیست
@MM-zahed بله من نظام جدیدو گفتم
-
سلام. بچه ها من تا الان میکروفیزیک گاج 4 جلدی رو کار کردم اما تو آزمونا خوب نتیجه نمیگیرم.
مشاورم گفت سطحش خیلی بالا نیست دلیلش اینه...
کسی کتاب تست سطح بالاتر ولی کم حجم میتونه معرفی کنه؟ درسنامه مهم نیست چون گاج درسنامه ش خوبه.
درصدامم از 50 بالاتر نرفته.من میخوام برسه به 70. کسی تو آزمونای قلمچی این درصد رو میزنه ممنون میشم راهنمایی کنه.
تجربی_نظام قدیم@Dr-mahmudi نمیدونم برای نظام قدیم اصلا داره یا نه ولی نردبام خیلی سبز خییلی خوبه
-
@Dr-mahmudi نمیدونم برای نظام قدیم اصلا داره یا نه ولی نردبام خیلی سبز خییلی خوبه
@m__sadra__b در کمک کنید منبع فیزیک معرفی کنید گفته است:
@Dr-mahmudi نمیدونم برای نظام قدیم اصلا داره یا نه ولی نردبام خیلی سبز خییلی خوبه
نردبام
من یه چهار جلدی دارم جامع منطورتون اونه!؟؟