اچطور افزایش نمره تو دو تا درس داشته باشم؟
-
بنده برا ترم اول با کمب خوندن تونستم بیشتر درس ها رو 19 تا 20 بگیرم.الان مشکل من تو دو تا درس شیمی 2 و زمین شناسی هست که معلماش بسیار سخت گیر هستن و میخوان کلا جواب سوالا خط به خط بدم و واقعا امسال تو درس شیمی بخاطر این معلم افت کردم و نمرم از 20 اومده 13 . جوری که اصلا به راه حل نمره نمیده و اگه یه اشتباه کوچیک بکنی بیشتر نمره اون سوال رو از دست میدی. دوستان راهکار هایی برا این دو تا درس ندارید بدید
-
بنده برا ترم اول با کمب خوندن تونستم بیشتر درس ها رو 19 تا 20 بگیرم.الان مشکل من تو دو تا درس شیمی 2 و زمین شناسی هست که معلماش بسیار سخت گیر هستن و میخوان کلا جواب سوالا خط به خط بدم و واقعا امسال تو درس شیمی بخاطر این معلم افت کردم و نمرم از 20 اومده 13 . جوری که اصلا به راه حل نمره نمیده و اگه یه اشتباه کوچیک بکنی بیشتر نمره اون سوال رو از دست میدی. دوستان راهکار هایی برا این دو تا درس ندارید بدید
41148
یجوری انگار دبیرشیمیتون میخواد تست رو جابده تو تشریحی...
متوجهید؟ :))
مثلا توی یه سوال تستی یه منفی مثبت میتونه گند بزنه به همچی! مشکلی که ما توی تشریحی نداشتیم!
به نظرم...
قدر دبیر شیمیتونو بدونین :| بخدا!
بشینین همون ریییز به رییییز کتاب رو بخونید...بعد توی کنکورتون خیلی به دردتون میخوره !
یه بنده خدایی بود تعریف میکرد...
توی دانشگاه...یه استادی مث دبیرشما بودن...بعد این بنده خدارو انداخته بود! :| ترم بعد نشسته چنان خونده که ته هر سوال میگفته رجوع شود به صفحه ی فلانِ کتاب
میگه دهان استاد دوخته شده و برگشو به عنوان کلید!!!! داده به دانشجو ها!
زمین شناسیتون رو چرا انقد سخت میگیرن دیگه :| -
-
41148
یجوری انگار دبیرشیمیتون میخواد تست رو جابده تو تشریحی...
متوجهید؟ :))
مثلا توی یه سوال تستی یه منفی مثبت میتونه گند بزنه به همچی! مشکلی که ما توی تشریحی نداشتیم!
به نظرم...
قدر دبیر شیمیتونو بدونین :| بخدا!
بشینین همون ریییز به رییییز کتاب رو بخونید...بعد توی کنکورتون خیلی به دردتون میخوره !
یه بنده خدایی بود تعریف میکرد...
توی دانشگاه...یه استادی مث دبیرشما بودن...بعد این بنده خدارو انداخته بود! :| ترم بعد نشسته چنان خونده که ته هر سوال میگفته رجوع شود به صفحه ی فلانِ کتاب
میگه دهان استاد دوخته شده و برگشو به عنوان کلید!!!! داده به دانشجو ها!
زمین شناسیتون رو چرا انقد سخت میگیرن دیگه :| -
dlrm حرف شمارو تا حدود قبول دارم ولی کنکور داره به سمت تشریحی شدن سوق پیدا میکنه و مثل اینکه قراره حذف شه و عملا داره این معلم شیمی ما بر ضد خودمون کار میکنه وجز اینکه معدل دروس اختصاصی و معدل کل رو بکشه پایین سود دیگه ای نداره
-
دوستان تاپیک رو بسته اعلام میکنم با پاسخ این دو تا دوست عزیز تونستم تا حدودی جوابم رو بگیرم موفق و پیروز باشید.