ایجاد انگیزه برای درس خوندن
-
سلاااام ... اون کسانیکه دارن واسه کنکور میخونن یه بار به این فکر کردن که خیلی از داوطلب ها از خودشون بهترن مثلا خود من همیشه وقتی خودمو با اونایی که کلی از من بهترن توی درس حتی کانون هفت هزار و .. میشن (تو شهری که هستم تو کل ایران که دیگه بالاتر هست )مقایسه میکنم میگم خب واسه چی من خودمو خسته کنم بخونم اونا از من بهترن و من محال به اونا برسم .. روحیم داغووون شده..... میدونم این تفکر اشتباهیه ولی نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انگیزه درس خوندن با این تفکر نابود شده..... لطفا یه دلیل برام بیارین که کاراشتباهی میکنم و من قانع بشم ؟؟؟؟:apologetic:
-
ناراحت نباش به منم از این فکرای نا امید کننده دست میده اصلا همه از این جور فکرها دارند مهم اینه که نگذاری این فکر به تو غلبه کنه و تبدیل به باورت بشه.
ببین به هر حال توی کنکور که یه رقابت علمی بعضی ها بالاتر میشن و بعضی ها پایین تر .ما باید با توجه به توانایی هامون و امکاناتمون از خودمون انتظار داشته باشیم و خودمون رو با خودمون مقایسه کنیم.باید سعی کنی مرحله به مرحله پیشرفت کنی و با خودت رقابت کنی.
اگه بخوای همش فکر کنی یکی توی یه جای این کشور از تو بهتره و ترازش بالاتره ، پس تو برای چی درس بخونی که نمیشه ...، ترس برادر مرگه و ناامید شدن عین مرگه.!
تو تمام تلاشت رو بکن و به خدا توکل کن مطمئن باش چیزی که تو زندگی راضیت کنه و به صلاحت باشه رو خدا بهت میده.فقط تلاش کن و راضی باش به رضای خدا.به هر حال زندگی بهتر از مرگه و تلاش کردن برای رسیدن به پیروزی بهتر از تسلیم شدن و قبوله شکسته...! پس تا هر روز و لحظه ای که خدا بهت فرصت نفس کشیدن میده برای پیشرفت کردن تلاش کن و هرگز نا امید نشو.
فراموش نکن تا وقتی که دست از خواستن بر نداشتی شکست معنا نمیشه...
خدای بزرگ کریمه و جواب تلاش های صادقانه رو سخاوتمندانه میده امیدت به خدا باشه.
-
سلام.رتبه یکم اگر فکر میکرد بقیه ازش بهترن باور کن اونم گند میزد.من بهت میگم رتبه ها شاخ و دم ندارن.از امثال خودتن.تو بخوای میتونی از همونا بهتر بشی.مهم اینه بخوای:25:
عزیز هدفت رو مشخص کن بعد برنامشم بریز.خودت میبینی وقتی به برنامت عمل میکنی کم کم انگار داری پیشرفت میکنی کم کم اون انگیزه ایجاد میشه.یادت باشه هدف نباشه انگیزه صورت نمیگیره.دوستات که سهله گنده هاشم میگیری اگر تلاشتو کنی.بابا یه مشت درس سادستا.اون موسسات مجبورن کنکورو سخت جلوه بدن تا ملت برن سمتشون.من بهت میگم کنکور مثل آب خوردنه اگر برنامه ریزی درست بکنی و بهش عمل کنی.
