کمکککک
-
سلام بچه ها.امیدوارم حال دل همتون خوب باشه
بچه ها شما کجا درس میخونید کتابخونه یاخونه؟؟اگر میرید کتابخونه ازچه تایمی تا چه تایمی میرید؟؟وقتتون گرفته نمیشه؟؟
خونمون خیلی شلوغه اصلا نمیتونم تمرکز کنم بلند بلندم درس میخونم نمیتونم برم کتابخونه کسی راه حلی پیشنهاد نداره.دیگه دارم دیوونه میشم -
بچه ها شما کجا درس میخونید کتابخونه یاخونه؟؟اگر میرید کتابخونه ازچه تایمی تا چه تایمی میرید؟؟وقتتون گرفته نمیشه؟؟
خونمون خیلی شلوغه اصلا نمیتونم تمرکز کنم بلند بلندم درس میخونم نمیتونم برم کتابخونه کسی راه حلی پیشنهاد نداره.دیگه دارم دیوونه میشممن هم کتابخونه میتونم بخونم هم خونه.هرکدوم خوبیا و بدیای خودشونو دارن.درکل تو کتابخونه حداکثر تا 9ساعت میشه مفید خوند و اگه دوستاتم باشن که پرتی زیاد داره اما چندبار برو و جای ساکت کتابخونه رو پیدا کن و سعی کنار کسایی بشینی که زیاد درس می خونن و سراغ موبایل نمیرن.موفق باشی
-
خونمون خیلی شلوغه اصلا نمیتونم تمرکز کنم بلند بلندم درس میخونم نمیتونم برم کتابخونه کسی راه حلی پیشنهاد نداره.دیگه دارم دیوونه میشم -
ببین برو از تجهیزات پزشکی گوش گیر بگیر .بگو برا سرو صدا می خوام.هم ارزونه و هم خوب کار میکنه.
-
-
-
خونمون خیلی شلوغه اصلا نمیتونم تمرکز کنم بلند بلندم درس میخونم نمیتونم برم کتابخونه کسی راه حلی پیشنهاد نداره.دیگه دارم دیوونه میشمابتهاج
من میرم قراعت خونه مدرسه
البته کنکوری نیستم ولی کنکوریامون میان
قراعت خونمون از ساعت 4 هست تا 11 (4 تا پارت 1:30 هه) کنکوریا معمولا هستن همشو -
در مورد سروصدا هم دیدم که بعضیا هندزفری میزارن اهنگ میزارن نمیدونم چجوری درس میخونن ولی خودشون خیلی اوکین با این حرکت(:
-
Ghaffari دقیقا من بابام با صدای بلند فیلم میبینه هرچی میگم کم کن گوش نمیده،من دیگه عادت کردم ولی اگه حرف بزنن حواسم پرت میشه
-
من هم کتابخونه میتونم بخونم هم خونه.هرکدوم خوبیا و بدیای خودشونو دارن.درکل تو کتابخونه حداکثر تا 9ساعت میشه مفید خوند و اگه دوستاتم باشن که پرتی زیاد داره اما چندبار برو و جای ساکت کتابخونه رو پیدا کن و سعی کنار کسایی بشینی که زیاد درس می خونن و سراغ موبایل نمیرن.موفق باشی
-
-
ابتهاج
من میرم قراعت خونه مدرسه
البته کنکوری نیستم ولی کنکوریامون میان
قراعت خونمون از ساعت 4 هست تا 11 (4 تا پارت 1:30 هه) کنکوریا معمولا هستن همشو -
@m__sadra__b
اخه من مدرسه نمیرم .نهایتا بتونم برم کتابخونه که اونم تاحالا توعمرم کتابخونه نرفتم.حتی تو خوابگاهم که بودم کتابخونه نمیرفتم
بعدم کسی نمیدونه کنکور دارم مجبورم بیرونم نرم که کسی منو ببینهابتهاج
مدرسه ای هم نباشین میتونین ثبت نام کنین تو قراعت خونه یه مدرسه دیگه
مثلا یکی دوتا دانشجو میان مدرسمون برا درس خوندن -
ببین برو از تجهیزات پزشکی گوش گیر بگیر .بگو برا سرو صدا می خوام.هم ارزونه و هم خوب کار میکنه.
-
mriaw
چقدمشکلت شبیه منه.
خونمون الحمدالله کاروانسرا یکی میره یکی میاد
تازه خواهرم نوزاد داره انقد گریه میکنه.
بابام الحمدالله کم حرف نمیزنه
مامانمم که به طور مداوم تلویزیونو روشن میکنه یاناله میکنه
خدابه داد من برسه واقعاmriaw
چقدمشکلت شبیه منه.
خدابه داد من برسه واقعابهشون گفتید که من ی کنکوری ام و لطفا باهام همکاری کنید . من دقیقا همین مشکل رو داشتم با خواهرم توی ی اتاق خیلی اذیت میشدم ی روز دعوا کردم البیته منظورم صحبت با جدیته :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ما خونمون دو خوابس ی حیاط خلوت داریم که کلا بی استفاده بود رفتم تمیزش کردم مثل اتاق شد
ازسروصدا هم به دور به نظرم با خانوادت مطرحش کن منظورم غر زدن نیس فقط بگو من دارم درس میخونم به ارامش نیاز دارم لطفا یکم باهام مدارا کنید این مدت رو
اگر با منطق بگی و واقعا ببینن که داری درس میخونی و ارامش نداری خانوادت سعی میکنن رعایت کنن -
mriaw
چقدمشکلت شبیه منه.
خدابه داد من برسه واقعابهشون گفتید که من ی کنکوری ام و لطفا باهام همکاری کنید . من دقیقا همین مشکل رو داشتم با خواهرم توی ی اتاق خیلی اذیت میشدم ی روز دعوا کردم البیته منظورم صحبت با جدیته :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ما خونمون دو خوابس ی حیاط خلوت داریم که کلا بی استفاده بود رفتم تمیزش کردم مثل اتاق شد
ازسروصدا هم به دور به نظرم با خانوادت مطرحش کن منظورم غر زدن نیس فقط بگو من دارم درس میخونم به ارامش نیاز دارم لطفا یکم باهام مدارا کنید این مدت رو
اگر با منطق بگی و واقعا ببینن که داری درس میخونی و ارامش نداری خانوادت سعی میکنن رعایت کنن -
-