منبع دوم
-
سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم -
سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهمHako
سلام ببین فرقی نداره موضوع اینه با کدوم حال میکنی
مثلا من اگه بودم تو یه درس اول یه منبع رو میزدم
بعدش میومدم سراغ منبع دوم تستاشو میزدم بعد میرفتم آزمونو میزدم و میومدم تحلیلش میکردم
که هیچ وقت به این درجه نرسیدم و همون رو منبع اول استوپ میشد
ولی شما میتونی این تکنیک رو هفته به هفته پیاده کنی یکی از اساتیدمون هم این پیشنهادو میداد -
Hako
بعدش میومدم سراغ منبع دوم تستاشو میزدم بعد میرفتم آزمونو میزدم و میومدم تحلیلش میکردم
ولی شما میتونی این تکنیک رو هفته به هفته پیاده کنی یکی از اساتیدمون هم این پیشنهادو میداد -
Hako مبحث به مبحث هم میشه
مثلا من تستای شیمی آلی منبع اولمو زدم میرم منبع دوم رو هم کار میکنم همون قسمت
و بهتر یادش میگیرم
اینجوری -
سلام بنظرم اگه ویدیو تدریس یا تدریس حضوری معلمت رو میفهمی دیگه سمت درسنامه خوندن نرو
مستقیم برو تو دل تست های خیلی سبز اونجوری جاهایی که اشتباه متوجه شدی رو از طریق پاسخنامه متوجه میشی
منبع دوم اگه خیلی بچه درس خونی نرده بام باشه
اگه متوسط رو به بالایی ایکیو -
Hako
سلام بنظرم اگه ویدیو تدریس یا تدریس حضوری معلمت رو میفهمی دیگه سمت درسنامه خوندن نرو
مستقیم برو تو دل تست های خیلی سبز اونجوری جاهایی که اشتباه متوجه شدی رو از طریق پاسخنامه متوجه میشی
منبع دوم اگه خیلی بچه درس خونی نرده بام باشه
اگه متوسط رو به بالایی ایکیو -
@f-nalist
آقا یه کتاب موضوعی خیلی سبز هادیان فرد تالیف کرده بود من خیلی باهاش حال میکردم
اگه برسی این دوتا کتاب رو بخونی برنده ای
البته وقتی دوازدهمی (کنکوری ) شدی
Hako