تولد تولد:)))))
-
بح
ببین تولدکیه؟!!
یه دخمل مشتی وجیگولی وژیگر
تولدت مبارک غزل جان
ایهام یااگه اشتب نزنم _F_SSU_
https://forum.alaatv.com/user/_f_ssu_
ایشالله بهترین هابرات اتفاق بیفته
حال دلتم همیشه عالیوتوپ وخدایی وپرتقالی
ایشالله 120ساله شی وعمرباعزتی داشته باشی غزل جونم
-
ایهام در تولد تولد:))))) گفته است:
@Saahaar در تولد تولد:))))) گفته است:
ایهام
تولدت مبارک شخصیت ناشناخته ی من...
زندگیت همیشه ب کام:))))ممنونم سحربانوی عزیزم رفیق کوشولوی من
ناشناخته چرا؟چون ن از پروت میشه تشخیص داد ک دختری یا پسر ن از اسمت
البته الآن دیگه میدونم
کوشولو چرااااا؟ -
@UNIQUE7 یااااسی جانم مرسی عزیزم
مرسی از دعای قشنگت
همچنین عزیزم،باشم موفقیاتو ببینم مااادر
اون یکی آیدی هم من نیستما -
ایهام سلام فک نکنم منو بشناسین ایهام جان اتفاقی متوجه این تاپیک شدم و بخاطر علاقه قلبیم ب شما خواستم منم تبریک بگم
تولدتون مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@FatiJoooooni در تولد تولد:))))) گفته است:
ایهام سلام فک نکنم منو بشناسین ایهام جان اتفاقی متوجه این تاپیک شدم و بخاطر علاقه قلبیم ب شما خواستم منم تبریک بگم
تولدتون مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:سلام فاطمه جان،مرسی عزیزم
دل به دل راه داره
کم سعادتیه من بوده که افتخار اشنایی باهاتو نداشتم عزیزجانم،البته الان که دیگه رفیقمی -
ایهام سلامت..
نوکرتم ننه
آخه عکس پروفایلتوباشهیدابراهیم هادی اشتباه گرفتم..توی تاپیک خودنویس..
شرمنده آبجی -
@FatiJoooooni در تولد تولد:))))) گفته است:
تولدتون مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:سلام فاطمه جان،مرسی عزیزم
دل به دل راه داره
کم سعادتیه من بوده که افتخار اشنایی باهاتو نداشتم عزیزجانم،البته الان که دیگه رفیقمی