b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
آسمان ِ آبی درست نوشتم
-
آسمان ِ آبی شما تونستین اینو حل کنین؟
-
mahoor یه چیزی میگم فقط منو نزنی:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اصن صبح حواسم نبود حالا که حلش کردم فهمیدم سوال مقدار اولیه الومینویم سولفاتو نخواسته : / مقدار مصرفی الومینویم سولفاتو میخواد ینی 0.8 آ رو نه آ رو : / که میشه 18 و اندی
dan-l بله فهمیدم مشکلمون کجا بود : / ما آ رو برحسب مول بدست میاوردیم یه ضربدر جرم مولی فقط میخواست اینجوری میشه : ) -
-
آسمان ِ آبی شما بگیرین همون 22
-
آسمان ِ آبی باشه با ارفاق 22.8 احسنت :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
یه مسایلی هست مشابه اینا مشکل دارم توش وقتی که در مورد مخلوطی از دو عنصر حرف میزنه.... مسایلش رو میفرستم بعدا -
تازه فهمیدم :|
به طور غیرمستقیم مسئله مقدار گاز خارج شده رو داده(20 درصد واکنش دهنده+80 درصد واکنش دهنده که تبدیل شده به الومینیوم اکسید و گاز، که در کل میشه همون مقدار اولیه ی واکنش دهنده! 10 گرمم که مونده، پس اون چیزی که خارج شده میشه a-10 بر حسب گرم) بعدشم دیگه دوتا کسر میزنیم تموم :|
یه جور سرکاری بودش -
یه سوال خوب ولی نسبتا اسون
من تو این مخلوط مشکل دارم ولی این راحت تر بود
ببینین یادتونه یا که بررسی کنیم؟
من حلش کردم .. -
خیلی شلختس :| فک کنم 1 بشه
-
سوال قشنگیه -
@Amir-Bernousi
قسمت اول سوال میشه 600؟
فرمول حجم استوانه رو یادم رفته : / -
اینطوری میشه
فکر کنم ریاضی خارج 96 بود
-
کجا رو اشتباه رفتم :| ؟
-
@Amir-Bernousi گزینه 2 میشه تو محاسبات اشتباه کردین...
اون 180000 ژوله نه کیلو ژول