روش درس خوندن
-
لطفا ی روش برای خوندن درسایی مثل دینی،جغرافی و ...
بهم بگید -
انسانی هستین انگار
برا دینی فقط میتونم بگم هر زمان که دبیرتون تدریس کردن تا مطالب تو ذهنتونه بیاد و درسو کامل بخونین جوری که انگار دارین تدریسش میکنین تا یه هفته هم یه مرور کوچیک در حد ده دقیقه داشته باشین -
-
ساراقیصری برای زیستم با تدریس های اقای موقاری پیش برین تضمین میکنم به درصدای نود میرسین فقط تست همراش باشه
-
-
منم دهم تجریبم
بنظرم بنویسین
مثلا برا امتحان ترم اول من یه برگه آچار چیزی نوشتم با جغرافی
میدونم مسخرست نوشتن نکته برای جغرافی ولی خب جواب داد(: -
منم دهم تجریبم
بنظرم بنویسین
مثلا برا امتحان ترم اول من یه برگه آچار چیزی نوشتم با جغرافی
میدونم مسخرست نوشتن نکته برای جغرافی ولی خب جواب داد(:@m__sadra__b ممنون حتما تست میکنم
-
این پست پاک شده!
-
ابتهاج خب یکی از درسای مدرسست و باید امتحان بدیم ...
-
ابتهاج خب یکی از درسای مدرسست و باید امتحان بدیم ...
@m__sadra__b
اگر روش تشریحی میخوای که تشریحی روشی نداره.باید بگردی تو سوال ها و سوالات پرتکرارو بخونی.سوالات پرتکرار که بخونی قشنگ دستت راه میفته. البته من بهت کتاب گاج نقره ای را پیشنهاد میدم کتاب خوبیه.کتاب مشاوران هم برای جغرافی ولی نمیدونم براجغرافی تجربیم هست یاخیر
البته من جغرافی شمارا ندیدم.من خودم انسانیم و سه تا کتاب قطور جعرافی داریم براکنکور😑😑
دینیم همینطور روش تشریحیش آیاتش که فقط معنی میخواد و یک پیام آیه در حد خیلی ابتدایی و سوالات گذشته که باید جاهای مهم بخونی
روش تست دینی آیات را از روی نکات و آیات گاج بخون
متن کتابم از گاج نقره ای
بعدشم تست بزن تستایی که غلط زدی یا شک داری رو از روی پاسخ نامه جلد دو بخون و چند بار مرور کن اوکی میشه -
@m__sadra__b
اگر روش تشریحی میخوای که تشریحی روشی نداره.باید بگردی تو سوال ها و سوالات پرتکرارو بخونی.سوالات پرتکرار که بخونی قشنگ دستت راه میفته. البته من بهت کتاب گاج نقره ای را پیشنهاد میدم کتاب خوبیه.کتاب مشاوران هم برای جغرافی ولی نمیدونم براجغرافی تجربیم هست یاخیر
البته من جغرافی شمارا ندیدم.من خودم انسانیم و سه تا کتاب قطور جعرافی داریم براکنکور😑😑
دینیم همینطور روش تشریحیش آیاتش که فقط معنی میخواد و یک پیام آیه در حد خیلی ابتدایی و سوالات گذشته که باید جاهای مهم بخونی
روش تست دینی آیات را از روی نکات و آیات گاج بخون
متن کتابم از گاج نقره ای
بعدشم تست بزن تستایی که غلط زدی یا شک داری رو از روی پاسخ نامه جلد دو بخون و چند بار مرور کن اوکی میشهابتهاج والا من کلا کتاب کمک اموزشی ندارم(: (البته برای فیزیک و اجبارا ریاضی دارم)
برای امتحانا ترمم هر درس حفظی رو 2-3 دور روزنامه وار(: خوندم و جواب داد(: -
ابتهاج والا من کلا کتاب کمک اموزشی ندارم(: (البته برای فیزیک و اجبارا ریاضی دارم)
برای امتحانا ترمم هر درس حفظی رو 2-3 دور روزنامه وار(: خوندم و جواب داد(: