کدوم فیلم درسی برای حد و مجانب
-
سلام من از فردا باید حد و مجانب رو بخونم. دوستایی که حد و مجانب رو دیدن لطفا نظراتشون رو بگن که چه دوره ای رو دیدن و چه قدر تاثیر گذار بود میتونین تستارو بزنین و .... ؟ و این که کدوم کتاب تست بهتره برای حد و مجانب ؟ ممنون
همیار دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا خیرین-کوچک-دریا-دل فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
-
سلام من فیلمهای استا د امینی رو دیدم خوب بود میتونین هم از استاد نباخته استفاده کنید برای کتاب هم ریاضی جامع خیلی سبز مناسبه
Ali 1 در کدوم فیلم درسی برای حد و مجانب گفته است:
سلام من فیلمهای استا د امینی رو دیدم خوب بود میتونین هم از استاد نباخته استفاده کنید برای کتاب هم ریاضی جامع خیلی سبز مناسبه
اقای نباخته فیلمای حدشون کامل نیست.
اقای امینی راد راستش یه بار دیده بودم نمیتونستم تست بزنم :/ برای همین این سوال رو پرسیدم -
فیلمای استاد ثابتی عالی ان از اونایی که واسه جدیدا تدریس کردنم میشه استفاده کرد فیلمای قدیمیشونم هست مباحثی که با ریاضیا مشترکیم میتونید استفاده کنید
با نظر @DR.MAHBUBE موافقم اول سوالات کنکورو بزنید تو کتاب سیر تا پیاز یه بخش هست اخر هر فصل کلا سوالای کنکورو گذاشته به ترتیب سال اول سوالای کنکورو بزنید بعد تالیفی و تنوع رو بیشتر کنید هر چی تست بیشتر بهتر
درسنامه مهروماه خوبه
البته مجانب رو نخوندم:joy: ولی حد رو خوندم هر سه تا دبیرم دیدم استاد ثابتی بهترینشون بود -
فیلمای استاد ثابتی عالی ان از اونایی که واسه جدیدا تدریس کردنم میشه استفاده کرد فیلمای قدیمیشونم هست مباحثی که با ریاضیا مشترکیم میتونید استفاده کنید
با نظر @DR.MAHBUBE موافقم اول سوالات کنکورو بزنید تو کتاب سیر تا پیاز یه بخش هست اخر هر فصل کلا سوالای کنکورو گذاشته به ترتیب سال اول سوالای کنکورو بزنید بعد تالیفی و تنوع رو بیشتر کنید هر چی تست بیشتر بهتر
درسنامه مهروماه خوبه
البته مجانب رو نخوندم:joy: ولی حد رو خوندم هر سه تا دبیرم دیدم استاد ثابتی بهترینشون بود@مدادسفید در کدوم فیلم درسی برای حد و مجانب گفته است:
درسنامه مهروماه خوبه
البته مجانب رو نخوندم:joy: ولی حد رو خوندم هر سه تا دبیرم دیدم استاد ثابتی بهترینشون بودسلام لینکش رو دارین؟ چند تا دوره هست نمیدونم دقیقا کدومه؟
-
درسنامه مهروماه خوبه
البته مجانب رو نخوندم:joy: ولی حد رو خوندم هر سه تا دبیرم دیدم استاد ثابتی بهترینشون بود -
@آبی-عمیق
سلام میشه لینکش رو بدین ؟ من فقط نظام جدید تونستم پیدا کنم و اونا فکر نکنم به درد ما نظام قدیمیا بخورن:confused_face:dan-l در کدوم فیلم درسی برای حد و مجانب گفته است:
@آبی-عمیق
سلام میشه لینکش رو بدین ؟ من فقط نظام جدید تونستم پیدا کنم و اونا فکر نکنم به درد ما نظام قدیمیا بخورن:confused_face: -
dan-l در کدوم فیلم درسی برای حد و مجانب گفته است:
@آبی-عمیق
سلام میشه لینکش رو بدین ؟ من فقط نظام جدید تونستم پیدا کنم و اونا فکر نکنم به درد ما نظام قدیمیا بخورن:confused_face:has در کدوم فیلم درسی برای حد و مجانب گفته است:
dan-l در کدوم فیلم درسی برای حد و مجانب گفته است:
@آبی-عمیق
سلام میشه لینکش رو بدین ؟ من فقط نظام جدید تونستم پیدا کنم و اونا فکر نکنم به درد ما نظام قدیمیا بخورن:confused_face:@hasnot خیلی ممنونم دوست عزیز :ok_hand: