نکمکککککککک
-
سلاام بچه ها.ی سوال داشتم.کسایی که آزمون قلمچی میرید شماهم حس میکنید سطح سوالای قلمچی بالاتر از سطح کنکوره یا من فقط این حسو دارم؟؟
و اینکه امروز شما آزمونتون چطور بود شماهم مث من باافت تراز مواجه شدید یاخیر؟وقت کرده بودید تمام مباحثو ببندید؟؟دوم اینکه کسی هست که همایش استاد وحیده کاغذی را برای دین و زندگی خریده باشه؟؟چه شکلیه؟مفید بوده براش؟؟
سوم اینکه شماهم مثه من حس میکنید دروس نظام جدیدا خیلی آسون تر و کم حجم تر از نظام قدیمه؟؟
الان ماباید چه کنیم یعنی؟من خیلی استرس گرفتم.یعنی ممکنه تیپ سوالا عوض شه یا برای ما رو تیپ سوالای خودمون تست میدن؟؟
ممکنه از اون مباحث مشترک سوال بدن؟
مثلا به فرص مثال اگر تابع پارسال یکی میومده ازش امسال دوتا بیاد؟؟یا اونایی که حذف شدن اصلا نیاد؟؟؟
یعنی ممکنه درحقمون اجحاف شه -
سلام اره یکم سطحش بالاتره چون سوالات قلمچی اکثرشون نکته محورن
ازمونم نسبت ب تلاشم بد نبود
نه نشد تموم کنم
اگه درصد بالا میخوای برا دین و زندگی ایات کتابو حفظ کن بعدم برو سراغ متن کتاب درسی و دقیق بخون کتاب تستی مثل ای کیو هم خیلی خوبه بالای ۷۰میزنی اگه کار کنی
دروس نظامجدید اسونتره فیزیک خیلی مباحث رو ندارن حرکت و دینامیکشونم همون حدود دوم دبیرستان ماست
عربیشونم فک کنم ساده تر باشه و ریاضیشون مجانب و انتگرال ندارن گمونم ساده تره
استرس نداشته باش شرایط هممون همینه در عوض اونا مدرسه میرن و ماها تایممون باز تره تازه پارسالم کم و بیش خوندیم
کاری ب بودجه بندی نداشته باش احتمال تغییرش هست ولی خب تفکیک کردن ب دو کنکور مجزا یعنی به احتمال زیاد همون بودجه بندی قبلو داره -
نه نشد تموم کنم
اگه درصد بالا میخوای برا دین و زندگی ایات کتابو حفظ کن بعدم برو سراغ متن کتاب درسی و دقیق بخون کتاب تستی مثل ای کیو هم خیلی خوبه بالای ۷۰میزنی اگه کار کنی
دروس نظامجدید اسونتره فیزیک خیلی مباحث رو ندارن حرکت و دینامیکشونم همون حدود دوم دبیرستان ماست
استرس نداشته باش شرایط هممون همینه در عوض اونا مدرسه میرن و ماها تایممون باز تره تازه پارسالم کم و بیش خوندیم
کاری ب بودجه بندی نداشته باش احتمال تغییرش هست ولی خب تفکیک کردن ب دو کنکور مجزا یعنی به احتمال زیاد همون بودجه بندی قبلو دارهفاطمه بوشهر
خودمم حس میکنم سطحش بالاتره
اخه مثلا سوالای قرابت کنکور حداقل بیت اصلیش تو کتابه بقیه بیتا خارجه
اما تو قلمچی حتی بیتای اصلیشم داخل کتاب نیست
پرازسوالای دام داره -
نه نشد تموم کنم
کاری ب بودجه بندی نداشته باش احتمال تغییرش هست ولی خب تفکیک کردن ب دو کنکور مجزا یعنی به احتمال زیاد همون بودجه بندی قبلو دارهفاطمه بوشهر
فاطمه خانوم شماهم توتراز مشترک ترازتون خیلی میاد پایین؟؟ -
درسته اگه ما از پس سوالای سخت بربیایم اسونا که دیگه اب خوردنه و اینکه رقابت زیاده و اونی برندست که تمرین بیشتری کار کنه و مسلط تر باشه و سعی و تلاش بیشتری کنه
همایش استاد رو نمی دونم
برای بحث اخر یادت باشه هیچ تلاشی ضایع نمیشه و شما نسبت به سختی و اسونی درسا هم با هم سنجیده میشین