وقت تمام
-
بچه ها یه سوال
من هنوز عربیو شروع نکردم و خیلی زیاد ازش میترسم و همین ترس باعت شده که نتونم بخونمش..... میدونم دیر جنبیدم ولی واقعا ب کمکتون احتیاج دارم .......بین استاد ناصح زاده و جلادتی کدومشون ؟؟؟؟؟نگید که برم خودم یکی از فیلم ها رو ببینم چون واقعا نمیشه و وقت نیس واسه ازمایش و خطا ....در ازمونا ۲۸ درصد فقط واسه ترجمه میزنم .... قواعد صفر صفرم و اصلا کلا ابدا عربیو نمی فهمم پس لطفا یه استاد خوب رو معرفی کنید و واسه منبع بین جامع خیلی سبز و ایاد فیلی کدومش؟؟؟؟مرسیییییی ازکمکتون
رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار خیرین-کوچک-دریا-دل فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء ادمین همیار ناظم -
بچه ها یه سوال
من هنوز عربیو شروع نکردم و خیلی زیاد ازش میترسم و همین ترس باعت شده که نتونم بخونمش..... میدونم دیر جنبیدم ولی واقعا ب کمکتون احتیاج دارم .......بین استاد ناصح زاده و جلادتی کدومشون ؟؟؟؟؟نگید که برم خودم یکی از فیلم ها رو ببینم چون واقعا نمیشه و وقت نیس واسه ازمایش و خطا ....در ازمونا ۲۸ درصد فقط واسه ترجمه میزنم .... قواعد صفر صفرم و اصلا کلا ابدا عربیو نمی فهمم پس لطفا یه استاد خوب رو معرفی کنید و واسه منبع بین جامع خیلی سبز و ایاد فیلی کدومش؟؟؟؟مرسیییییی ازکمکتون
رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار خیرین-کوچک-دریا-دل فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء ادمین همیار ناظم -
مداد رنگی
با آقای ناصح زاده شروع کن. حدودا ۴۰ قسمته فک کنم.یکم زیاده ولی خب عالیه
منبع تست هم فرقی نداره هرچی باشه بنظرم. من سفید دارم البته تست نزدم زیاد ازش.
برامن که خیلی مفید بود فیلمای ایشون. موفق باشی -
مداد رنگی
با آقای ناصح زاده شروع کن. حدودا ۴۰ قسمته فک کنم.یکم زیاده ولی خب عالیه
منبع تست هم فرقی نداره هرچی باشه بنظرم. من سفید دارم البته تست نزدم زیاد ازش.
برامن که خیلی مفید بود فیلمای ایشون. موفق باشی@milad91 وایییییییی مرسییییییییییییییییییییییی
-
-
@milad91 چراااااا؟؟؟؟؟حیف شما نیس
-
https://forum.alaatv.com/topic/7921/ح-ــب-العـــربــــی
به پست ابتدایی این تاپیکم یه نگاه بنداز:)
من آقای جلادتی رو به عنوان استادی برگزیدم :)))
برای منبع هم گاج نقره ای دارم من:) -
https://forum.alaatv.com/topic/7921/ح-ــب-العـــربــــی
به پست ابتدایی این تاپیکم یه نگاه بنداز:)
من آقای جلادتی رو به عنوان استادی برگزیدم :)))
برای منبع هم گاج نقره ای دارم من:) -
dlrm دقیقا چون پست ابتدایی اون تایپیکو دیدم دو شک شدم .... با استاد جلادتی راضی هستین؟؟؟؟؟
-
بچه ها یه سوال
مداد رنگی من سر کلاسشو دیدم عین 14 ساعته رو سر کلاسم گفته فقط سر کلاس چون شلوغه بیشتر وقت گرفته ولی توی 14 ساعته همه چیزو گفته همایش تستشم خریدم ولی هنوز ندیدم
حالا پیشنهاد من ب شما اینه-->
اول فعل و ضمیر و موصول و معرب و مبنی رو از رو فیلم های سر کلاسش ببین چون اونا رو توی 14 ساعته نگفته بعد سر ساختار جمله یا همون نقش ها که رسیدی 14 ساعته رو شروع کن به دیدن
جزوه شم حتما پرینت بگیر