کنکور 99
-
بنده دیپلم ریاضی سال 84 هستم. میخاستم کنکور 99 تجربی شرکت کنم. متاسفانه سازمان سنجش یه بار میگه یک نوع سوال داریم یه بار دیگه میگن دو نوع سوال و .... مطالعه دروس شیمی ، فیزیک و ریاضی رو طبق کتب نظام جدید شروع کردم. حالا یهو میگن باید کتب قدیمی رو بخونیم. گیج شدم.....به نظرتون بهتر نیست فعلا فیزیک و ریاضی رو که اصولشون تفاوتی نداره طبق کتب قدیم بخونم و جلو برم و بعد از تعیین تکلیف کنکور 99 بقیه درسها رو بخونم؟
-
همین چند ساعت پیش دکتر سبطی عزیز در کانال شون اعلام کردن برای کنکور 99 دو نوع سوال مجزا برای نظام قدیمی ها و نظام جدیدی ها طراحی خواهد شد. همچنین انتخاب نوع نظام برای پاسخ گویی برای نظام قدیمی ها اختیاری خواهد بود .
-
همین چند ساعت پیش دکتر سبطی عزیز در کانال شون اعلام کردن برای کنکور 99 دو نوع سوال مجزا برای نظام قدیمی ها و نظام جدیدی ها طراحی خواهد شد. همچنین انتخاب نوع نظام برای پاسخ گویی برای نظام قدیمی ها اختیاری خواهد بود .
Amin-Mehraji
سلام. مطمئن هستید. خوشحالم کردید.
میشه آدرس کانال آقای سبطی رو بزارید. -
Amin-Mehraji ن انتخاب دلخواهانه نیس سازمان سنجش اطلاعیه ای ک زده اینطور نیس میتونید برید تو وست یکی ازبچه ها هس نگاه کنید
-
Amin-Mehraji ن انتخاب دلخواهانه نیس سازمان سنجش اطلاعیه ای ک زده اینطور نیس میتونید برید تو وست یکی ازبچه ها هس نگاه کنید
@MaryaM-_-Sh
درست میگید
خودم از سازمان سنجش پرسیدم:
سلام وقت بخير تكليف كنكور 99 كي مشخص ميشه؟ آقاي خدايي چند وقت پيش فرمودن كنكور 99 طبق كتب جديد برگزار ميشه حالا شوراي سنجش ميگه در سال 99 هم دو كنكور داريم! باور بفرماييد برنامه ريزي كرده بوديم و مشغول مطالعه كتب جديد بوديم. كه خبر شوراي سنجش اومد بيرون. يعني واقعا نميشه يه تصميم واحد گرفت و به ملت اعلام كرد تا بتونن برنامه ريزي كنن؟؟تاریخ ارسال پاسخ :پاسخ با سلام
طبق اطلاعيه مورخه 98/1/5 بر روي سايت سازمان - براساس مصوبه هفدهمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 97/12/26 - با توجه به درخواست داوطلبان - در آزمون سراسري سال 1399 - براي آخرين بار همانند آزمون سراسري سال 1398 سنجش با دو آزمون جداگانه (دو مجموعه سوال) مطابق موارد ذيل انجام خواهد شد - ضمناً از مباحث مشترك دو نظام آموزشي قديم و جديد (3-3-6) - سوال يكسان طرح خواهد شد. · يك آزمون (يك مجموعه سوال) براي دانشآموزان نظام قديم · يك آزمون (يك مجموعه سوال) براي دانشآموزان نظام جديد (3-3-6) توجه: داوطلبان با توجه به اينكه فارغالتحصيل نظام قديم يا نظام جديد آموزشي هستند لزوماً بايد در آزمون مربوط به نظام آموزشي كه در آن فارغالتحصيل شدهاند - شركت نمايند.
