کازرانیان یا طلوعی
-
سلام من نظام قدیمم میخواستم نظر شمارو بدونم که برای اموزش فصل جریان کدوم دبیر مناسبه برای سطح 0؟
من جمع بندی پایه استاد طلوعی رو دارم و خب کلاس کنکور اقای کازرانیان هم که هست.
مشکل اینجاست که اقای کازرانیان مفهوم رو خوب جا میندازن ولی تو بعضی موارد تدریس اقای کازرانیان کافی نبوده برای من. مثلا بحث خازن ها اقای طلوعی بهتر عمل کردن
الان موندم با کدوم استاد پیش ببرم؟ وقتم نسبتا محدوده و فرصت ندارم هر دو رو امتحان کنمدانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء @دوغ
-
سلام من نظام قدیمم میخواستم نظر شمارو بدونم که برای اموزش فصل جریان کدوم دبیر مناسبه برای سطح 0؟
مشکل اینجاست که اقای کازرانیان مفهوم رو خوب جا میندازن ولی تو بعضی موارد تدریس اقای کازرانیان کافی نبوده برای من. مثلا بحث خازن ها اقای طلوعی بهتر عمل کردن
الان موندم با کدوم استاد پیش ببرم؟ وقتم نسبتا محدوده و فرصت ندارم هر دو رو امتحان کنمدانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء @دوغ
-
dan-l سلام.. ازاین نظرکه واقعا دبیرمدرسه ما خوب وعالی بوده فیزیکمون واقعا خوبه وآقای کارازیان مثل دبیرمان تدریس می کنند ولی تمام مطالب رامثل دبیرمان نگفتن ... من پارسال طلوعی نگاه کردم وامسال هم کازرانیان نگاه می کنم ..... به نظربنده هردوعالیند...
-
dan-l من یه بار فصل الگو و دنباله رو از ریاضی نمیدونستم رفتم سایت الا حدودا شیش هف تا فیلم نیم ساعتی دان کردم ولی با خودم گفتم اخه ممد ینی بنظرت اعصابت خورد نمیشه اینقد فیلم ببینی؟
رفتم مهروماه رو باز کردم درسنامش رو اولین بار و بدون معلم خوندم و تست هاشو زدم
اون روز فصل الگ رو کامل تموم کردم !
-
dan-l به نظر من فقط با یکیشون ترجیحا کازرانیان مطلبو بگیر بعد بشین 200 تا 500 تا..اونقد تست بزن تا مسلط شی..فقط با تست زدنه که ادم یاد میگیره
@tajrobi-nil در کازرانیان یا طلوعی گفته است:
dan-l به نظر من فقط با یکیشون ترجیحا کازرانیان مطلبو بگیر بعد بشین 200 تا 500 تا..اونقد تست بزن تا مسلط شی..فقط با تست زدنه که ادم یاد میگیره
یه مشکلی هست. فیلمای ساکن اقای طلوعی رو دیدید؟
مثلا من تو بحث بردار مشکل داشتم اساسی. بعدا اولین بار اقای طلوعی رو دیدم و باید بگم چون بردار مشکل داشتم اصلا نتونستم حل کنم. بار دوم و سوم اقای کازرانیان دیدم و خیلی بهتر شد. ولی بحث خازن رو که از اقای کازرانیان دیدم راستش نتونستم بزنم ولی با اقای طلوعی خازن رو تونستم راحت تر بفهمم.
تکنیکای اقای طلوعی یعنی همون هم وزنی و بازی با کیو و چند نا تکنیک دیگه مثلا ساده سازی خازن واقعا خوب بودن و توی فیلمای اقای کازرانیان نبود.اقای کازرانیان= مفهوم . اقای طلوعی = فرمول و تسلط
الان واقعا گیچ شدم. یعنی من اگه فصل ساکن خازن رو با یکی از استادا میدیدم امکان نداشت عملا چیزی بتونم بدونم.
-
@tajrobi-nil در کازرانیان یا طلوعی گفته است:
یه مشکلی هست. فیلمای ساکن اقای طلوعی رو دیدید؟
مثلا من تو بحث بردار مشکل داشتم اساسی. بعدا اولین بار اقای طلوعی رو دیدم و باید بگم چون بردار مشکل داشتم اصلا نتونستم حل کنم. بار دوم و سوم اقای کازرانیان دیدم و خیلی بهتر شد. ولی بحث خازن رو که از اقای کازرانیان دیدم راستش نتونستم بزنم ولی با اقای طلوعی خازن رو تونستم راحت تر بفهمم.
تکنیکای اقای طلوعی یعنی همون هم وزنی و بازی با کیو و چند نا تکنیک دیگه مثلا ساده سازی خازن واقعا خوب بودن و توی فیلمای اقای کازرانیان نبود.اقای کازرانیان= مفهوم . اقای طلوعی = فرمول و تسلط
الان واقعا گیچ شدم. یعنی من اگه فصل ساکن خازن رو با یکی از استادا میدیدم امکان نداشت عملا چیزی بتونم بدونم.
-
کاش برای فیزیک نظام جدید هم از دکتر طلوعی دعوت بکنن
-
کاش برای فیزیک نظام جدید هم از دکتر طلوعی دعوت بکنن
Amin-Mehraji
شما کنکور نظام جدید میدین؟ -
به نظرمن بهتره با یه استاد پیش برین و اینکه قرار نیست همه مطالب گفته شه به صورت صددرصدی .خیلی از نکات رو شما باید خودتون با حل تست بدست بیارید باید خودتون برید دنبالش . باید توو قالب تست ببینیدش نه اینکه حتما استاد براتون حل کنه. استاد یه base و پایه ای رو میگه برای یادگیری عمیق و مطلب رو براتون جا میندازه و این خودتون هستید که باید اون مطلبو با حل تست و تمرین گسترش بدید و نکات بیشتر رو از تستا استخراج کنید.
به نظرم وسواس تدریس کامل رو بذارید کنار و ندریس یه استادو فقط ببینید و در کنارش بعد از هر جلسه فیلم ، حل تست کافی رو انجام بدین