انگيزه
-
روزی غلامرضا تختی، محبوب ترین قهرمان میهن ما، به من گفت:
به خودم فرصت نمی دهم که گرفتار اندیشیدن به آن لحظه ای شوم که پرچم وطنم، در میان دو پرچم، بالا می رود.
اگر بخواهم گرفتار این نوع خیالات شوم، از کار و زندگی می افتم و دیگر هرگز آن پرچم بالا نخواهد رفت!
#نادرابراهیمی -
یادت باشد بهترین انتقام
در اوج بودن است
آنقدر خودت را بالا بکش
تا برای همه آرزو شوی
و برای کسانی که ترکت کرده اند، حسرت
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
****سلام جهت آشنایی بیشتر با رشته پزشکی****
گفتگو با سینا اقبال نیا دانشجوی ترم 11
دانشجوی #پزشکی علوم پزشکی اصفهانچرا پزشکی
پزشکی، دندانپزشکی یا داروسازی
دوران تحصیل قبل از کنکور (چگونه پزشکی قبول شدید؟)
دوران دانشجویی پزشکی چگونه می گذرد
حرف آخر
http://s9.picofile.com/file/8352859800/VID_20190220_152955_369.mp4.htmlمدت زمان : ۲۲ دقیقه
امیدوارم مفید واقع بشهه
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@همیار
@ناظم
@ادمین -
دکتر احمد حلت:
امیروالای من!
هر روز در زندگیات ،کارهای خوب بیچشمداشت انجام بده . یعنی بدون اینکه توقع و انتظار بازگشت داشته باشی،همینطوری بی هیچ دلیلی،کار خوب در حق یک نفر انجام بده . لازم نیست کسی خبردار شود . حتی بهتر است بدون اطلاع دیگران این کار را انجام دهی . انجام نیکی بدون توقع و انتظار ،شخصیتی جالب از تو پیش خودت میسازد .
نیکی بدون چشمداشت وقتی جزو برنامه روزانهات شود،روحی وسیع و دلی باز و بیقضاوت نصیبت میشود . آن را به خاطر خودت هم که شده انجام بده . به خاطر داشته باش که نوع نیکوکاری مهم نیست . مهم این است که همینطوری بدون هیچ توقع و چشمداشتی انجام شود .
شاید بیشتر پدر مادرها به فرزندشان بگویند که فقط فکر منفعت خودشان باشند و تنها به کسانی محبت کنند که چند برابرش را برگردانند . اما من به تو میگویم ضمن اینکه همیشه فکر منافع خود باش،در عین حال نیکوکاری بدون چشمداشت را هم جز برنامه همیشگی روزانهات قرار بده . بگذار ذهن حسابگر و احساس شرط گذار یاد بگیرند که روی وجود واقعی تو کنترلی ندارند و در نهایت این تو هستی که تصمیمات اساسی زندگی خود را میگیری!دلنوشتههای احمد به امیروالا
-
-