انگيزه
-
اگه به ازای هر ۵ دقیقه درس خوندن نیم ساعت با گوشی کار کنی نه تنها ماکس کلاس نمیشی بلکه حتی نمیتونی پاس بشی
( بعد دو هفته میام نتیجه رو اعلام میکنم ...میزان پیشرفت و تسلطم رو ...)
-
کتاب ظرافت جوجه تیغی
موریل باربری -
پیشرفت روزانه کوچک، در طولانی مدت منجر به نتایج خیره کننده خواهد شد.
رابین شارما
-
بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام ندادهاید ناراحت میشوید نه کارهایی که انجام دادهاید،
پس طناب قایقتان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید. جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
مارک تواین
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تو دو 100متر اگه دونده یه لحظه چشمش رو از جلو برداره، یه ذره سرشو کج کنه ببینه بغل دستیش کجاست و چیکار می کنه یا اگه یه لحظه برگرده عقبو ببینه که چقدر اومده جلو، دیگه کارش تمومه:))))!
-
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Hako میدونی صفر چرا سوراخه؟
چون نور قراره از اونجا وارد بشه -
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديمM.an
خب...امشب یاد یکی از آزمونای کانون تو سال یازدهمم افتادم...البته هیچوقت فراموشش نمیکنم چون از مفتضحانهترین آزمونهایی بود که تو عمرم داده بودم🥲🥲
سرش هم خیلی غصه خوردم...واااقعا بد بود...فکر کن نتیجه اومده این، و میدونی که باید به خانواده نشون بدی، و اونا هم حتما میگن اینم از آزمون بعدی که میگفتی درست میشه، خوب میشی، جبران میکنی(در حالت خوشبینانهش البته، شایدم چیزای بدتر...🫠🫠🥲)
و بخصوص این حسو داشتم که تو فیزیک هیچی نمیشم...حالا خودتون میبینین...کارنامه رو تونستم پیدا کنم و براتون گذاشتم
این آزمون برا تاریخ ۲۹آذر ۹۸عه
این آزمون ترازم شده بود ۵۲۵۰
الان که میبینم، زیستمم چندان دلنشین نبودهخیلی بیشتر از اونیکه فکر میکردم این آزمونو...خب کلمهی مناسبی نمیتونم براش پیدا کنم...تصور کنین یه چی با این مفهوم که فاجعه اما به توان خیلی زیاد، در حد هیروشیما🥲
ولی انصافا از حق نگذریم شیمیم عالی بوده
وااای عاشق شیمی بودم🥰
اما حقیقتا هیچوقت فکر نمیکردم یه روز جزو اونایی بشم که یه چیزی رو خیییلی ضعیفن، و بععععدها که میری ازشون خبر میگیری میبین اوووه...اصلا امکان نداره این آدم تو این موضوع یه روز متوسط بوده باشه(ضعیف که هیچ)...ولی خب شد...اصلنم آسون نبوووود🫠🫠ببین فیزیک رو من اصلا هیچ ایدهای واسه حل تستاش نداشتم...اصلا نمیفهمیدم سوال چی میگه، چی میخواد...میخوندما، ولی نمیفهمیدم چی میخواد، الان باید چیکار کنم، کدوم فرمولو بزنم...یه وضعیی
این روند همچنان ادامه داشت...دیگه منفی نزدم ولی درصد فیزیکم تا آخر یازدهم و مقداری از دوازدهم همیشه در همین حد پایین بود
ما وارد دوازدهم شدیم، یه استادی داشتیم که سخت میگرفت(منم شاید یکم ازش میترسیدم🥲) ایشون، هر هفته حدود ۲۰۰ تا سوال میداد بهمون، میگفت برین حل کنین، تشریحی، برام بفرستین، و جلسه بعدی کلاسمون(که مجازی بود) میکروفون باز میکرد میگفت فلانی بیا فلان سوالو توضیح بده(نمیشد از زیرش در بری از رو بقیه کپی کنی، منم البته همچین کاری نمیکردم ولی خب)
هفتهای حدود ۲۰۰ یا گاهی ۳۰۰ تا سوال فیزیک حل میکردم
از دهم شروع کردیم، تا نوبت اول دهم و نیمسال اول دوازدهمو جمع کردیم، تا عید هم نیمسال دو دوازدهم و یازدهم
و من هفتهای اینقدر سوال حل میکردم(علاوه بر تستی که از کتاب تست میزدم و آزمونا) که خدای فیزیک شدم
منی که یه روز درصد فیزیکم این عکس بالا بود، سال بعد بیشترین درصد آزمونم برا فیزیک بود، حتی از شیمیم هم بیشتر...یه اعتماد به نفسی گرفته بودم که نگم برات...میرفتم سر آزمون میرسیدم به سوالای فیزیک میگفتم خببببببب، دیگه نوبت منهمیرفتم برا اینکه صد بزنم...اصلا میگفتم یا بلدم، یا اینکه سوال جدیده در لحظه راه حل براش اختراع میکنم، امکان نداره سفید بذارم...ناسلامتی هفتهای اونهمه سوال حل میکردم، پدرم در اومده بود، بااید صد میشد...و چندتا آزمون هم صد شد(اگه خواستین میگردم پیدا میکنم براتون میفرستم)
این موضوع باعث شد که من به تاثیر زدن تست زیاد و تحلیل دقیق ایمان آوردم
تعداد زیاد تست بزنی، خوووب تحلیل کنی، قطعا نتیجه میده
اصلا تعداد زیاد هم نه، تعداد کم، بشینی رو تک تکشون وقت بذاری بفهمی چیشد که این شد تاثیرش بینهایته...سوالای فیزیکم من همینطور حل میکردم، بعضیاش بود که شاید دوساعت پاش میموندم ببینم این چطوری حل میشه...و خب هی راهحلای مختلفو تو ذهنم مرور میکردم، مسیرهای مختلفو میرفتم و برمیگشتم، اینقدر با سوال ور میرفتم تا حل میشد... وقتی اینطوری کار کنی و بری سر آزمون دیگه هر سوالی بده تو از قبل ذهنت آمادس و شاید فراتر از آزمون آمادگی داشته باشهحالا این که فقط فیزیک بود تعریف کردم...ولی درسای دیگه مثه عربی، دینی، زیستو هم با روند مشابهی کشیدم بالا...
خیلی زیاد هم حرف زدم...دیگه بریم درس بخونیم
و خواهشمندم سوال زیاد حل کنین...و تحلیییییل کنین🥲