مگر نمیگی اونا میشن هفت هزار خوب بخون بگیریشون.:8: -
آقای m.a.n
سلام میشه منو راهنمایی کنید امسال سومین سالی بود ک کنکور دادم رشتم ریاضی سال های قبلم رتبه ی ب نسبت خوبی داشتم رتبه زیر هزار اما خب تو خانواده ی من رتبه ی س رقمی قابل قبول نیست و حتما باید دو یا تک رقمی بشه امسالم متاسفانه ب دلیل استرس زیاد سر جلسه حالم بد شد و میشه گفت خراب کردم و واقعا نمیدونم ک چجوری میشه رتبم در کل مورد رضایتم نبود با مشورت هایی ک داشتم و اینا خیلی تشویقم کردن امسال تجربی بخونم و اونم فقط پزشکی مشهد تهران یا شیراز ب نظر شما میتونم موفق بشم و با ی سال خوندن اصلا میشه پزشکی آورد؟
از همه ی مشاورا و بچه ها میخوام نظرشونو بگن همتون چ مدیر چ مشاور چ بچه ها -
ببين اول از همه چي بايد با خودت رو راست باشي بايد بدوني واقعا چي ميخاي هدفت چيه
آيا هدفت فقط رتبه خوب هست؟
هدفت رشته خوب هست؟
ويا اين كه دانشگاه خوب؟
و اينا رو بايد با خانوادت مطرح كني
اينجوري بگم بعد از 10سال جايگاهي كه پيدا ميكني به رتبه بستگي نداره
به تلاشت بستگي داره به اين كه هدفتو درست شناختي يانه؟
مسير درست رو انتخاب كن و در جهت اون پيش برو
يه وقتاي ذهن براي اين كه رو يه موضوعي فكر نكنه اونو موكول ميكنه به آينده
اما بايد درست فكر هات رو بكني همين حالا
و اينو بدون هيچكس به اندازه خودت تو رو نمي شناسه و نميتونه بگه تو اين راه موفق ميشي يانه
آيندتو به حرف ديگران وابسته نكن منظورم از ديگران خانواده نيست ها
اين كه ميگي تشويقت كردن تجربي بخوني مهم نيست
مهم اينه كه تو چي ميخاي....
خودتو محدود نكن به رتبه....
اگه با رتبه اي كه آوردي رشته اي كه دوست داري رو آوردي برو سراغش و يا
اگه هدفت واقعا پزشكي هست شروع كن به خوندن با تمام وجود
تاييد ديگران رو ميخاي چيكار كه ميگي ميشه پزشكي آورد يانه؟
اگه تو بخواي ميشه 100درصد شك نكن
هرچي تو بخواي همون ميشه اما بايد مسير درست رو بري نتيجه رو به خدا بسپري و با تمام وجود با هر آنچه داري پيش بري
اون موقع ميبيني به بهتر از اون كه فكر ميكردي رسيدي -
man;14476 said:
ببين اول از همه چي بايد با خودت رو راست باشي بايد بدوني واقعا چي ميخاي هدفت چيه
آيا هدفت فقط رتبه خوب هست؟
هدفت رشته خوب هست؟
ويا اين كه دانشگاه خوب؟
و اينا رو بايد با خانوادت مطرح كني
اينجوري بگم بعد از 10سال جايگاهي كه پيدا ميكني به رتبه بستگي نداره
به تلاشت بستگي داره به اين كه هدفتو درست شناختي يانه؟
مسير درست رو انتخاب كن و در جهت اون پيش برو
يه وقتاي ذهن براي اين كه رو يه موضوعي فكر نكنه اونو موكول ميكنه به آينده
اما بايد درست فكر هات رو بكني همين حالا
و اينو بدون هيچكس به اندازه خودت تو رو نمي شناسه و نميتونه بگه تو اين راه موفق ميشي يانه
آيندتو به حرف ديگران وابسته نكن منظورم از ديگران خانواده نيست ها
اين كه ميگي تشويقت كردن تجربي بخوني مهم نيست
مهم اينه كه تو چي ميخاي....
خودتو محدود نكن به رتبه....
