زیاد درس خوندن
-
سلام
بنظرتون درس خوندن زیاد توی ایران نتیجه میده؟
چون اخه بعضی وقتا که ادم درس زیاد میخونه( در صورتی که خود ادم مشکلی نداره) هی به ادم میگن اینقدر درس نخون تفریح پس چی زندگی که فقط درس نیست تهش میخواد چی بشه درس زیاد میخونی که چی منم درس خوندم اینجوری شدم و... یه عالم از این حرف ها
بالاخره باید چیکار کردبا این حرفا
و یک سوال دیگه اینکه هدف از درس خوندن چیه؟ -
سلام
چون اخه بعضی وقتا که ادم درس زیاد میخونه( در صورتی که خود ادم مشکلی نداره) هی به ادم میگن اینقدر درس نخون تفریح پس چی زندگی که فقط درس نیست تهش میخواد چی بشه درس زیاد میخونی که چی منم درس خوندم اینجوری شدم و... یه عالم از این حرف ها
و یک سوال دیگه اینکه هدف از درس خوندن چیه؟ٍtaghy درس خوندن زیاد فایده ای نداره تلاش کردن زیاد فایده داره (:
میشناسم کسایی رو که درس نخوندن در حد داشنگاه خوب ولی رشته مورد علاقش (برنامه نویسی) رو دنبال کرده و خیلی موفقه
و کسی رو میشناسم که با این مه خیییلییی باهوش بوده اما تلاش خیلی زیادی نداشته خیلی موفق نشده -
درس خوندن برای رشته تجربی خیلی تاثیر داره ولی متاسفانه برای رشته ریاضی نه ،من خودم ریاضی هستم ولی الان میدونم خیلی بازار کاری نداره
هدف رو بزارید نگم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
ٍtaghy درس خوندن زیاد فایده ای نداره تلاش کردن زیاد فایده داره (:
میشناسم کسایی رو که درس نخوندن در حد داشنگاه خوب ولی رشته مورد علاقش (برنامه نویسی) رو دنبال کرده و خیلی موفقه
و کسی رو میشناسم که با این مه خیییلییی باهوش بوده اما تلاش خیلی زیادی نداشته خیلی موفق نشده@m__sadra__b موافقم
-
دانش-آموزان-آلاء ادمین بنظر من خیلی مهم نیس زیاد بخونی یا کم مهم اینکه با کیفیت بخونی
-
سلام
و یک سوال دیگه اینکه هدف از درس خوندن چیه؟ -
سلام
و یک سوال دیگه اینکه هدف از درس خوندن چیه؟ٍtaghy دلیل نمیشه اگه اونا ب موفقیت نرسیدن ماهم موفق نشیم همه چیز بستگی ب خود ادم داره حتی شاید کسی دکتر بشه ولی چون بی کفایت باشه هیچ پیشرفتی توی رشته اش نکنه پس ادم موفق نمیشه ...بنظر من تو یه شخص دیگع ای هستی و ادمای دورت یه شخص دیگ مقایسه با اونا یع چیز الکی هس دوتا شخص جدا چ ربط ب هم؟!
و اینکه مصاحبه میکردن با ادمایی ک تو سن کم درامد داشتن مثلا یکیشون شرکت ربات داشت سن ۱۸ سالگی نظرش رو درمورد کار پرسیدن گفت بنظر من ادمی ک مهارت داره هیچ وقت بیکار نمیمونه کاملا هم درست میگفت
ب جای اینکه ب حرفای ادمایی ک پر از انرژی منفی هستن و بی کفایتی خودشون میخان بندازن گردن چیزای متفاوت خودت رو با ادمای موفق بسنج -
والا کشورای دیگه دانش اموزای دبیرستانیش کار پاره وقت دارن درسم میخونن کالج هم میرن جهان سومی هم نیستن پیشرفتم میکنن کالاشونم صادر میکنن به ایران
ربطی به کپشن نداشت ولی خرخونی چیز خوبیه... فقط مشکل ماها اینه یه نموره تنبل تشریف داریم خانواده لوس بارمون اوردن کاری نمیکنیم درسم نمیخونیم بعدم میگیم خرخونی خوب نی
-
سلام
خب درس جا خودش تفریح هم اره:)
یه چارچوبه دیگه نه افراط نه تفریط...
