کمککک
-
فاطمه بوشهر
مرسی عزیزم .خوندمش ولی این براکسیه که سه سال پشت سرهم خونده نه یکی مث من که سه سال از درس دور بوده.الانم ۴ماه بیشتر وقت ندارهابتهاج کتاب درسی خیلی خیلی مهمه
وقت هست !! ۵ماه ونیم دقیقا وقت کمی نیست و میشه -
ابتهاج
به نظرم برای عربی از فیلمای صفر تا صد استاد ناصح زاده استفاده کنید و به همراهش حل تست بسیار انجام بدین کتاب عربی خیلی سبز نوشته غزال موسوی رو خیلی تعریفشو شنیدم
من خودم برای شروع به پیشنهاد استاد ناصح زاده قلم چی ابی رو تست زدم تستای کنکور بهترین تستا هستن
برای دین و زندگی و درسای حفظی مرور زیاد داشته باشید و حل تست هم در کنارش خیلی توصیه میشه
برای زبان اول روی لغات کتاب اول مسلط شو و ازش حل تست انجام بده بعدش هرشب یه متن یه کلوز حل کن تا درصدتو بکشونی بالا
فیلمای استاد عزتی هم میتونه خیلی بهت کمک کنه -
سلام بچه ها.
لطفا اگر میشه منو راهنمایی کنید.
کسی میدونه چطور باید عربی بخونم؟هرچی عربی میخونم فایده نداره اصلا درصدم بالانمیره هی مشاورم غر میزنه عربیت پایینه.اصلا خسته شدم دیگه
کسی میتونه یک کتاب خیلی خوب بهم معرفی کنه؟کتاب آبی قلمچی سطحش در چه حده؟درسایی مثل دین و زندگی را خیلی میخونم خوبم میخونم ولی خیلی از ذهنم میپره چند روز بعدش یادم نیست حفظیا را چطوری بخونم که یادم نره؟؟شماهم اینطوری هستید.حس میکنید همه چی یادتون رفته؟
و اینکه من تاحالا هیچی زبان نخونم بیشتر از ۳۰درصدم نمیخوام بزنم کسی میتونه راهنماییم کنه تو این زمان کم چطوری زبان بخونم که بتونم چنتا سوال بزنم؟زبان خیلی زمان بره کسی یک راه حل ساده برای یادگیریش پیشنهاد نداره؟ -
ابتهاج
به نظرم برای عربی از فیلمای صفر تا صد استاد ناصح زاده استفاده کنید و به همراهش حل تست بسیار انجام بدین کتاب عربی خیلی سبز نوشته غزال موسوی رو خیلی تعریفشو شنیدم
من خودم برای شروع به پیشنهاد استاد ناصح زاده قلم چی ابی رو تست زدم تستای کنکور بهترین تستا هستن
برای دین و زندگی و درسای حفظی مرور زیاد داشته باشید و حل تست هم در کنارش خیلی توصیه میشه
برای زبان اول روی لغات کتاب اول مسلط شو و ازش حل تست انجام بده بعدش هرشب یه متن یه کلوز حل کن تا درصدتو بکشونی بالا
فیلمای استاد عزتی هم میتونه خیلی بهت کمک کنهromisa
ممنون ⚘فیلم های استاد ناصح زاده را دیدم نه یک بار دوسه بار ولی خب ماعریبمونم اختصاصیه وواقعا موندم چکار کنم. کاش میشد یک همایش برا عربی اختصاصی میذاشتن
زبان استاد عزتیم خیلی تایم طولانی داره و من واقعا وقت نمیکنم بشینم اینهمه را ببینم
ی درس پیش را باهاشون خوندم ۷.۸ساعت وقتما گرفت -
romisa
ممنون ⚘فیلم های استاد ناصح زاده را دیدم نه یک بار دوسه بار ولی خب ماعریبمونم اختصاصیه وواقعا موندم چکار کنم. کاش میشد یک همایش برا عربی اختصاصی میذاشتن
زبان استاد عزتیم خیلی تایم طولانی داره و من واقعا وقت نمیکنم بشینم اینهمه را ببینم
ی درس پیش را باهاشون خوندم ۷.۸ساعت وقتما گرفتابتهاج
خب با تست زیاد میشه این مشکلاتو نواقصو حل کرد -
romisa
ی درس پیش را باهاشون خوندم ۷.۸ساعت وقتما گرفت -
من عربی هیچی نخوندم تو کنکور50 زدم یعنی ذوق کرده بودماا
بعد که فهمیدم چند نفر عربی رو 100 زدن ................... -
من عربی هیچی نخوندم تو کنکور50 زدم یعنی ذوق کرده بودماا
بعد که فهمیدم چند نفر عربی رو 100 زدن ................... -
@겔-나르
اخه هرکی میپرسم میگن تست بزن
نمیدونم چطوری .اخه وقتی قاعده را بلد نیستم چطور تست بزنم