عربی-_-
-
سلام
من تا حالا عربی هیچی نخوندم و صفره صفرم
به نظرتون با چه منبعی شرو کنم؟
فیلم؟کدوم استاد ؟ واسه فیلم دیدن دیر نیست دیگه؟
یا یه کتاب خوب معرفی کنید خودم مهروماه و گاج کامل دارم ولی نمی تونم باهاشون کار کنم خیلی سبز چطوره؟
ممنون میشم کمک کنید واقعا ذهنمو درگیر کرده این درس...alireza0o0 سلام همایش 14 ساعته استاد ناصح زاده رو ببینید جزوه هم داره
واسه تست خود استاد ناصح زاده گفتن قلمچی ابی چون تستاش کمه و میشه زد من هم خیلی سبز و هم گاج سفید دارم خیلی حجمش زیاده و اصلا هم با درسنامه شون حال نمیکنم!!! تازه کلی هم تست دارن که ادم نمیدونه کدوم بزنه کدوم نزنه !!! -
alireza0o0 خواهش میکنم
بله همایش دویست تستش رو خریدم و فقط چن جلسشو دیدم -
سلام
یا یه کتاب خوب معرفی کنید خودم مهروماه و گاج کامل دارم ولی نمی تونم باهاشون کار کنم خیلی سبز چطوره؟
ممنون میشم کمک کنید واقعا ذهنمو درگیر کرده این درس...alireza0o0 استاد ناصح زاده کولاک کردنا! مطمعنا ب دردت میخوره
-
alireza0o0 خواهش میکنم
بله همایش دویست تستش رو خریدم و فقط چن جلسشو دیدمalireza0o0 خواهش میکنم
بله همایش دویست تستش رو خریدم و فقط چن جلسشو دیدمچطور بود ؟اونم ببینم؟
-
alireza0o0
خواهش میکنم 🌸🙏🏻🙂
من ندیدم ولی شک ندارم عالیه -
alireza0o0 استاد ناصح زاده کولاک کردنا! مطمعنا ب دردت میخوره
@avaw در عربی-_- گفته است:
alireza0o0 استاد ناصح زاده کولاک کردنا! مطمعنا ب دردت میخوره
شمام همون جمع بندی ۱۴ ساعتو منظورتونه؟یا چیزه دیگه ای
-
سلام
ممنون میشم کمک کنید واقعا ذهنمو درگیر کرده این درس...alireza0o0 در عربی-_- گفته است:
سلام
ممنون میشم کمک کنید واقعا ذهنمو درگیر کرده این درس...ب نظرم فقط رو تست ترجمه تمرکز کن...فیلمای آقای جلادتی هم عالیع
-
سلام بلا
نظر من
اوممم بیخیال نظر من واسه خودمه
ولی اگه من جای تو بودم
جمع بندی 14 ساعته عربی رو میدیدم یا اون همایش عربی ناصح زاده که مال 95 بود رو میدیدم(چون با میلاد ناصح زاده اعتماد کامل دارم) و جانانه جزوه مینوشتم و مرور میکردم و تقریبا به حد تسلط خود استاد در اون مباحث میرسیدم
و روزی هم یک کنکور میزدم .
تقریبا با روزی نیم ساعت اوکی میشی اول فیلم ها و جزوه و بعدش روزی یک کنکور عربی -
alireza0o0 خواهش میکنم
بله همایش دویست تستش رو خریدم و فقط چن جلسشو دیدمچطور بود ؟اونم ببینم؟
alireza0o0 اره اونم خوبه ولی باید مسلط باشی به قواعد
-
alireza0o0 در عربی-_- گفته است:
سلام
ممنون میشم کمک کنید واقعا ذهنمو درگیر کرده این درس...ب نظرم فقط رو تست ترجمه تمرکز کن...فیلمای آقای جلادتی هم عالیع
zahraanvr در عربی-_- گفته است:
alireza0o0 در عربی-_- گفته است:
سلام
اونجوری نمیتونم درصد خوبی تو عربی داشته باشم به نظرم کافی نیست
-
سلام بلا
نظر من
ولی اگه من جای تو بودم
جمع بندی 14 ساعته عربی رو میدیدم یا اون همایش عربی ناصح زاده که مال 95 بود رو میدیدم(چون با میلاد ناصح زاده اعتماد کامل دارم) و جانانه جزوه مینوشتم و مرور میکردم و تقریبا به حد تسلط خود استاد در اون مباحث میرسیدم
تقریبا با روزی نیم ساعت اوکی میشی اول فیلم ها و جزوه و بعدش روزی یک کنکور عربی@-BADSHAH- در عربی-_- گفته است:
سلام بلا
نظر من
ولی اگه من جای تو بودم
تقریبا با روزی نیم ساعت اوکی میشی اول فیلم ها و جزوه و بعدش روزی یک کنکور عربی
احتمالا منم همینکارو کنم فقط اینکه واسه منی که صفره صفرم همایش ۱۴ ساعته مناسبه؟اخه تفریبا هیچی از عربی نمیدونم -
@-BADSHAH- در عربی-_- گفته است:
سلام بلا
نظر من
ولی اگه من جای تو بودم
تقریبا با روزی نیم ساعت اوکی میشی اول فیلم ها و جزوه و بعدش روزی یک کنکور عربی
احتمالا منم همینکارو کنم فقط اینکه واسه منی که صفره صفرم همایش ۱۴ ساعته مناسبه؟اخه تفریبا هیچی از عربی نمیدونمalireza0o0
میدونی اسم چیه؟
فعل ماضی و مضارع چیه؟
میدونی معرفه یعنی چی؟
