b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
Maryam Yousefi خب .. الان شما پایه تون چی طوره ؟؟
-
@hastihaddadi در استوکیومتری گفته است:
تو استوکیومتری هیچی مثل حل سوال کمکتون نمی کنه،تا وقت دارید تست حل کنید،تموم شد،تستای سال های دور رو بزنید،تمرینای تشریحی حل کنین و.. من خودم از سال هشتاد و هفت تا نود و چهار تمام تست ـهای جزوه آقاجانی رو حل کردم،بعد از اون آزمون حل کردم. تسلط روی استوکیومتری ضروریه. سعی کنین تیپ تستا رو حتما مشخص کنین. این مسئله که از چه روشی استفاده کنین خیلی سطحیه...
بازم ممنون
-
@Mahed در استوکیومتری گفته است:
Maryam Yousefi خب .. الان شما پایه تون چی طوره ؟؟
در حد مدرسه خوب بودم اما هیچ وقت تست در طول سال تحصیلی حل نکرده بودم فقط پارسال که برا کنکور خوندم شروع به حل تست کردم
-
Maryam Yousefi خب من هم وضعم مثل شما بوده.. خب.. شما به نظرم ازفیلم های آقاجانی استفاده کن . چون عالین ومن شیمیم باایشون تقویت شد
-
@Mahed در استوکیومتری گفته است:
Maryam Yousefi خب من هم وضعم مثل شما بوده.. خب.. شما به نظرم ازفیلم های آقاجانی استفاده کن . چون عالین ومن شیمیم باایشون تقویت شد
ممنون .حتما نگاه میکنم ...
-
@m__sadra__b در استوکیومتری گفته است:
به شخصه با روش کسر پیش ساخته یاد گرفتم
ولی سوال یکم که سخت میشه و چنتا واکنش مختلف هست و ...
قاطی میکنم
روش کتاب برای اون سوالا خیلی بهتر جواب میده ...اما الان همه که میگن تناسب بهتره
-
Maryam Yousefi خواهش
-
MM.zahed رتبه های آلاخونه فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maryam Yousefi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Yousefi سلام به نظرم هرچی سوال بیشتر حل کنی بهتره معلم شیمی خودم میگفت که سوالای 10 سال اخیر رو حتما روش کار کن و توصیه اش حداقل برای من جواب داد البته ریاضی و تجربی ولی اگه تونستی سوالای سالهای قبلش رو هم حل کنی بهتر میشه
-
نظام جدید استو رو از چه سالی شروع میکنه؟ میشه سال اولی که یاد گرفتینش با هر دو روش خوب حل کنین،آخر سر یه روش رو انتخاب کنین. گرچه با فیلمای آقاجانی پیش برید روش تناسب رو پیش می بره و خیلی خوب هم توضیح میده،من کلاس درسشون رو دیدم،خیلی جلو افتادم،سال سوم اصلا شیمی ـم خوب نبود الان مسلط شدم روی این مباحث.
یه جایی تو الکتروشیمی،چندتا مسئله ی محدود رو با ضریب تبدیل کار کردن،به هر حال یاد بگیرینش خوبه. -
MM.zahed در استوکیومتری گفته است:
Maryam Yousefi سلام به نظرم هرچی سوال بیشتر حل کنی بهتره معلم شیمی خودم میگفت که سوالای 10 سال اخیر رو حتما روش کار کن و توصیه اش حداقل برای من جواب داد البته ریاضی و تجربی ولی اگه تونستی سوالای سالهای قبلش رو هم حل کنی بهتر میشه
بازم ممنون
-
@hastihaddadi در استوکیومتری گفته است:
نظام جدید استو رو از چه سالی شروع میکنه؟ میشه سال اولی که یاد گرفتینش با هر دو روش خوب حل کنین،آخر سر یه روش رو انتخاب کنین. گرچه با فیلمای آقاجانی پیش برید روش تناسب رو پیش می بره و خیلی خوب هم توضیح میده،من کلاس درسشون رو دیدم،خیلی جلو افتادم،سال سوم اصلا شیمی ـم خوب نبود الان مسلط شدم روی این مباحث.
یه جایی تو الکتروشیمی،چندتا مسئله ی محدود رو با ضریب تبدیل کار کردن،به هر حال یاد بگیرینش خوبه.من نظام قدیم هستم .پارسال برا کنکور خوندم اما خیلی دقیق و رو برنامه نبود.اما الان چون یک ماهی است تازه شروع کردم برا خوندن همش استرس دارم وقت نیارم درست بخونم درسا رو .یا اینکه مثل پارسال بشه نتیجم .
-
Maryam Yousefi در استوکیومتری گفته است:
MM.zahed در استوکیومتری گفته است:
Maryam Yousefi چرا به خودت بیخودی استرس میدی همین کارا باعث میشه سر جلسه اشتباه کنی چون نگرانی و استرس داری فقط تو روش رو خوب یاد بگیر تمرین کن به اندازه کافی بعدشم توکل کن به خدا و به خودت هم استرس وارد نکن موفق باشید
ببخشید ،سوالای کنکور از ۹۰ به بعد حل کنم کافی هستن یا اینکه تالیفی ها هم لازم هستن
هر طور که صلاح می دونین ولی از هشتاد و هشت حل کنین تا نود و چهار تقریبا حد ِ خوبی از تیپ تستا رو یاد می گیرین،سال نود و چهار به بعد رو نگه دارین،اگر تو منابع تست زنی تون بهش برخوردین حل کنین. چیزی که آقاجانی هم روش تاکید داره و تو همه ی ویدیوهاش میگه اینه اول روی تستای کنکور تسلط پیدا کنین. من تستای جزوه شون رو کامل حل میکردم میرفتم آزمون میزدم، اول از فار یا موج آزمون بععدم قلمچی یا گاج. یه دید از بالا داشته باشین و برنامه ی طولانی مدت می بینین سنگین نیست و خوب از پسش برمیاین.
-
Maryam Yousefi استوکیومتری رو اگه خوب یاد گرفته باشید ، تناسبم آسونه چیزی نداره . ولی برای حل سوالای تستس میتونه سازنده باشه با توجه به زمان کمی که برای پاسخ وجود داره !
-
kimya1381 در استوکیومتری گفته است:
Maryam Yousefi استوکیومتری رو اگه خوب یاد گرفته باشید ، تناسبم آسونه چیزی نداره . ولی برای حل سوالای تستس میتونه سازنده باشه با توجه به زمان کمی که برای پاسخ وجود داره !
ممنون
-
Maryam Yousefi در استوکیومتری گفته است:
kimya1381 در استوکیومتری گفته است:
ممنون
یه سوال دیگه هم دارم اینکه،چرا هیدروکلریک اسید با نقره واکنش نمیدهد .میشه این سوال رو هم جواب بدید -
این سوالم مربوط به یکی از سوالای استوکیومتری ۹۶ خارج هست
-
Maryam Yousefi به الکترو شیمی مربوط میشه. فصل ۴ پیش
-