اگه با رتبه اي كه آوردي رشته اي كه دوست داري رو آوردي برو سراغش و يا
اگه هدفت واقعا پزشكي هست شروع كن به خوندن با تمام وجود
تاييد ديگران رو ميخاي چيكار كه ميگي ميشه پزشكي آورد يانه؟
اگه تو بخواي ميشه 100درصد شك نكن
هرچي تو بخواي همون ميشه اما بايد مسير درست رو بري نتيجه رو به خدا بسپري و با تمام وجود با هر آنچه داري پيش بري
اون موقع ميبيني به بهتر از اون كه فكر ميكردي رسيديدرسته از بچگی عمران و معماری دوس داشتمو ب عشق همونا رفتم ریاضی اما در کنارش عاشق پزشکی بودمو هستم الانم واقعا پزشکی میخوام هدفم فقط و فقط پزشکی با ی رتبه خوب و ی دانشگاه خوب یکی از دانشگاه های برتر تهران اگه بشه برترین دانشگاه تهران فقط میترسم استرس دارم از این ک 4سال موندم تا ب هدفم برسم و نرسم میترسم
-
سلام.دوست عزیز بستگی کامل به خودت داره.باید ببینید علت عدم موفقیتتون در این سال ها چیا بوده.آیا میتونید اون موانعو برطرف کنید.وقتی سه سال پشت هم کنکور دادید واقعن عمرتون ارزش سه سال پشت کنکور رو داره؟وقتی ارشد و دکترا روز از نو هستش و همه دوباره کنکورمیدن حیف هست آدم عمرشو تلف کنه.تا مشکلات عدم موفقیتتو برطرف نکنی همینه سال بعد.دوست عزیز اگر واقعن از ته قلبت مطمعنی که میخوای بری تجربی مشکلی نداره بمون.ولی اگر اینجوری نیست با همون رتبت که بدم نیست انتخاب رشته کن.یادت باشه واسه دیگران زندگی نمیکنی.من بعید میدونم خونوادتم با یه سال دیگه موندن موافق باشن.یادت باشه تهش خودت بهترین مشاور برا خودتی.بشین فکراتو بکن ببین هدفت چیه.وقتی بعد سه سال تصمیم گرفتی که بری تجربی یعنی هدف مشخصی نداری.اما در کل سوالت که میشه دو رقمی شد آره میشه اما ببین واقعن میتونی موانعتو ورداری؟:68:
-
@parmis.74;14483 said:
درسته از بچگی عمران و معماری دوس داشتمو ب عشق همونا رفتم ریاضی اما در کنارش عاشق پزشکی بودمو هستم الانم واقعا پزشکی میخوام هدفم فقط و فقط پزشکی با ی رتبه خوب و ی دانشگاه خوب یکی از دانشگاه های برتر تهران اگه بشه برترین دانشگاه تهران فقط میترسم استرس دارم از این ک 4سال موندم تا ب هدفم برسم و نرسم میترسم
نترس وقتي خدا هواتو داره ترس برا چي به خودت و توانايي هات ايمان داشته باش ببين اگه پزشكي رو واقعا ميخاي كه شك نكن ميتوني اما اگه پزشكي رو ميخاي تا از اين طريق يه رتبه تاپ بياري و تواناييت رو نشون بدي بيشتر فكر كن
ميتوني وارد دانشگاه بشي و اونجا توانايي هاتو نشون بدي اين كه چه تصميمي بگيري خيلي مهمه -
@helma76;14449 said:
سلاااام ... اون کسانیکه دارن واسه کنکور میخونن یه بار به این فکر کردن که خیلی از داوطلب ها از خودشون بهترن مثلا خود من همیشه وقتی خودمو با اونایی که کلی از من بهترن توی درس حتی کانون هفت هزار و .. میشن (تو شهری که هستم تو کل ایران که دیگه بالاتر هست )مقایسه میکنم میگم خب واسه چی من خودمو خسته کنم بخونم اونا از من بهترن و من محال به اونا برسم .. روحیم داغووون شده..... میدونم این تفکر اشتباهیه ولی نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انگیزه درس خوندن با این تفکر نابود شده..... لطفا یه دلیل برام بیارین که کاراشتباهی میکنم و من قانع بشم ؟؟؟؟:apologetic:
