از الان روزی 8ساعت .از عید به بعد 10ساعت میشه پزشکی اورد؟
-
فارغ التحصيل ام منطقه3.گیراییم هم خیلی بالاست و ادم باهوشی هستم.بنظرتون از الان میشه پزشکی اورد؟
چجوری برنامه بریزم.درسهارو با هم پیش ببرم یانه چنتاشو جمع کنم بعد برم سراغ بعدیا.رو کدوم درسها بیشتر تمرکز کنم. ....
حامیان-آلاء-مشاور -
فارغ التحصيل ام منطقه3.گیراییم هم خیلی بالاست و ادم باهوشی هستم.بنظرتون از الان میشه پزشکی اورد؟
چجوری برنامه بریزم.درسهارو با هم پیش ببرم یانه چنتاشو جمع کنم بعد برم سراغ بعدیا.رو کدوم درسها بیشتر تمرکز کنم. ....
حامیان-آلاء-مشاورزهرا فرهادی
سلام
خوش اومدی عزیزم:)
romisa
@Amir-Bernousi
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
فارغ-التحصیلان-آلاء -
حامیان-آلاء-مشاورسلام
زهرا فرهادی همین که فک میکنی هوششو داری چن قدم جلوتری.
راجبه اینکه از الان چه شکلی بخونی زیست و شیمی سعی کن حذفیات نداشته باشی و بیشتر روشون وقت بذاری
عمومی ها رو تستای کنکورو بزنی کفایت می کنه
از فیزیک و ریاضی هم فعلا چن تا مبحثو گلچین کن و همونا رو بخون ولی خیلی تست بزنشون که دیگه اونا رو از دست ندی و درست حل کنیشون.
درس ها رو همزمان با هم پیش ببر و تعادل رو به نسبت اهمیتشون به کار ببر
بازم اگه جزیی تر سوال بپرسی مطمینا بهتر میشه -
سلام
زهرا فرهادی همین که فک میکنی هوششو داری چن قدم جلوتری.
راجبه اینکه از الان چه شکلی بخونی زیست و شیمی سعی کن حذفیات نداشته باشی و بیشتر روشون وقت بذاری
عمومی ها رو تستای کنکورو بزنی کفایت می کنه
از فیزیک و ریاضی هم فعلا چن تا مبحثو گلچین کن و همونا رو بخون ولی خیلی تست بزنشون که دیگه اونا رو از دست ندی و درست حل کنیشون.
درس ها رو همزمان با هم پیش ببر و تعادل رو به نسبت اهمیتشون به کار ببر
بازم اگه جزیی تر سوال بپرسی مطمینا بهتر میشه -
nsrin79
اول مباحث اسونتر مثل امار و احتمال و دنباله حسابی هندسی
مباحثی که پیش نیاز و پایه ان توو ریاضی
مثل تابع و مثلثات ونامعادله معادله
بعدشم حد و مشتق و انتگرال که میشه تستاشو زد توو این مدت اگه خوند
برای فیزیک ابتدا نوسان موج و پیش دو و سه چهار سال سوم و بعدش مباحث سال دوم پیشنهاد میشه
بقیه فصلا هم درصورتی که خود دانش اموز علاقمند باشه یا قبلا خونده باشه یا هر دلیلی متغیره و دراون صورت گفته میشه.