آزمون یا نَ آزمون مسئله این است
-
romisa در آزمون یا نَ آزمون مسئله این است گفته است:
dlrm
به نظرم هرچی ازمون بیشتر حل کنی بیشتر به نفعته
پارسالیا رو توو خونه بزن
امسال رو برو و شرکت کن
جامع هم که از نون شب واجب ترهمشکلم اینه میگم نمیرسم...
-
dlrm در آزمون یا نَ آزمون مسئله این است گفته است:
@shiima در آزمون یا نَ آزمون مسئله این است گفته است:
@shiima
توت فرنگی
زرد
گرز:))سالاد
@shiima
توت فرنگی
زرد
یُد -
dlrm
پارسالیا رو توو خونه بزن
امسال رو برو و شرکت کن
dlrm
پارسالیا رو توو خونه بزن
امسال رو برو و شرکت کن
مباحثی که خوندینو از ازمونای قبل جدا کنین تو زمانش بزنین، عمومیا هم سعی کنین کلی بگیرین
-
@shiima
توت فرنگی
زرد
یُدdlrm در آزمون یا نَ آزمون مسئله این است گفته است:
@shiima
توت فرنگی
زرد
یُدشکل
-
dlrm
پارسالیا رو توو خونه بزن
امسال رو برو و شرکت کن
مباحثی که خوندینو از ازمونای قبل جدا کنین تو زمانش بزنین، عمومیا هم سعی کنین کلی بگیرین
@Amir-Bernousi در آزمون یا نَ آزمون مسئله این است گفته است:
dlrm
پارسالیا رو توو خونه بزن
امسال رو برو و شرکت کن
گیجِ گیج شدم....
-
dlrm
پارسالیا رو توو خونه بزن
امسال رو برو و شرکت کن
گیجِ گیج شدم....
dlrm
پارسالیا رو توو خونه بزن
امسال رو برو و شرکت کن
گیجِ گیج شدم....
شما مثلا تابعو خوندین، میاین ازمونای امسالو بررسی میکنین، میبینین چنتا ازمون تابع توشون بوده ، اونا رو میزنین
-
@shiima dlrm
اسپم ممنوع :|چشم
@shiima dlrm
اختیار دارین تاپیک خودتونه :| -
ببخشید خوش خط تر نمیتونستم بنویسم :| با موس :|
الان مثلا واسه آزمون سوم:
میگه مشتق بخونم و آمار | ریاضی ----> من معادله رو تازه تموم کردم خیلیم عقبم یه راست برم بشینم مشتق بزنم؟
فیزیک سوم فصل الکتریسیته جاریه و از پیش میشه موج الکترومغناطیسی و اتمی :| ---->من با اقای کازرانیانم و تازه الکتریسیته ساکن رو تموم کردم!!!!
زیست پیش فصل 6-8 تاابتدای میتوکندی---->من فصل دومشم هنوز
زیست سوم 5-8----> من تازه بسم الله فصل 4زمین خب باشه :| بااینکه امکان نداره سفید بدمش
شیمی :| :| :| پیش فصل سوم و از سال سوم فصل دومشه---->من هنوووز تازه فصل اول دومو تموم کردمخیلی عقبم...
romisa
@Amir-Bernousi -
بعد خب من مثلا میگم با روند خودم پیش برم یهو میبینم اقا رسیدم به بودجه ازمون اول گزینه 2 یروز صب پا میشم ازمون میگیرم از خودم توی شرایط ازمون و تحلیل کامل
چند روز بعد میرسم به بودجه ازمون دوم و یه ازمون و تحلیل دیگه....
اخه حس میکنم اگه طبق بودجه بندیش پیش برم جدا میشم کلا از این طیف درسی خودم
متوجه منظورم هستین؟
میگم مثلا بخونم تا 30 فروردین
بعد یجا برم ازمون جامع بدم درحالی که خودم از خودم قبلش توی خونه ازمون گرفتم یه عالمه...
هوم؟romisa
@Amir-Bernousi -
میگه مشتق بخونم و آمار | ریاضی ----> من معادله رو تازه تموم کردم خیلیم عقبم یه راست برم بشینم مشتق بزنم؟
فیزیک سوم فصل الکتریسیته جاریه و از پیش میشه موج الکترومغناطیسی و اتمی :| ---->من با اقای کازرانیانم و تازه الکتریسیته ساکن رو تموم کردم!!!!
