یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی ..
-
شنبه / 14 /دی
10:40H
ارایه . شیمی دوازدهم . ریاصی . دستورزبان . ادبیات
.
یکشنبه / 15 /دی
9:20h
ارایه . شیمی / شیمی دوزادهم . دستورزبان . ادبیات -
%(#ff0000)[بسم الله الرحمن الرحیم]
سلام ب همه دوستان آلایی
امروز 98/10/16
روز اولی نیست ک مطالعه برا کنکور رو جدی شروع میکنم ولی روز اولی هست ک میخوام ی طور جدی دوباره ب روال قبلم برگردم و دیگ نزارم وقفه ایی توی ساعت مطالعه ام ایجاد شهاز فردا انشاءالله تا روز کنکور منظم ساعت مطالعه ام رو میگم و نمیذارم هیچ وقت نا امید شم و نمیذارم هیچ مانعی متوقفم کنه
اهل رقابت هستم شدیداو رقیب محکمی هستم براتون...
بچه امید موفقیت همه آلایی ها
-
امروزمم هدر رفت
ولی حداقل بهتر از چند روز اخیر بود
۳ ساعت زیست فقط -
دو شنبه / 15 / دی :
9:45h
عربی . دینی . ادبیات . ارایه . دستور . ریاصی . شیمی . زبان-
دوست ناباب :|
-
یبار میخواستم امتحان بدما
-
-
سه شنبه / 16 / دی
8h
ریاصی . ادبیات . ارایه . دستور -
سه شنبه
5ساعت زیست پیش با تست
2ساعت شیمی
2ساعت ادبیات لغت وتاریخ ادبیات با تست
1ساعت دینی
جمع: 10 -
چهارشنبه / 18 / دی :
10:20h
زیست . ارایه . دستور . شیمی- بازم تاریخ اشتباه زدم
- بازم تاریخ اشتباه زدم
-
سلام ب همه دوستان آلایی
امروز 98/10/16
روز اولی نیست ک مطالعه برا کنکور رو جدی شروع میکنم ولی روز اولی هست ک میخوام ی طور جدی دوباره ب روال قبلم برگردم و دیگ نزارم وقفه ایی توی ساعت مطالعه ام ایجاد شهاز فردا انشاءالله تا روز کنکور منظم ساعت مطالعه ام رو میگم و نمیذارم هیچ وقت نا امید شم و نمیذارم هیچ مانعی متوقفم کنه
my name در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
سلام ب همه دوستان آلایی
امروز 98/10/16
لیس للانسان الا ما سعی/ و ان سعیه سوف یری
امروز بعد چن روز ک اینترنت نداشتم (و البته ی کمی هم تنبلی خودم) اوندم اینجا تا گزارش کار بنویسم
17 ام روز خوبی بود ب نسبت روز های قبلی اش و 6ساعت و نیم خوندم و البته روز پر تستی هم بود ولی فردا و پس فرداش جبران شد و هیجی نخوندم
و خوب امروز ب خودم گفتم پاشو خودت رو جمع کن و نتیجه اش شد اینکه امروز 2 ساعت خوندمخوب من خیلی کمال طلب تشریف دارم و نمیخداستم بیام و ساعات مطالعه درخشانم رو بگم پیش خودم گفتم طوری نی ب رو خودت نیار فردا بترکون و بیا ی گزارش خفن بنویس!!! ولی ب این نتیجه رسیدم اگ بخوام از شنبه گزارش بدم این شنبه هیج وقت نخواهد رسید و منم هیچ وقت اهنال کاری ام رو کنار نخواهم گذاشت.....
هین جا ب طور رسمی ب خودم قول میدم ک فردا هیچ بهونه ایی چ منطقی و چ غیر منطقی نیارم و با تمام وجودم تلاشم رو بکنم و ب هیج وجه کم نذارم -
جمعه / 20 / دی :
8:30h
زیست . شیمی . فیزیک . دستور -
شنبه / 21 / دی :
10:30h
شیمی . زیست . فیزیک . دستور -
یکشنبه / 22 / دی :
11:15h
دینی . زبان . دستور . فیزیک . شیمی -
دوشنبه / 23 / دی
7:15h
فیزیک . شیمی . زبان . دستور -
این پست پاک شده!