تفكرتان 0 و 1ي است يا همه يا هيچ .مخصوص دوره نوجواني.يك لحظه به اين فكر كنيد كه الان پدر و مادر شما از نظر سطح مالي از خيلي ها ضعيف تر هستند و امكانات انها را ندارند پس انها بايد بي خيال زندگي و شما كه عزيزشان هستيد بشوند و بگويند چه فايده كه ما تلاش كنيم و زندگي كنيم چون در هر حال عده اي پولشان از ما بيشتر است يا صاحب سوپر ماركت نزديك شما از نظر ملكي و درامدي از يه عالمه ادم ديگر ضعيفتر است پس لابد بايد قيد فروش و كسب و كار را بزند.نماينده مجلس شهر ما از يك روستاي محروم استان فارس است و دانشگاه ازاد هم درس خوانده و پدر ايشان هنوز در روستا دامداري ميكند پس لابد ايشان در برهه اي از زمان بايد دست از ادامه درس و كار مي كشيدند چون يه عالمه ادم ديگه بچه ناف تهرون بوده اند و تحصيلات در دانشگاه هاي دولتي و حتي خارجه داشته اند.يك دانه گندم كه كاشته مي شود به يك گياه تبديل ميشود كه خوشه اي دانه مي دهد .شما امروز درس ميخوانيد تا به توقع خود مهندس فلان رشته شويد اما عاقبت دبير مي شويد بعد همسرتان هم دبير از اب در مي ايد!!بعد از مدتي بچه ها به دنيا مي ايند!!انگيزه تلاشتان بيشتر ميشود مدير مدرسه مي شويد بعد كم كم فعاليتتان را بيشتر ميكنيد تا جايي كه رئيس اموزش و پرورش شهرستان مي شويد بعد كم كم به مركز استان منتقل ميشويد و رئيس اموزش و پرورش يكي از نواحي اموزشي مي شويد.چه شد؟شما كه ميخواستيد مهندس شويد رئيس شديد در مركز استان!جل الخالق!بلي...زندگي وسعت پيدا مي كند مثل همان دانه گندم.اين مفهوم بركت است كه گفته اند از خلق حركت از خالق بركت.
به تلاش ادامه دهيد .............................................
-
ممنون از همه .... موضوع بسته شد..
-
سلام:cower:من باز اومدم
الان آقاسهراب میگه بازاین دیوونه پیداش شد
خووووووووووووووب من ازنهایی رفتم به کنکوری بودنامانمیتونم درس بخونم:50:حسش نمیاد:50:واینکه توزیست واقعامشکل دارم اضلانمیدونم چیکارکنم
اززیست دوم دبیرستان شروع کردم
2روزه هنوزفصل یک روتازه تموم کردمتنهامشکلمم توکل زندگیم تلف کردن وقت هست:113:
-
@sabajojoo;14562 said:
سلام:cower:من باز اومدم
الان آقاسهراب میگه بازاین دیوونه پیداش شد
خووووووووووووووب من ازنهایی رفتم به کنکوری بودنامانمیتونم درس بخونم:50:حسش نمیاد:50:واینکه توزیست واقعامشکل دارم اضلانمیدونم چیکارکنم
اززیست دوم دبیرستان شروع کردم
2روزه هنوزفصل یک روتازه تموم کردمتنهامشکلمم توکل زندگیم تلف کردن وقت هست:113:
صبا اين نشان ميدهد كه شما تنهايي يكه و تنها نميتونيد درس بخونيد مثلا شايد در كتابخونه و با ديدن بقيه افراد كه دارن مطالعه ميكنن شما هم تحريك به خوندن بشيد يا شايد نياز داريد بصورت هفتگي در جلسات انگيزشي گروهي يك مشاور شركت كنيد
-
سلام آقای نوروزی رتبه یکم خب جزو اون هفت هزاری هاست ..... من هدف دارم ... یه مشکل بزرگی دارم و هنوز نشده حلش کنم اینه که هر وقت برنامه ریزی میکنم یه اتفاقی باعث میشه نتونم طبق اون برنامه ریزی عمل کنم .... ممنون حرفاتون خیلی روحیه داد...