زیست سوم 5-8----> من تازه بسم الله فصل 4زمین خب باشه :| بااینکه امکان نداره سفید بدمش
شیمی :| :| :| پیش فصل سوم و از سال سوم فصل دومشه---->من هنوووز تازه فصل اول دومو تموم کردمخیلی عقبم...
romisa
@Amir-Bernousidlrm در آزمون یا نَ آزمون مسئله این است گفته است:
romisa
@Amir-Bernousiشما میتونین الان برین ازمون ایمنی و عصب رو بزنین مثلا، تا برسین به این مباحث
-
romisa
@Amir-Bernousidlrm
برای ریاضی معادله نامعادله رو توو لابه لای مباحث بعدی کم کم بشین تست بزن مروری ازش
مشتق رو بخون هر جایی ایراد داشتی برگرد عقب و درسنامشو با چن تا تست اموزشی کارکن که توو ترکیبی ها نکاتشو متوجه شی
مثال میگم مثلا داری مشتق میخونی رسیدی به مشتق مثلثاتیا و فرمول ای مثلثات یادت رفته میری مثلثات اون بخششو میخونی تست اموزشی میزنی سریع برمیگردی ادامه مشتق رو میخونی -
dlrm
شیمی رو میتونی جدای از ازمون پیش بری اما ترمودینامیک مبحث سختی نیست میشه خوندش . یکم شیمی رو سریعتر پیش برو هم دو دوم و هم دو سوم رو به نظرم با هم بخون
زیست رو هم میشه مهندسی ژنتیک رو سریعتر خوند و بعد رفت سر شارش چون ۳ ،۴،۵,۶ حفظیه و 5 هم که ژنتیک جمعیته
از,اونطرف میشه چهار رو با سرعت بیشتری خوند یه فصل از مباحث ازمونو تووش گذاشت
میمونه فیزیک که به نظرم الکتریسیته ساکن رو که خوندی خوب تست بزن جاری رو فعلا میتونی حذف کنی اما دقت کن فقط این ازمون و برای کنکور داریش
الکترومغناطیس و کوانتومش رو خوب بخون
اینا نظر من
اما در کل اون فصلایی که میخونی رو عالی تست بزن سرعت خوندنت رو بیشتر کن به حودت بگو یه دفه میخونم باید متوجه شم اگه نشدهم میرم سراغ تستا و تا جایی که میتونی نسبت تست زدنت به درسنامه خوندنت بالا باشه . بین درسای اختصاصی عمومی بذار و از وقتت هم نهایت استفاده رو ببر -
سلام:)
حال دلتون شاد و دلتون آرومِ آرومِ آروم
آقا من یه روزی یه عزیزدلی بهم گفت:
%(#801f1f)[تو که میدونی میخوای بمونی پشت کنکور از هفته بعد کنکورت شروع کن به خوندن پشتت باد نخوره.]
من به این عزیزدل بی توجه شدم و گفتم : بَ رَ بَ بَ :| خستمه
خلاصه بگم گذشت به چرخ زدن اندر اینستا و تلگرام و اینا شد آذر :|
پشتم باد نخورده اما طوفان منو برده
آذر طی یه عملیات انتحاری با توپ و تانک و نارنجک گوشیم جدا شد ازم "%(#cf6363)[با دادنِ تلفات]"
از بیست آذر جسته گریخته خوندم
کم کم گرم شدم
تا الان ....
حالا سوالم اینه:
%(#53de3e)[بـــــــــــــا توجــــــــــــــــــــــــه] به اینکه من عقبم و به بودجه بندی نمی رسم
به نظرتون- راه خودمو پیش بگیرم بخونم تا 30 فروردین بعد برم جامع پایه بدم. بعد دیگه تموم جامع های سنجش و اینا
- الان مثلا من فصل2 پیشم. "زیستو مثال میزنم فقد" بعد آزمون 3 اسفند گزینه2 فقط برای زیست پیش فصلای 6-8 تا ابتدای تنفس سلولیِ .برم این مبحثو بخونم و اینا ((علنن یعنی طبق برنامش پیش برم))
به نظر خودم...اگه راه دوم رو برم استرس میگیرم که خدایااااا تموم نکردم....هنوز فلان چیز مونده...