با سپاس -
@MaryaM-_-Sh
درست میگید
خودم از سازمان سنجش پرسیدم:
سلام وقت بخير تكليف كنكور 99 كي مشخص ميشه؟ آقاي خدايي چند وقت پيش فرمودن كنكور 99 طبق كتب جديد برگزار ميشه حالا شوراي سنجش ميگه در سال 99 هم دو كنكور داريم! باور بفرماييد برنامه ريزي كرده بوديم و مشغول مطالعه كتب جديد بوديم. كه خبر شوراي سنجش اومد بيرون. يعني واقعا نميشه يه تصميم واحد گرفت و به ملت اعلام كرد تا بتونن برنامه ريزي كنن؟؟تاریخ ارسال پاسخ :پاسخ با سلام
طبق اطلاعيه مورخه 98/1/5 بر روي سايت سازمان - براساس مصوبه هفدهمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 97/12/26 - با توجه به درخواست داوطلبان - در آزمون سراسري سال 1399 - براي آخرين بار همانند آزمون سراسري سال 1398 سنجش با دو آزمون جداگانه (دو مجموعه سوال) مطابق موارد ذيل انجام خواهد شد - ضمناً از مباحث مشترك دو نظام آموزشي قديم و جديد (3-3-6) - سوال يكسان طرح خواهد شد. · يك آزمون (يك مجموعه سوال) براي دانشآموزان نظام قديم · يك آزمون (يك مجموعه سوال) براي دانشآموزان نظام جديد (3-3-6) توجه: داوطلبان با توجه به اينكه فارغالتحصيل نظام قديم يا نظام جديد آموزشي هستند لزوماً بايد در آزمون مربوط به نظام آموزشي كه در آن فارغالتحصيل شدهاند - شركت نمايند.
با سپاسرضا یوسفی ۵۹۸ متاسفانه منم با کتاب های نظام جدید درس میخوندم
واقعا جای تاسف -
همین اقای سبطی یکی از دوستانم فقط400هزار تومن پول داد تا تونس باهاش حرف بزنه حتی هنوز ویسش رو داره ک اعلام کرد کنکور 99ففط ی نظام هس متاسفم واقعا
-
همین اقای سبطی یکی از دوستانم فقط400هزار تومن پول داد تا تونس باهاش حرف بزنه حتی هنوز ویسش رو داره ک اعلام کرد کنکور 99ففط ی نظام هس متاسفم واقعا
@MaryaM-_-Sh در کنکور 99 گفته است:
لطفا سندی برای این ادعاتون بزارید ، مخصوصا اون قسمتش که دوستتون 400هزار تومن خرج کردن
-
@MaryaM-_-Sh در کنکور 99 گفته است:
لطفا سندی برای این ادعاتون بزارید ، مخصوصا اون قسمتش که دوستتون 400هزار تومن خرج کردن
Amin-Mehraji من ویسش رو گوش دادم
والا سند ک ندارم
اما مطمعنم دروغ نگفته چون خیلی هاهم شاکی بودن
توسایت های مختلف هس -
والا سند ک ندارم
توسایت های مختلف هس@MaryaM-_-Sh
با شناختی که از آقای سبطی داریم حتما ایشان نیتش خیر بوده.
حالا حداقل خودتون و هر کیسی رو که می شناسید شرایطش مثل ماست ترغیب کنید بره تو سایت سنجش و در قسمت پاسخگویی عضو بشید و اعتراض رو به گوش سازمان برسونید -
والا سند ک ندارم
توسایت های مختلف هس@MaryaM-_-Sh در کنکور 99 گفته است:
والا سند ک ندارم
توسایت های مختلف هسببخشید بنده نگفتم کسی دروغ گفته. شما یه ادعایی درباره ی آقای سبطی کردید باید برای ادعاتون سند بیارید. وگرنه هر کسی می تونه بیاد و هر ادعا و تهمت رو به کسی بزنه و به راحتی از زیرش در بره. الان یا آقای سبطی این پول رو گرفته یا نگرفته . اگه گرفته سندش رو بیارید تا ما آقای سبطی رو بهتر بشناسیم ، اگرم نگرفته که شما رو میشناسیم. به این میگن شفافیت!