-
[QUOTE=helma76;14449][SIZE=3]سلاااام ... اون کسانیکه دارن واسه کنکور میخونن یه بار به این فکر کردن که خیلی از داوطلب ها از خودشون بهترن مثلا خود من همیشه وقتی خودمو با اونایی که کلی از من بهترن توی درس حتی کانون هفت هزار و .. میشن (تو شهری که هستم تو کل ایران که دیگه بالاتر هست )مقایسه میکنم میگم خب واسه چی من خودمو خسته کنم بخونم اونا از من بهترن و من محال به اونا برسم .. روحیم داغووون شده..... میدونم این تفکر اشتباهیه ولی نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انگیزه درس خوندن با این تفکر نابود شده..... لطفا یه دلیل برام بیارین که کاراشتباهی میکنم و من قانع بشم ؟؟؟؟[/SIZE]:apologetic:[/QUOTE]
سلام دوست عزیز
اگه اشتباه نکنم امام علی بود که فرمودن :همیشه وقتی پایین دستیتو میبینی خدا رو شکر کن که نعمتایی رو داری که خیلیا ارزوشونه داشته باشن ، و وقتی بالا دستیتو میبینی تلاش کن تا بهش برسی
این که فکر کنی خیلیا از تو بهترن و بهتر نتیجه میگیرن برمیگیرده به اینکه چقدر خودتو باور داری که اینجوری که داری میگی معلومه اصلا خودتو و تلاش و تواناییاتو باور نداری .
ما خیلی موجودات جالبیم ، تا یکی ازمون جلو بزنه دیگه قید همه چی رو میزنیم و خدا هم وقتی میبینه بندش تلاشی نمیکنه چیزی نداره بهش بده . خدا میگه بخواه تا بهت بدم ، اما خواستن یعنی چی ، بشینم شب و روز دعا و نذر و نیاز و اینا خدا دمت گرم دیگه ببین چقد نماز و عبادت کردم یه کاری کن از طرف جلو بیفتم نه ازین خبرا نیست این دنیا قانونش اینه یه چی بده تا بهت بده ، توی درس خوندن باید بخونی پس بخون تا تو هم بهتر بشی .
مشکل تو خیلی راحت حل میشه اما اینو بگم که اگه توی اینکار قدم گذاشتی مسائل از در و دیوار میریزه که تورو منصرف کنه هممونم همین جا میخوریم زمین و دیگه بلند نمیشیم بعدشم میایم ناله میکنیم چرا نمیشه و ازین حرفا
جواب مشکلت اینه :
1- باور داشتن و دوست داشتن خودت (خیلی کار سختیه اما اگه بتونی اینکارو بکنی فوق العاده موفقی)
2- باور به قانون جذب (کلا زندگی همه ادما بر اساس این قانونه ، این قانون میگه هرچی تو فکرته همون میشه والسلام ، هر کلمه ای که از ذهنت عبور کنه یه فرکانسی داره و اون فکر میچرخه توی عالم کائنات و فرکانس های مشابه رو جذب میکنه (نمونش : من هر چی بخونم چیزی یادم نمیمونه این یعنی نابودی خودت ، چون ضمیر ناخوداگاهت اینو باور میکنه و تو راحت بیست بارم یه مطلب رو بخونی یاد نمیگیری :|)