یکم دارم حرص میخورم... :|
اززززز طررررفییییی
میگم توی راه اول مطمنم تموم میکنم و به همچی میرسم
لازم به ذکره که از ازمون های پارسال گزینه2 یکی یه نسخه سفید و تمیز دارم :| اونارو هم میتونم مثلا توی خونه حل کنم به شکل شبه آزمونی%(#74b56a)[همراه با کیک و آبمیوه]
حالا بیایین بگین :|
آی چه کنم وای چه کنم کجا اونو پیدا کنمهمه باهم:
کاشکی اونو میبستم
کاشکی اونو میبستم :|dlrm میدونی یه اشتباه بزرگ میتونه این باشه که بگی خودم بخونم
من هم تجربه ی نَ آزمون رو داشتم بعدش که آزمون میدادم خیلی بهتر بود
فقط وضعیت میتونه این باشه که یکم استرس بگیری اما این میتونه کمکت کنه خودتو جمع و جور کنی و سعیتو بکنی تا برسی به درس
شاید یکی دوتا آزمون بدی تا آزمون های جامع بد نباشه ولی همه ی وقتت رو هم برای آزمون نگذار بیشتر سعی کن درسا رو بخونی و ازمونا محکی باشه واسه اینکه ببینی چند مرده حلاجی
آزمونای سنجش تایم بیشتری در اختیارت میزارن و راحت تر میتونی خودتو به بودجه بندی برسونی اما میتونی توی انجمن و اون تاپیکایی ک بچه ها پرسیدن چه آزمونی بدیم بهتره! یه پرس و جویی بکنی -
dlrm
شیمی رو میتونی جدای از ازمون پیش بری اما ترمودینامیک مبحث سختی نیست میشه خوندش . یکم شیمی رو سریعتر پیش برو هم دو دوم و هم دو سوم رو به نظرم با هم بخون
زیست رو هم میشه مهندسی ژنتیک رو سریعتر خوند و بعد رفت سر شارش چون ۳ ،۴،۵,۶ حفظیه و 5 هم که ژنتیک جمعیته
از,اونطرف میشه چهار رو با سرعت بیشتری خوند یه فصل از مباحث ازمونو تووش گذاشت
میمونه فیزیک که به نظرم الکتریسیته ساکن رو که خوندی خوب تست بزن جاری رو فعلا میتونی حذف کنی اما دقت کن فقط این ازمون و برای کنکور داریش
الکترومغناطیس و کوانتومش رو خوب بخون
اینا نظر من
اما در کل اون فصلایی که میخونی رو عالی تست بزن سرعت خوندنت رو بیشتر کن به حودت بگو یه دفه میخونم باید متوجه شم اگه نشدهم میرم سراغ تستا و تا جایی که میتونی نسبت تست زدنت به درسنامه خوندنت بالا باشه . بین درسای اختصاصی عمومی بذار و از وقتت هم نهایت استفاده رو ببر -
dlrm میدونی یه اشتباه بزرگ میتونه این باشه که بگی خودم بخونم
من هم تجربه ی نَ آزمون رو داشتم بعدش که آزمون میدادم خیلی بهتر بود
فقط وضعیت میتونه این باشه که یکم استرس بگیری اما این میتونه کمکت کنه خودتو جمع و جور کنی و سعیتو بکنی تا برسی به درس
شاید یکی دوتا آزمون بدی تا آزمون های جامع بد نباشه ولی همه ی وقتت رو هم برای آزمون نگذار بیشتر سعی کن درسا رو بخونی و ازمونا محکی باشه واسه اینکه ببینی چند مرده حلاجی
آزمونای سنجش تایم بیشتری در اختیارت میزارن و راحت تر میتونی خودتو به بودجه بندی برسونی اما میتونی توی انجمن و اون تاپیکایی ک بچه ها پرسیدن چه آزمونی بدیم بهتره! یه پرس و جویی بکنی