چن تا سوال از بچه های الایی . درخصوص کنکور98 برای نظام قدیم خواهشا همتون جواب بدید
-
سلام دوستان خوبین . بچه ها من امسال سال سوممه که میخام کنکور بدم سالهای قبل ب دلایلی نخوندم .من تازه یک ماهه شروع کردم واقعا عالی میخونم حالا سوالاتی که از شما دارم
سوال اول: من فیزیکم از پایه ضعیفه .نه اینکه گیراییم ضعیف باشه چیزی بگن نفهمم. کلا خوب نخوندم .بنظرتون فیلم برای فیزیک ببینم ؟خودم اقای کازرانیان انتخاب کردم منتهی نمیدونم دوران طلاییشو ببینم یا صفر تا صدشو که یکم طولانیه؟ کدوم پیشنهاد میدین
سوال دومم:ترمیم معدل برا نظام قدیم بازم هست؟ میتونم تو خرداد برم ترمیم معدل کنم .؟
سوال سومم:زبان گرامرشو عالی بلدم سوالاتشم قشنگ جواب میدم. منتهی لغاتش مشکل دارم . مثلا تو وکبیولری جمله رو میخونم با اینکه معنی بیشتر لغات رو میدونم ولی نمیتونم تبدیلش کنم ب جمله فارسی نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا نه برا حل این مشکل نظرتون چیه؟
سوال چهارمم:تو این زمان باقیمانده میتونم از یه رشته تاپ دربیام (پزشکی دارو دندان فیزیو) پزدیس ازادشم فرقی نداره برام ./واینکه تا اردیبهشت سعی کنم تمام مطالب و درسارو تمموم کنم یا زودتر؟
ببخشید خیلی طولانی شد ممنون میشم جوابمو بدین -
@나스-린 خداکنه بچه ها بیان جواب بدن سوالای دیگت بپرس شاید جوابشو من دونستم بهت بگم
-
-
@나스-린 زیست تموم کردم کلا منتهی چن تا فصلم موندم 2 3 تا. ادبیات نصفش دینی هم نصفش .شیمی هم یکم (استوکیومتری/فصل 1 2 دوم سینتیک پیش)
-
سلام دوستان خوبین . بچه ها من امسال سال سوممه که میخام کنکور بدم سالهای قبل ب دلایلی نخوندم .من تازه یک ماهه شروع کردم واقعا عالی میخونم حالا سوالاتی که از شما دارم
سوال اول: من فیزیکم از پایه ضعیفه .نه اینکه گیراییم ضعیف باشه چیزی بگن نفهمم. کلا خوب نخوندم .بنظرتون فیلم برای فیزیک ببینم ؟خودم اقای کازرانیان انتخاب کردم منتهی نمیدونم دوران طلاییشو ببینم یا صفر تا صدشو که یکم طولانیه؟ کدوم پیشنهاد میدین
سوال دومم:ترمیم معدل برا نظام قدیم بازم هست؟ میتونم تو خرداد برم ترمیم معدل کنم .؟
سوال سومم:زبان گرامرشو عالی بلدم سوالاتشم قشنگ جواب میدم. منتهی لغاتش مشکل دارم . مثلا تو وکبیولری جمله رو میخونم با اینکه معنی بیشتر لغات رو میدونم ولی نمیتونم تبدیلش کنم ب جمله فارسی نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا نه برا حل این مشکل نظرتون چیه؟
سوال چهارمم:تو این زمان باقیمانده میتونم از یه رشته تاپ دربیام (پزشکی دارو دندان فیزیو) پزدیس ازادشم فرقی نداره برام ./واینکه تا اردیبهشت سعی کنم تمام مطالب و درسارو تمموم کنم یا زودتر؟
ببخشید خیلی طولانی شد ممنون میشم جوابمو بدینSEPIDEH 0 اول اینکه ترمیم معدل زیاد واجب نیست که چون تاثیر قطعی برداشته شد و تاثیر مثبتشم اونقدرا نیست ینی پارسال با اینکه مثلا بعضی درسام 20 بود مث شیمی ولی هیچ تاثیری نداشت واسم...
درمورد سوال سوم چارش فقط تست زدنه... شما صد تا دویستا تست بزنی و ریدینگ و کلوز بخونی خودبه خود حل میشه.
بله همه چیز شدنیه . فقط غیرممکن غیرممکنه... بنظرم تا اردیبهشت خوبه خود رتبه یک کنکور 97 گفته بود درسارو اواسط اردیبهشت تموم کرده البته با تست و همچی..
موفق باشین -
SEPIDEH 0 اول اینکه ترمیم معدل زیاد واجب نیست که چون تاثیر قطعی برداشته شد و تاثیر مثبتشم اونقدرا نیست ینی پارسال با اینکه مثلا بعضی درسام 20 بود مث شیمی ولی هیچ تاثیری نداشت واسم...
درمورد سوال سوم چارش فقط تست زدنه... شما صد تا دویستا تست بزنی و ریدینگ و کلوز بخونی خودبه خود حل میشه.
بله همه چیز شدنیه . فقط غیرممکن غیرممکنه... بنظرم تا اردیبهشت خوبه خود رتبه یک کنکور 97 گفته بود درسارو اواسط اردیبهشت تموم کرده البته با تست و همچی..
موفق باشین@shining-way اهان درسته چون من تازه اولمه میخام تست لغات کار کنم پس عادیه اینجوری به مشکل بربخورم؟ شما پیشنهاد میدین اول تمام لغات بخونم برم سراغ تست یا اینکه لغت هارو درس ب درس بخونم بعد برا هر درس تست بزنم؟ درمورد فیلمای اقای کازرانیان پیشنهایدی ندارید؟
-
@shining-way اهان درسته چون من تازه اولمه میخام تست لغات کار کنم پس عادیه اینجوری به مشکل بربخورم؟ شما پیشنهاد میدین اول تمام لغات بخونم برم سراغ تست یا اینکه لغت هارو درس ب درس بخونم بعد برا هر درس تست بزنم؟ درمورد فیلمای اقای کازرانیان پیشنهایدی ندارید؟
-
SEPIDEH 0 بله کاملا عادیه...
بنظرم اول درس به درس بخون و تست بزن که یکم راه بیفتی و زده نشی .
من با آقای طلوعی پیش میرم .@shining-way راضی هستین ؟من چن جا خوندم بچه ها گفتن خیلی فرمول اینا میگه دیگه نگا نکزدم فیلماشونو . دوران طلایی کازرانیام میبینم احساس میکنم مطالبی ک میگن جا نمیفته تو ذهنم.
باشه پس درس ب درس میخونم مرسی عزیزم بابت راهنماییت -
@shining-way راضی هستین ؟من چن جا خوندم بچه ها گفتن خیلی فرمول اینا میگه دیگه نگا نکزدم فیلماشونو . دوران طلایی کازرانیام میبینم احساس میکنم مطالبی ک میگن جا نمیفته تو ذهنم.
باشه پس درس ب درس میخونم مرسی عزیزم بابت راهنماییت