-
سه شنبه / 24 / دی
4h
فیزیک . زبان- هرروز ک نباید درس خوند
- هرروز ک نباید درس خوند
-
یکشنبه / 22 / دی :
11:15h
دینی . زبان . دستور . فیزیک . شیمی -
چهارشنبه / 25 / دی :
7:15h
زیست . شیمی . فیزیک . زبان -
دوستان من چندتا نکته مهم به ذهنم رسید که یادمه توی ی سایت مشاوره ای خونده بودم ..
1.سعی کنید ترتیب دروس اختصاصی و عمومی رو یک درمیون بچینید . مثلا اول فیزیک بعد ادبیات بعد ریاضی
بعد ...- اگر حوصله درس خوندن ندارید یا رو مود درس خوندن نیستید با درسی که خیلی دوسش دارید شروع کنید مثلا یکی زیست رو خیلی دوست داره یکی عاشق فلسفه است یکی فیزیک و ریاضی عشقشه .. اول اون درس روو بزارید تو لیست و با اون استارت بزنید .
3 جدا از اون سایت این حرف خودمه .. بچه ها ما به امید خدا با پنج ساعت شروع کردیم که در حالی که ساعت خیلی زیادی نیست اما ممکنه برامون سخت باشه .. ببینید دوستان . ما قرار نیست یماه روزی پنج ساعت بخونیم ! ما هر روز میخوایم مقدارش رو زیاد کنیم . میخوایم برسیم به سقف 9 ساعت اما اروم و پیوسته . پس استرس نداشته باشید و روی درس خوندنتون تمرکز کنید .
یک نکته مهم دیگه ببخشید که حررفام طولانی شد
چون پنج ساعت تایم شروع شماست و افرادی که فارغ التحصیل اند تایم بیشتری دارند نسبت به افرادی که مدرسه میرن باید تایم شون رو مشخص کنن و اون بازه پنج ساعت رو جسته گریخته نخونن ..مثلا زیست رو نخونن بره سه ساعت بعد ی تایم دیگه رو بخوننن !
بلکه باید مداوم باشه مثلا شما از مدرسه اومدی خونه فردا هم امتحان داری میخوای پنج ساعتو هم بخونی خب باید برنامه بچینی مثلا 12 و نیم خونه ای تا 1:30 استراحت کنی بعد باید استارت بزنی !
اونی هم که فارغ التحصیله اگر9 صبح بلند میشه 11 باید استارت بزنه .حالا فایدش چیه ؟ ما مثلا تا 7 بهمن میرسیم به بازه 7 ساعت .. البته بستگی به شما داره !
خب وقتی رسیدیم به هفت ساعت شما تایم مطالعت بیشتر شده باید به طور منظم برنامه تون رو پیش ببرید .من ی برنامه نمونه (برای مثال ) میزارم دقت کنید بهش :
ساعت بیدار شدن 8 صبح
9 استارت میزنیم مثلا بازیست :9 تا 11 زیست (2 ساعت)
11:15 تا 12:15 ادبیات ( 1ساعت)
1تا 13 مثلا ناهار و غیره ..
13 تا15 ریاضی
و همینطور تا برسه به پنج ساعتاینکه شما تنوع درسی داشته باشید خیلی مهمه ببینید ما نباید روزی 4 ساعت مثلا ریاضی بخونیم اما فردا و پس فردا حتی سمتش هم نریم ! این غلطه ممکنه شما اصلا به این موضوع دقت نکنید اما خیلی مهمه که مباحث مدام توی ذهن تون تکرار بشه.
با زهم براتون مینویسم امیدوارم بخونید و استفاده کنید
1