اگه اره
برات مناسبه -
با همایش ۱۴ ساعته ب تسلط کافی میرسم ینی؟😑
-
با همایش ۱۴ ساعته ب تسلط کافی میرسم ینی؟😑
alireza0o0 به نظر من توی عربی ترتیب خوندن مباحث خیلی مهمه من روش مطالعه م رو میزارم واستون اگه دوس داشتین اجرا کنید من که ازش نتیجه گرفتم
اول رفتم جزوه ها همایش چهارده ساعته + مبحث فعل و ضمیر و مبنی و معرب و جامد و مشتق و معرفه و نکره جزوه سر کلاسی استاد ناصح زاده+ جزوه همایش تست رو پرینت کردم یه جا سیمی کردم حجمشم زیاد نشد
بعدش از قسمت فیلمای سر کلاس مبحث فعل و ضمیر موصول مبنی و معرب و معرفه و نکره و جامد و مشتق رو دیدم نه یه بار چن بار بعد که به اینا مسلط شدم رفتم قسمت فیلمای چهارده ساعته و مبحث ساختار جمله و اعراب رو کاملا خوندم با تکرار زیاد بعد از اون تحلیل صرفی اسم رو خوندم و بعد اعراب فعل مضارع و بعدش تحلیل صرفی فعل و نواسخ الان که اینا رو تموم کردم دارم همایش تست قسمت هایی رو که دیدم میخونم ایشالله بعدشم منصوبات میخونم البته من خیلی توی خوندن کند هستم و بین هر مبحثی ک میخوندم فاصله میوفتاد و خیلی طول کشید ولی شاید سرعت شما بیشتر باشه و خیلی زود تر بتونین تموم کنید -
alireza0o0 به نظر من توی عربی ترتیب خوندن مباحث خیلی مهمه من روش مطالعه م رو میزارم واستون اگه دوس داشتین اجرا کنید من که ازش نتیجه گرفتم
اول رفتم جزوه ها همایش چهارده ساعته + مبحث فعل و ضمیر و مبنی و معرب و جامد و مشتق و معرفه و نکره جزوه سر کلاسی استاد ناصح زاده+ جزوه همایش تست رو پرینت کردم یه جا سیمی کردم حجمشم زیاد نشد
بعدش از قسمت فیلمای سر کلاس مبحث فعل و ضمیر موصول مبنی و معرب و معرفه و نکره و جامد و مشتق رو دیدم نه یه بار چن بار بعد که به اینا مسلط شدم رفتم قسمت فیلمای چهارده ساعته و مبحث ساختار جمله و اعراب رو کاملا خوندم با تکرار زیاد بعد از اون تحلیل صرفی اسم رو خوندم و بعد اعراب فعل مضارع و بعدش تحلیل صرفی فعل و نواسخ الان که اینا رو تموم کردم دارم همایش تست قسمت هایی رو که دیدم میخونم ایشالله بعدشم منصوبات میخونم البته من خیلی توی خوندن کند هستم و بین هر مبحثی ک میخوندم فاصله میوفتاد و خیلی طول کشید ولی شاید سرعت شما بیشتر باشه و خیلی زود تر بتونین تموم کنیدalireza0o0 به نظر من توی عربی ترتیب خوندن مباحث خیلی مهمه من روش مطالعه م رو میزارم واستون اگه دوس داشتین اجرا کنید من که ازش نتیجه گرفتم
بعدش از قسمت فیلمای سر کلاس مبحث فعل و ضمیر موصول مبنی و معرب و معرفه و نکره و جامد و مشتق رو دیدم نه یه بار چن بار بعد که به اینا مسلط شدم رفتم قسمت فیلمای چهارده ساعته و مبحث ساختار جمله و اعراب رو کاملا خوندم با تکرار زیاد بعد از اون تحلیل صرفی اسم رو خوندم و بعد اعراب فعل مضارع و بعدش تحلیل صرفی فعل و نواسخ الان که اینا رو تموم کردم دارم همایش تست قسمت هایی رو که دیدم میخونم ایشالله بعدشم منصوبات میخونم البته من خیلی توی خوندن کند هستم و بین هر مبحثی ک میخوندم فاصله میوفتاد و خیلی طول کشید ولی شاید سرعت شما بیشتر باشه و خیلی زود تر بتونین تموم کنیدخیلی خیلی ممنون از توضیح کاملت کلی مرسی:]
-
بعدش از قسمت فیلمای سر کلاس مبحث فعل و ضمیر موصول مبنی و معرب و معرفه و نکره و جامد و مشتق رو دیدم نه یه بار چن بار بعد که به اینا مسلط شدم رفتم قسمت فیلمای چهارده ساعته و مبحث ساختار جمله و اعراب رو کاملا خوندم با تکرار زیاد بعد از اون تحلیل صرفی اسم رو خوندم و بعد اعراب فعل مضارع و بعدش تحلیل صرفی فعل و نواسخ الان که اینا رو تموم کردم دارم همایش تست قسمت هایی رو که دیدم میخونم ایشالله بعدشم منصوبات میخونم البته من خیلی توی خوندن کند هستم و بین هر مبحثی ک میخوندم فاصله میوفتاد و خیلی طول کشید ولی شاید سرعت شما بیشتر باشه و خیلی زود تر بتونین تموم کنیدخیلی خیلی ممنون از توضیح کاملت کلی مرسی:]
alireza0o0 خواهش میکنم امیدوارم ب دردتون بخوره