فیزیک حرکت
-
مبدا رو بهتره همون نقطه ای که خود سوال مبنا قرار داده انتخاب کنیم
ولی خب هم میشه a و هم b درنظر گرفت -
اطلس
فک کنم بتونی هر دو جا رو مبدا بگیری
ولی یکی رو ساکن و اون یکی دیگه سرعتا رو با هم جمع می کردی
فک کنم مبحث سرعت نسبی بود این موضوع -
اطلس در فیزیک حرکت گفته است:
@milad91 ممنونم ازپاسخ
ولی خود سوال هیچ نقطه ای رو مبناقرار نداده؟خواهش میکنم
سوال oرو مبدا گرفته دیگه -
@milad91 نه.. اونو استادطلوعی خودشون گفتن ک میتونیمO بگیریم.. ویا میتونیم هرنقطه ای رو مبدا بگیریم..
دوستان جواب بدین لطفا من رفتم..
ممنون -
گر بخوایم ازسمت چپ A حرکت کنیم مگه منفی نمیشه؟
ینی مگه نباید 120تا از 200 کم کنم؟
تفریقشو و علامت مثبت و منفی ینی اینکه با200 جمع میشه یاکم..
متوجه نشدماطلس
مبدا در سوال نقطه O درنظر گرفته شده.
اونکه مبدا رو بخوایم آ یا ب انتخاب کنیم و زمان رو بدست بیاریم یا اینکه از سرعت نسبی زمان رو بدست بیاریم، در مبدا ای که خود سوال داده نمیتونه تغییری ایجاد کنه
اصلا ما مبدا رو میتونیم هر نقطه ی دلخواهی در نظر بگیریم. و همه چیز رو با اون بسنجیم برای راحتیه کارمون. ولی در نهایت باید جواب بدست امده رو با اون نقطه ای که سوال به عنوان مبدا بهمون داده بسنجیم و تطبیق بدیم.
توی صورت سوال مبدا رو داریم. کار خوبی نیست که بخوایم مبدا رو جاهای دیگه انتخاب کنیم. چون سردرگم میشیم -
گر بخوایم ازسمت چپ A حرکت کنیم مگه منفی نمیشه؟
ینی مگه نباید 120تا از 200 کم کنم؟
تفریقشو و علامت مثبت و منفی ینی اینکه با200 جمع میشه یاکم..
متوجه نشدم -
اطلس
مبدا در سوال نقطه O درنظر گرفته شده.
اونکه مبدا رو بخوایم آ یا ب انتخاب کنیم و زمان رو بدست بیاریم یا اینکه از سرعت نسبی زمان رو بدست بیاریم، در مبدا ای که خود سوال داده نمیتونه تغییری ایجاد کنه
اصلا ما مبدا رو میتونیم هر نقطه ی دلخواهی در نظر بگیریم. و همه چیز رو با اون بسنجیم برای راحتیه کارمون. ولی در نهایت باید جواب بدست امده رو با اون نقطه ای که سوال به عنوان مبدا بهمون داده بسنجیم و تطبیق بدیم.
توی صورت سوال مبدا رو داریم. کار خوبی نیست که بخوایم مبدا رو جاهای دیگه انتخاب کنیم. چون سردرگم میشیم -
@milad91 شما توی فیلم دیدین که نوشته باشه توی صورت سوال O رو مبدا میگیریم؟ ولی یادمه استاد گفتن دل بخواهه یاا
ممنونماطلس روی نمودار نقطه O رو نگاه کنین. هم رنگه داده های اولیه سواله.
آره من دیدم. نیازی نیست بگه. تو این سوالا همینکه o رو ببینیم یعنی مبدا.
آخه مبدا نمودار هارو با O نمایش میدن. این جزو اصول اولیه بردار هاست و باید بدونیم. مثه جمع و تفریق -
@milad91 شما توی فیلم دیدین که نوشته باشه توی صورت سوال O رو مبدا میگیریم؟ ولی یادمه استاد گفتن دل بخواهه یاا
ممنونماطلس در فیزیک حرکت گفته است:
ممنونماستاد برای قسمت اوله سوال که میخوایم زمان رسیدن رو بدست بیاریم گفتن که انتخاب مبدا دلبخواهیه. نه اینکه مبدا صورت سوال دلخواه باشه
-
اطلس روی نمودار نقطه O رو نگاه کنین. هم رنگه داده های اولیه سواله.
آره من دیدم. نیازی نیست بگه. تو این سوالا همینکه o رو ببینیم یعنی مبدا.
آخه مبدا نمودار هارو با O نمایش میدن. این جزو اصول اولیه بردار هاست و باید بدونیم. مثه جمع و تفریق -
@milad91 ممنونم از پاسخ و کنایتون...
#شوخی کردم..
واقعا لطف کردین دوستان
romisa
پس خیالم راحت شد ک Oرو خود سوال گفته..
حواسم نبود.. -
@milad91 ممنونم از پاسخ و کنایتون...
#شوخی کردم..
واقعا لطف کردین دوستان
romisa
پس خیالم راحت شد ک Oرو خود سوال گفته..
حواسم نبود..