زیاد درس خوندن توو ایران...نمیدونم......میدونم که مخالفم :| اما دلیلی ندارم... کسیو میشناسم داره دکتری میگیره و استاد دانشگاه هم هست وضعیتش خعلی خفن اونچانی نیس:|
کسیو میشناسم لیسانس داره میلیاردره :|
میدونین بستگی داره فکر آدم چقد کار کنه به نظرم:|
لازم نیست که همیشه به حرفای همه بها بدیم که:)مگه ما برا حرف دیگران زندگی میکنیم؟!
هر کسیم برا خودش یه هدف واسه درس خوندن داره دیگه:) -
سلام
و یک سوال دیگه اینکه هدف از درس خوندن چیه؟ٍtaghy
سلام
دوست ندارم مثل معلم حسابانمون که هر وقت بهش میگیم کاربرد این سوالات ریاضی تو زندگی چیه میگه برا تقویت هوشه بهتون جواب بدم
ولی میگم
اگه دوست دارید درس بخونید کار براتون بسازن پس به جمع بیکاران لیسانسه خوش آمدید شما می توانید از صبح تا شب پای تلویزیون تخمه بشکنید تا آگهی کار جدید ببینید...
ولی اگه میخواید درس بخونید و خودتون کار بسازید بسم الله
که افراد بند قبلی منتظرتونن و چشم یک ایران به شماست تا از تحصیلاتتون آبادی بیارید
موفق باشید -
ٍtaghy
سلام
دوست ندارم مثل معلم حسابانمون که هر وقت بهش میگیم کاربرد این سوالات ریاضی تو زندگی چیه میگه برا تقویت هوشه بهتون جواب بدم
ولی میگم
اگه دوست دارید درس بخونید کار براتون بسازن پس به جمع بیکاران لیسانسه خوش آمدید شما می توانید از صبح تا شب پای تلویزیون تخمه بشکنید تا آگهی کار جدید ببینید...
ولی اگه میخواید درس بخونید و خودتون کار بسازید بسم الله
که افراد بند قبلی منتظرتونن و چشم یک ایران به شماست تا از تحصیلاتتون آبادی بیارید
موفق باشید -
درس خوندن برای رشته تجربی خیلی تاثیر داره ولی متاسفانه برای رشته ریاضی نه ،من خودم ریاضی هستم ولی الان میدونم خیلی بازار کاری نداره
هدف رو بزارید نگم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:11
ادم 6الی7 سال بعدشو خبر نداره که -
سلام
شما به این کار نداشته باش که مردم چی میگن
مردم همه چی میگن چون خودشون تلاش نکردن و واقعا نخواستن به یه چیزایی تو زندگی برسن
و اینکه هدف از درس خوندن رو خودت باید پیدا کنی
باید ببینی گرایش به سمت چه شغلی داری و براش تلاش کنی
ولی اول از همه باید پیداش کنی و واقعا بخوایش
اون موقع هست که شب و روزت میشه تلاش و امید به به دست آوردن چیزی که میخوای
درسته تو ایران شرایط آنچنانی که ما انتظارشو داریم وجود نداره و باید کلی سال بگذره تا از تلاش هامون نتیجه بگیریم
اما بالاخره هرجای دنیا که باشیم اگه خودمون تلاش نکنیم واسه زندگیمون کسی آب هم دستمون نمیده!!!
این یه حقیقته...شاید بعضی وقتا ناامید میشیم و یهو همه چیزو رها میکنیم اما قبول کردن همین حقیقت باعث میشه دوباره به خودمون برگردیم. -
میدونین همون تحصیل کرده های بیکار کشور هم خیلی هاشون پشیمون نیستن از اینکه درس خوندن
چرا؟چون اعتقاد دارن علم شخصیت بهتری براشون میسازه و عاقل تر میشن!
اما به قول دوستمون dlrm مهم اینه که چطوری از فکرت استفاده کنی
یعنی بنظر من اگه به چیزی که علاقه داری مردم زیاد روی خوش نشون ندن و آنچنان نیاز جامعه نباشه تو میتونی با خلاقیت خودت تغییرش بدی و خواستنیش کنی و باب طبع مردم! همچنین پولساز
و اینکه چه اشکال داره شما میتونی اینجا پیش زمینه برا خودت درست کنی و بری خارج از کشور به زندگیت ادامه بدی..کسی شما رو مجبور به انجام کاری نمیکنه
اما مهم اینه که تو هرراهی تصمیمات درست بگیری