-
فردی دو گلوله آهنی و نقره ای را در دمای 50 درجه هستند و جومی مساوی دارنددر دست می گیرد کدام دست احساس داغی بیشتری میکند؟ بر اساس ظرفیت گرمایی ویژه
-
elina22 اون جسمی که مقدارانرژی بیشتری داره ، ظرفیت گرمایی ش هم بیشتره...من ظرفیت گرمایی ویژه آهن رومیدونم ولی نقره رونمیدونم.. بنابراین چون جواب نهایی نمیفهمم نمیگم مطمئن نیستم.. ولی راه تشخیصش جمله اول است
-
elina22 مرسی.. ظرفیت گرمایی ویژه نقرهدودهمه وظرفیت گرمایی ویژه آهن وهارصدوپنجاه ویک هزارمه.. پس آهن بیشتره پس مقدارگرماش هم زیادمیشه طبق رابطه ظرفیت گرمایی ویژه. پس جوتب سؤال شما آهن میشه
-
elina22 اون جسمی که مقدارانرژی بیشتری داره ، ظرفیت گرمایی ش هم بیشتره...من ظرفیت گرمایی ویژه آهن رومیدونم ولی نقره رونمیدونم.. بنابراین چون جواب نهایی نمیفهمم نمیگم مطمئن نیستم.. ولی راه تشخیصش جمله اول است
mah16 جمله اولو اشتباه نگفتین ؟!
-
@m__sadra__b کدوم ؟
-
@m__sadra__b کدومواشتباه گفتم؟؟!
-
elina22 ظرفیت گرمایی ویژه آهن چهارصدوپنجاه ویک هزارمه ونقره دودهمه ، هرکدوم که بیشتره ظرفیت گرمایی ویژهش مقدارانرژی آن بیشتره وما احساس داغی میکنیم.. پس جوابش میشه آهن
@Mahed مرسیی
-
@Mahed آره درسته
-
elina22 من همون mah16هستم.... ولی دبگه ایمیلم عوض کردم با ایمیلی که عکس پروفایل داره درخدمت شما هستم.... خواهش میکنم.. اگه بازهم درهردرسی مشکلی داشتین من درخدمتتان هستم..
@Mahed مرسیی
-
@Mahed وقتی ظرفیت گرمایی بیشتره گرما بیشتری باید بهش بدیم تا یه درجه دماش بیشتر بشه
تو دمای برابر اونی که ظرفیت گرماییش کمتره دمای بیشتری داره
ینی نقره ...
امیدوارم اشتباه نکرده باشم البته (: -
@Mahed وقتی ظرفیت گرمایی بیشتره گرما بیشتری باید بهش بدیم تا یه درجه دماش بیشتر بشه
تو دمای برابر اونی که ظرفیت گرماییش کمتره دمای بیشتری داره
ینی نقره ...
امیدوارم اشتباه نکرده باشم البته (:@m__sadra__b دما هاشون یکسانه خودسؤال گفته
-
@Mahed منظور سوال احتمالا اینه که دمای محیط 50 درجه هه ...
-
@Mahed منظور سوال احتمالا اینه که دمای محیط 50 درجه هه ...
@m__sadra__b خب دما یکسانه
-
@Mahed دمای محیط نه دمای گلوله ها ...
ما مثلا بخوایم اتاق رو سامانه در نظر بگیریم و پنجره رو مرز ما بین سامانه و محیط باشه یعنی محیط و سامانه از طریق پنجره در ارتباط باشه تبادل انرژی و ماده صورت میگیره
اگه میشه اینجا ماده و انرژی رو مشخص کنین
و اگه پنجره ما بسته باشه چی اون موقع سامانه بسته میشه فقط تبادل انرزی صورت میگره اینجا انرژیمون چیه؟
@ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
این عبارت:
کاتالیزگر واکنش تولید الکل ضدعفونی از ساده ترین آلکن، متعلق به دسته ای ترکیب ها است که میتوانند از نفت خام تولید شود
گفته درسته، دلیلش هم این بوده که چون اسیده پس هستش داخل نفت خام
میدونم متن کتاب گفته آمینو اسید ها هم یکی از اجزا داخل نفت خام هست
ولی سولفوریک اسید که آمینو اسید نیست
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
سلام سیامک انصاری هستم . حالا اینجا چیکار میکنم؟ میخوام آقای گودرزی دبیر آلا رو تحلیل کنم من که وقتی فیلماشو دیدم گفتم شیمی میشه کل زندگیم. و من تورو دعوت میکنم به alaa.ir تا فیلمای اقای گودررزیو ببینی. سال دهم تکمیلو و سال یازدهم 17 قسمت منتشر شده.
این دبیر در یک یا حداکثر دو جلسه موضوع رو تدریس میکنن و در انتهای جلسه حدود دو یا سه تا سوال تشریحی حل میکنن و سپس از روی کتاب تست نشر الگو همه تست هارو حل میکنن. ایشون همه نکات تستی و تشریحو میگن و همه تست هار با دقت تحلیل میکنن. من با فیلم های آقای گودرزی موفق شدمم تا در امتحانات تستی ترم اول دبیرستان نمونه دولتی سوم کلاسم با 75 درصد بشوم. البته سطح تست ها بالا بود. ایشون در دبیرستان تیزهوشان تدریس میکنن و با قاطعیت میتونم بگم بهترین دبیر شیمی نظام جدید آلا هستن. حتی ایشون رو انتخاب کنین و حتی در تابستان هم که شده فیلم های ایشون رو ببینین. من شخصا تمام مباحث شیمیو با ایشون یاد گرفتم.
انشاالله که سال یازدهم هم تکمیل بشه
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 کنکوری کنکوری-1399 @همیار