3- تلاش و پشتکار (حرف زدن خیلی قشنگه اما خدا میگه خب بنده گلم حرفات خیلی قشنگ بود اما بزار امتحانت کنم ، مثلا میای درس بخونی یهو اقوام میریزن خونتون و شلوغ و سر و صدا ،حالا تو هم بعد سالها تصمیم گرفتی درس بخونی : دقیقا اینکه فک و فامیل بریزن خونتون دلیل داره چرا چون تو تصمیم گرفتی یه کاری انجام بدی اینم عامل مزاحمشه دو راه داری یا بری بشینی باهاشون بگی و بخندی یا دو تا پنبه تو گوشت فرو کنی بشینی بخونی اگه راه اولی رو امتحان کردی یعنی اهل عمل نیستی و فقط حرف میزنی اما اگه راه دوم رو انتخاب کردی یعنی اهل عملی اما امتحان بعدی میاد و همینجور تا اخر ... اگه تو راهی که میری همه مشکلاتو به جون خریدی وقتی به اخرش برسی احساس خوشحالی میکنی اما اگرم جا زدی که هیچ)
4- توزندگیت خودتو با هیچ بنی بشری مقایسه نکن ! لطفا خواهشن اصلا و ابدا با هیچ کس خودتو مقایسه نکن (اگه از کسی بالاتری به خودت مغرور نشو و اگه از کسی پایین تری دپرس نشو !) مقایسه یعنی نابود کردن خودت به معنای واقعی . تو میتونی بهترین رتبه رو بیاری ، بهترین نمره ، بهترین خونه ، بهترین ثروت و ... ولی باید بخوای و تلاش کنی.
5-سه انگشت یادت باشه :1-هدف گذاری کن (بدون هدف به هیج جایی نمیرسی) 2- برنامه ریزی کن 3- اقدام کن
این سه انگشت یا سه روش یا هرچی دوس داری اسمشو بزار اگه انجام دادی به هرچی بخوای میرسی.تو این دنیا چیزی رو مفتی به کسی نمیدن ، اینکه نشستی و ایه یاس میخونی که خب بقیه بهترن پس رتبه برترم ماله اوناس نهایت ضعف خودته ، میخوای تو هم رتبه بشی پس بلند شو و جای دپرس بودن و اشک ریختن فقط تلاش کن
لطفا تلاش ذهنی رو بیشتر کن تا تلاش فیزیکی ...!
موفق باشی -
ببينيد تنها كسي كه بايد خودتو با اون مقايسه كني خودتي
تو بايد هر روز از روز قبل خودت بهتر بشي همين فقط از خودت نه كس ديگه
اين كه ميگي چرا بايد با وجود اونا درس بخوني بسيار نادرسته چه بسا توانايي هاي تو بهتر از اوناست اما تو ازش استفاده نكردي
ميدوني موفقيت به باهوش بودن نيست به امكانات هم نيست موفقيت به سخت كوشي بستگي داره به قول مهندس دنيا دست سخت كوش هاست همين
اين فكرهايي كه داري ميكني رو جدي بگير تو در حالي كه مي توني هر روز رسيدن به هدفت رو تصور كني و به راهكار هايي كه موقعيت كنوني تو رو بهتر كنه به ديگران داري فكر مي كني
هر ثانيه رو دريابد موفقيت با همين ثانيه ها به دست مياد
ببين تو كائنات هيچ تلاشي از بين نميره و همش به خودت برمي گرده پس دست به كارشو
و اينو بدون كه موقعيت كنوني تو موقعيت نهاييت نيست ميتوني خودت تغييرش بدي و درست اونطري بكني كه خودت ميخاي باور كن ميتوني بهترين خودت باشي
حالا كه هدف داري به بقيه فكر نكن اونا خودشونن تو هم خودتي
تلاش كردن رو انتخاب كن پاي هدفت وايسادن رو انتخاب كن همه چي بستگي به انتخاب هات داره
اگر همواره مانند گذشته بينديشيد هميشه همان چيزهايي را به دست مي آوريد كه تا به حال كسب كرده ايد